Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a klawdy » 22. Sep. 2008 17:38

če mene vprašate tud roštilj ni slaba stvar.
Js sm si tudi želela in lep kromiran koš za smeti za pisarno, pa mi ga je pol kupu, nč romanitčno sam js sm ga bla pa ful vesela.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 22. Sep. 2008 23:51

Kar se mene tiče, mi ni tok važno da je darilo romantično, ampak da je uporabno in da dobim neki, kar si res želim. Recimo primer - marsiktera bi bla verjetn ful vesela če bi dobla za darilo kak bon za masažo al pa kej takga, js bi bla pa razočarana, ker mi je brezveze. In to bi mi dalo vedet, da me človek očitno ne pozna, da čist mimo zgreši. To je najhujš. Zato tud js vedno skrbno izbiram darilo, ker nočem nobenmu podarit kr neki in mi bi blo zlo bedno, da bi potem vidla razočaranje v njegovih očeh. Stvar, s ktero pri men ne bo noben zgrešil, so pa parfumi. :D Zlo vesela bi pa tud bla, če bi dobla kak bon za meni ljubo trgovino. Pa čeprav ni to čist nč romantično. 100x rajš mam to, kot pa goro plišastih medvedov, na kterih se mi bo sam prah nabiral.
Zadnjič spremenil no angel, dne 22. Sep. 2008 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 22. Sep. 2008 23:55

Joj smeha :lol:
Mene je ta roštilj čist u smeh spravu....muslije :lol: ....cev za zalivanje :lol:
Ah tut moj je enkrt zgrešil....enkrt mi je kupil parfum na katerem je pisal Madonna (sicer mam ful rada parfume tko da to je kr lepo zadel ampak....) no in on men prnese in mi tm ful hoče kao po ovinkih povedat kao da je biu parfum drag (vrjetn je mislu da bom nasedla samo zato ker je gor pisal Madonna), ampak problem je bil pa v tem ker sm ga par dni prej gledala v d.m.-ju in sm vidla da je bil takrat (v tolarjih) 2.000 tolarjev...tut povohal ga ni pomojem, ker imel parfum vonj kot čistila za wc :)
Drugače ima okus in mi da uporabne stvari, sam ta s parfumom je bla pa mal mim :)
Live your life like you want
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 23. Sep. 2008 5:05

Moj me pa zelo pozna, tako da niti enkrat ni še zgrešil pri darilu :D . Pri nakitu ima okus, da dol padeš. Verižica in prstana, ki sem ju dobila sta res neki posebnega in čisto po mojem okusu. Potem ličila E.Funkhouser :hearts:, knjigice o ljubezni s posvetilom, izlet v živalski vrt (želela sem it že več kot 10 let), vrtnice,...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Sep. 2008 8:49

AtomicKitty napisal/-a: kakšna darila ti podarja tvoj fant in v kakšni meri mu jih vračaš...ali se dogaja kateri, da mu vrne v manjši vrednosti kot je kupil fant njej?

Si kupujeva kar v približno enaki vrednosti.. Sicer se ne obdarjava ravno ne vem kak dosti, menda samo za rojstne dneve, najino obletnico, božička pa take stvari, včasih pa še potem ko se kaj skregava in sva pol spet ful srečna ker je vse vredu :oops: sicer pa kar dostikrat eden drugemu napiševa kakšno lepo pismo res iz srca.. :oops: :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 23. Sep. 2008 11:09

nazadnje sem dobila "ovitek" za cricket vzigalnik iz londona. tak lep, iz srebrne kovine, minimalisticen, samo z napisom cricket.
kljub temu, da zbira taksne razlicice, mi ga je podaril. moj dragi, pac ;)

drugace pa si podarjava "malenkosti". od piskotov, cokolad, do stvari, ki si jih posameznik zeli. in ne gledam na to, koliko je porabil za neko darilo. ce pride do necesa in mi podari nekaj, kar si zelim, brez da bi mu to omenjala, je to najboljse darilo.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 14:39

ker sem v prvem roku opravla maturo mi je oblubu 10 kil milke (pač morm usak dan mal milke pojest drgač nism srečna...) no, pa sm se šele dns spomnla na to oblubo, tko d zdej čakam :D
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 23. Sep. 2008 15:02

moj je biu zdj na enmo potovanju pa predn je šov sm mu rekla nj mi kej prnese :) s tem nism mela v mislih neke drage stvari ampak spominek? al pa kej takega... pol mi je pa prvo dau eno fuul lepo kiklco.. sm bla itak povnega vesela... pol odzat mi da pa še zlat prstan res ful lep.. sj sm ful veseela sm mi je pa na bad kr mi je tok prneso js pa njemu ne morn neki nazaj vračat..
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 23. Sep. 2008 16:24

xxwoman napisal/-a:Moški so res zabavni... Moj kolega je svoji punci kupil ROŠTILJ. :D

Hihi jaz bi bila pa enega hudega roštilja FUL vesela! :P
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 23. Sep. 2008 16:28

hmmmm...skupaj sva ze nekaj casa in ve tem, casu sem dobila:

Telefon, prenosnik (okay, je crknil in je blo to res najboljse darilo za RD ever :hearts:), USB ključ (evo to je blo za valentinovo - mija sma pač bolj tehnicna tipa :lach:), parfum, prstan, zapestnice,... katastrofa, prevec me razvaja :oops: /šele zdaj vidim/
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Sep. 2008 16:43

Moj je tudi meni hotel kupiti prenosnik, ko se je stari pokvaril, pa sem ga namerno prehitela in si ga kupila sama. :rofl: Še dobro, da mi je prej omenil.
Sem mu povedala, da od njega ne želim tako dragih daril, dokler še ne živiva skupaj. :)
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 23. Sep. 2008 16:51

metuljčica* napisal/-a:Moj je tudi meni hotel kupiti prenosnik, ko se je stari pokvaril, pa sem ga namerno prehitela in si ga kupila sama. :rofl: Še dobro, da mi je prej omenil.
Sem mu povedala, da od njega ne želim tako dragih daril, dokler še ne živiva skupaj. :)

hehehehe jebemo, I guess I am the "greedy" one :( jeeeeeez...
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 23. Sep. 2008 22:19

Uh, prenosnik je pa mal "huda" ... js ne vem če bi lahk sprejela tk drago darilo (no, če bi ga že kupu, bi seveda ga, ampak bi se precej bedno počutla). Drugač sm pa nazadnje dobla za darilo eno fuuul lepo roxy jopco, ker mi je uspelo nardit en ful težek izpit. :hearts:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Sep. 2008 22:33

sAdie napisal/-a:hehehehe jebemo, I guess I am the "greedy" one :( jeeeeeez...

Ni bilo tako mišljeno. :wink:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Sep. 2008 16:46

metuljčica* napisal/-a:
sAdie napisal/-a:hehehehe jebemo, I guess I am the "greedy" one :( jeeeeeez...

Ni bilo tako mišljeno. :wink:

sej vem :wink:

no angel jaz se pa nisem blesavo počutla, sem bolj ali manj 2 uri skakala o veselja - dobesedno :D
I love SISLEY& RW

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov