Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Mi 2 si kupujeva darila s prebližno enako vsoto, mogoče zaradi tega, ker se še šolava in ni noben izmed naju redno zaposlen. Mi je pa lepo, da mi je recimo iz Kanade, kjer je bil prinesel unega losa (pliškota). Drugače se pa pač obdarujeva za novo leto, njegov rojstni dan, valentinovo, obletnico in moj rojstni dan. In umes še kako malenkost, če vidiš, da je res neki posebnega. V 3 letih pa ne morem rečt, da sm dobila kako darilo, ki ga ne bi bila vesela. Vedno je res pozorno zbral darilo in se mi kar malo smilijo punce, ki dobijo darilo, ki ga je fant izbral v 5minutah s principom "lih da je neki".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
Moj je pa take vrste, da ko kaj prinese, je res izbrano tehtno, pa ponavadi meni po godu (že čaka na kakšen skriti namig, kaj bi imela), ampak me pa obdaruje manjkrat, kot jaz njega - pa mi to niti ni tolk pomembno.
Npr., mi je povedal, da njemu Valentinovo pač ni in da je tak praznik lahko vsak dan, tko da za valentinovo nikol nič ne dobim, on pa včasih, če jaz ravno kaj primernega vidim za kupit.
Glede vrednosti pa kupujeva približno enako, pa čeprav je on zaposlen in jaz študentka, no mogoče se bo to zdaj kaj spremenilo, ker znam bit jeseni na zavodu
Itak pa so ta boljša darila brez denarne vrednosti, ampak da kaj pomenijo v zvezi z nama, kot ste že ene tud napisale.
Npr., mi je povedal, da njemu Valentinovo pač ni in da je tak praznik lahko vsak dan, tko da za valentinovo nikol nič ne dobim, on pa včasih, če jaz ravno kaj primernega vidim za kupit.
Glede vrednosti pa kupujeva približno enako, pa čeprav je on zaposlen in jaz študentka, no mogoče se bo to zdaj kaj spremenilo, ker znam bit jeseni na zavodu
Itak pa so ta boljša darila brez denarne vrednosti, ampak da kaj pomenijo v zvezi z nama, kot ste že ene tud napisale.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
dobra tema...
mi2 sva oba študenta prej sva bila oba dijaka noben od naja veliko fedra...tako da nikoli ne pretiravava z darili in mislim da kar oba enako odštejeva...ker jaz imam ful raje kašno tako pozornost za katero vem da se je on sam potrudu in jo naredu kot pa neko materijalno.Tko mava pa oba eno veliko knigo in notr take stvari lepiva in shranjujeva...
mi2 sva oba študenta prej sva bila oba dijaka noben od naja veliko fedra...tako da nikoli ne pretiravava z darili in mislim da kar oba enako odštejeva...ker jaz imam ful raje kašno tako pozornost za katero vem da se je on sam potrudu in jo naredu kot pa neko materijalno.Tko mava pa oba eno veliko knigo in notr take stvari lepiva in shranjujeva...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Midva se obdarujeva tako bolj v smislu, da kam skupaj greva, kot naprimer, če imava rojstni dan greva smučat al pa se kam sankat, al pa kake toplice, savna, kaka posebna predstava....
Kar se zdi obema boljše, ker je čas dragocen in ga res premal skupi preživiva.
Sploh se ne spomnim, da bi dobila kako materialno stvar od njega kak prstan al pa kaj podobnega, res ne! Mogoče res kak spominek s kakega potovanja, kar se mi zdi posrečeno!
Kar se zdi obema boljše, ker je čas dragocen in ga res premal skupi preživiva.
Sploh se ne spomnim, da bi dobila kako materialno stvar od njega kak prstan al pa kaj podobnega, res ne! Mogoče res kak spominek s kakega potovanja, kar se mi zdi posrečeno!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz mislim, da si s tem kok draga darila kupiš ne dokažeš kok se maš rad, ker potem nebi blo fer npr. do tistih, ki nimajo denarja. pa bi imeli svoje fante/punce najbol radi. Čeprav si midva kupujeva, kar draga darila, kot je mobitel, draga ura (40.000) pa še sto stvari k se jih ne spomnem.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
hjoj meni je blo nerodno ja, ko mi je on kupil zlat prstan, jaz pa njemu pojštrček v obliki srčeka s pesekom ... mislim da je njega prstan prišel vsaj enkrat več kot pa mene to darilo... ampak tako kot so nekatere že rekle... če si dijak in študent ni ravno keša na pretek...
vsako darilo mi veliko pomeni ... ni pomembna vrednost v denarju ampak pozornost...
vsako darilo mi veliko pomeni ... ni pomembna vrednost v denarju ampak pozornost...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja pr bivšem sm mela take scene, pa ker sem mela ubogo štpendijo mu nikol nisem mogla neki velik kupit medtem ko on me je zasipal s pozornostjo. Seveda ko sva končala mi je metal naprej še cigarete k sm mu jih sem pa tja skadila, prej je pa seveda vztrajno razlagal da ni panike in da steka da mam u kurcu family in da nimam keša pa da njemu ni nobene panike in da mi rad kej da če le lahk...
Pr zdejšnjem pa ziviva skupaj že od začetka ko me je vzel k sebi v okrilje ko nisem mela kam it (doma že dolgo nimam več) no in šlo mi je na k***c ker on plačuje vse, od najemnine, stroškov, hrane.. Vedno sem imela slabo vest in sm mu skušala vrnit na kakršen koli način.. No pol je parkrat popizdil in mi razložil da njemu ni panike ipd. Tko da po 2 letih nimam več tok bed filinga. Ravn dans mi je kupil gsm v vrednosti 106 tisočakov. Skratka jst njemu vrnem s tem ko kuham, pospravljam, ga crklam, ko imam denar mu vedno kaj kupim- kakšne majčke ker on nima časa in majhne pozornosti. Pravi da mu to pomeni več kot če bi mu dajala zraven denar za najemnino in ostalo..
Pr zdejšnjem pa ziviva skupaj že od začetka ko me je vzel k sebi v okrilje ko nisem mela kam it (doma že dolgo nimam več) no in šlo mi je na k***c ker on plačuje vse, od najemnine, stroškov, hrane.. Vedno sem imela slabo vest in sm mu skušala vrnit na kakršen koli način.. No pol je parkrat popizdil in mi razložil da njemu ni panike ipd. Tko da po 2 letih nimam več tok bed filinga. Ravn dans mi je kupil gsm v vrednosti 106 tisočakov. Skratka jst njemu vrnem s tem ko kuham, pospravljam, ga crklam, ko imam denar mu vedno kaj kupim- kakšne majčke ker on nima časa in majhne pozornosti. Pravi da mu to pomeni več kot če bi mu dajala zraven denar za najemnino in ostalo..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Mi2 nisva ravno obdarovalni tip človeka, si rajše pokaževa da se imava rada. OK, za rojstni dan že. Mi je kupil prstan iz belega zlata, pa za valentinovo vrtnico in to je to, sva skupaj že malo več kot eno leto, in se mi zdi veliko več vredno, da sva skupaj in da je večer bolj poseben kot drugi kot pa da mi kupuje nevem kaj vse. Itak je samo on tisto kar si želim in že s tem da je z mano je to čist dovolj veliko darilo zame
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest pa ful rada obdarujem folk že na splošno tko s kakimi malenkostmi. Tko, da tut fantu dostkrat kupim kako cunjo al pa podobno za kar vem, da mu bo všeč sploh pa jest tok uživam v shopingu, da je to še men v veselje... mava pa tut najine fore k si jih podarjava za katere pač sam midva veva what`s the catch
Men osebno tut ni prov prijetno, da mi on kupi neko ful drago darilo (sploh k niti nima tok preveč denarja, da bi si to lahko privoščil), čeprov mam pa filing, da on včasih misli, da s tem ko bo darilo dražje več mi bo lahko dokazal ljubezen al whatever. Tko, da sem že dobila par parfumčkov, rožic, medija (kot zahvalo za neki kar sem nardila zanj), čokolade&bonbonjerce pa tut kake malenkosti. Najlepše darilo od njega je bil pa muci za moj rojstni dan
Men osebno tut ni prov prijetno, da mi on kupi neko ful drago darilo (sploh k niti nima tok preveč denarja, da bi si to lahko privoščil), čeprov mam pa filing, da on včasih misli, da s tem ko bo darilo dražje več mi bo lahko dokazal ljubezen al whatever. Tko, da sem že dobila par parfumčkov, rožic, medija (kot zahvalo za neki kar sem nardila zanj), čokolade&bonbonjerce pa tut kake malenkosti. Najlepše darilo od njega je bil pa muci za moj rojstni dan
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
MIdva se kr enakovredno obdarujeva se mi zdi, čeprav to sploh ni point obdarovanja. Za kkšne posebne dneve jst največkrat dobim spodnje perilo, kombinežce al pa kkšn parfum, on pa od mene največkrat parfum al pa kkšn hud prstan, zapestnco......sicer si pa tut kr tko dostkrat kej podariva, kar je lepš kokr pa vse ta drug....ko pridm domov pa me čaka doma kkšna rožica z darilcem :bussi:
Aja, se pa ne obdarujeva za Valentinovo, ker mi je to en posiljen ameriški praznik
Aja, se pa ne obdarujeva za Valentinovo, ker mi je to en posiljen ameriški praznik
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Pri nama je tako, da ima on veliko vec denarja od mene in mi zato vcasih kupi tudi kaksno drazje darilo. Jaz mu zadnje leto kupujem bolj stavri, ki jih trenutno rabi v Iraku in jih tam ne more kupit, npr. kozmetika, sladkarije, knjige ipd. Malenkosti, ki pa vem, da mu dosti pomenijo, ker mu je pomembna predvsem pozornost in obcutek, da sem se vedno tu in ga cakam, da se vrne. On meni veckrat kupi kaj lepega za oblect, cevlje, CD-je in pa majhne pozornosti, ki me razveselijo bolj kot draga darila. Ful sem bila presenecena, ko sem pred 2 tednoma od njega po posti dobila laptop. Imel je ze dosti, da se nisva nic slisala, ko sem imela pokvarjen racunalnik, pa mi je kupil novega, da mu bom lahko vec pisala. To je blo res sweet
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
men pa moj redko kej kup k si ne more privoščit. si pa vedn vzame čas za moj rd in takrat izpolni mojo željo-letos sm dobla escado magnetism, lansko leto telefon........in podobno. je pa res, da pol za božička pa dobim kako malo malenkost ker mam pač decembra rd
jst mu poskušam kupt kej v podobni vrednosti, sam nekaj pač kar bi rad mel.
jst mu poskušam kupt kej v podobni vrednosti, sam nekaj pač kar bi rad mel.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Midva se tud ne obdarujeva z nekimi ful dragimi darili. Ker pac noben nima ful denarja. Men je blo enkrat reees nerodno. Lansko leto za bozic sm od njega dobila res lepo verizico, jst sm pa nemu dala scrable
Sam jao... jst nism vedla da bo s tem prsu. Pa sploh nism nc prcakvala. Sam mi je blo reees nerodn. Cez en mesc ma pa rojstn dan. Pa jst tud nimam pojma kaj nej mu dam (da mu bo vsec). Rada bi mu kupila uro... sam njemu ni nobena vsec. Pa kaksna savna pa to tud odpade. Jao vedno se mi zdi, da je za zensko ful lazje kupit darilo, kot za moskega.
Kaksna darila pa vi dajete svojim fantom?
Sam jao... jst nism vedla da bo s tem prsu. Pa sploh nism nc prcakvala. Sam mi je blo reees nerodn. Cez en mesc ma pa rojstn dan. Pa jst tud nimam pojma kaj nej mu dam (da mu bo vsec). Rada bi mu kupila uro... sam njemu ni nobena vsec. Pa kaksna savna pa to tud odpade. Jao vedno se mi zdi, da je za zensko ful lazje kupit darilo, kot za moskega.
Kaksna darila pa vi dajete svojim fantom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov