Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 26. Maj. 2008 22:03

Pr men je pa to s temi darili ful različn. Dve leti nazaj dve leti mlajšega fanta in mu nism nikol kupila nič večjega, samo dva mala pliškota pa je bil zmerej vesel in dones k sm čist slučajno k njemu pršla na kavo po dveh letih sm vidla, da jih ma še vedno na mizi. Mi je blo ful lepo in očitno je blo pravo darilo. Pol sem mela pa drugega fanta, ker nikol nism vedla kaj naj mu kupim in pol sm mu kupla nekej za oblečt, ker mi prej ni bil neki dobr oblečen. To je pomoje odvisno od vsakega posameznika, v kakšni luči ga poznaš in če veš kaj mu je všeč.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 27. Maj. 2008 13:54

Jst sm od dragega dobila...avtoradio (za miklavža), Diorjev parfum (za miklavža), dvd predvajalnik (letos za rojstn dan)...to so tiste večje pa dragocenejše stvari...drgač pa rožice itak...pa kej za oblečt, če sva bla skup v shoppingu...

Jst sm pa njemu tud parfum pa sončna očala...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 27. Maj. 2008 14:10

Meni moj tudi vedno sama drazja darila kupuje za rojstne dneve, obletnice, bozicka. Dobila sem od njega ze mp3 player, uhane+prstan+zapestnico iz belega zlata, letos mi je kupil ene ful dobre in seveda drage tekaske copate, vec se ne spomnim, ampak vedno je bilo drago. Jaz pa sem se vedno bedno pocutila, ker nisem mogla njemi tudi kaj boljsega kupiti, ker nisem imela denarja.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 27. Maj. 2008 14:12

Pr nama pa ne gre za to, da so darila draga, ampak da si podariva stvari, ki si jih želiva. Itak so pa zdej dragega vsi sprašval, če je men al seb kupu darilo, ko so zvedl, da sem dobila dvd player... :P
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 27. Maj. 2008 14:21

Saj vem, da se ne gre za to. Meni moj tudi vedno kupi nekaj kar ve, da je meni vsec.

Fora je pa tudi v tem, da bi jaz njemi tudi rada kupila nekaj kar je njemu vsec, njemu pa zna biti vsec kaksna stvar, ki je tudi draga, pa bi mu jaz rada kupila, da bi ga osrecila, ampak je na zalost tako, da si tega ne morem privosciti.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 27. Maj. 2008 20:32

Foxy-lady napisal/-a:Saj vem, da se ne gre za to. Meni moj tudi vedno kupi nekaj kar ve, da je meni vsec.

Fora je pa tudi v tem, da bi jaz njemi tudi rada kupila nekaj kar je njemu vsec, njemu pa zna biti vsec kaksna stvar, ki je tudi draga, pa bi mu jaz rada kupila, da bi ga osrecila, ampak je na zalost tako, da si tega ne morem privosciti.

heh... te razumem.... mojega bi verjetno najbolj osrečla z darilom, ki pride od 5 do 15 oz. še več milijonov...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Maj. 2008 20:42

Najina darila so skromna, a izvirna. Bi popenila, ce bi mi kupil kaj dragega in tehnicnega, ker za to poskrbim sama, ce rabim, darila pa so zame bolj carobne narave in pride v postev vse kaj drugega. Recimo super lepo pisoce penkalo, prazna knjiga, ki jo bom nekoc napolnila s svojim prvencem, domace narejen zmaj, ki dejansko leti, kaksna knjiga ipd. Aja, pa majice z napisi, ki niso za v javnost :lol: Do sedaj sem bila vedno pozitivno presenecena in skrajno ocarana, ker se je vedno tako potrudil, vse v skladu z mojo osebnostjo :D In priznam, da je moja zilica za darila malo manj razvita kot pri njem :lol:

Aja, najlepse pa so kratke knjigice z ilustracijami, ki so povezane z nama :rofl:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 27. Maj. 2008 21:59

Midva sva pa čisto nasprotje od MsN...obviously...
Pred leti sva si sicer še poklanjala pozornejša darila...raznorazni medvedki in podobne prčkarije...dones pa pridejo u poštev sam še dragi prfumi :D
Ok, mal pretiravam...ampak nisem kaj preveč navdušena nad poklanjanjem pozornih darilc...mam že tko preveč šare :D Hecam se... (not)
Jst sem materialist kar se tega tiče; Jaz povem kaj hočem in kaj bi rada - npr. za rojstni dan, za božička al pa kr tko...in nisem skromna :P On je sicer skromnejši od mene, ampak vseeno...
Za letošnji RD sem si recimo zaželela iPhone :D On si je pa zaželu dvd autoradio...in ga je dobu. Sicer pa sem še vedno impresionirana ko mi prinese rožco...tko...like ene 2x na let...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 28. Maj. 2008 0:20

Hm od njega sem dobila prstancek s srckom ki ga je sam naredil (pa ful hudo mu je ratalo :) ), ga imam skos gor.. pa kaksnega pliskota sem ze dobila pa salcko za kavo, disece svecke in posodice za svecke s srcki, tangice oz. sexi perilo, letos za bozicka je bil ful izviren, s pomocjo babice mi je naredil fuuuul velikega srcka iz blaga (polnega pene) na katerega je dal natisnit en zelo lep verz, res ful fajn, mi lepo krasi sobo kot ogromen povster (premera ima namrec cca. 1m).. sej ne da me je skor kap ko se je s takim ogromnim srckom pojavil na vratih :D hehe pa enkrat smo bili pri enem mizarju (kolega) in mi je za foro naredil iz lesa enega ''lulcka'' hehe. Zgleda kot iz stacune, cel lepo popiljen pa polakiran :lol:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 28. Maj. 2008 8:18

Jaz bi znorela, ce bi mi moj kupil plisasto zival. Pa ne za to, da niso fajn, ampak niso praktice. Vse kar lahko pocne je to, da se na polici na njej nabira prah.

Sweet Princess iPhone pa res ni skromno darilo. Pa si ga dobila? :D

Drugace pa ja, tudi jaz sem ze dobila kaksno knjigo, sveco al pa kaj podobnega od mojega. Ampak to je bilo zraven dragemu darilu.

Najvec pa kar sem odstela za daril zanj, je bilo letos za rojstni dan. Kupila sem mu radar detektor, ki pa je me je stal 140€.
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 28. Maj. 2008 8:27

Ah midva sva hvalabogu oba totalna antitalenta za darila, sploh jst ne maram teh zadev z darili, tko da edn drugmu poveva kaj rabiva oz. vidva kaj kdo potrebuje.
Kupu mi je avtoradio kr tko ko sem kupla nov avto, čelado in očala za smučat, bon za masažo, sm in tja kešno rožco.
Za obletnice pa ponavad kam greva in hvalabogu vsaj tukaj odpade razmišljanje kaj kupit.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Maj. 2008 9:25

Ah pliski bi tudi mene odbili, razen ce bi bil kak ekstra simbolen ...

Jaz tisto, kar potrebujem, kupim sama, on pa tudi. Ce ravno nanese in nekdo izrazi zeljo po cem bolj uporabnem ravno v casu dajanja daril, potem ze kupis, ce je v okviru financnih zmoznosti, ampak to je tudi vse.

Cez 10 let bo itak vec kot dovolj priloznosti za cisto tipicna zenska in moska darila, zdaj se se lahko malo potrudiva in presenetiva :)
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 23. Jun. 2008 19:30

mene je moj za prejšnji rojstni dan peljal na večerjo, pa za novo leto sva bla na smučanju in me je zjutraj pred vrati čakal ogromen snežak za darilo:D zdaj pa mi grozi, da mi bo kupil za rojstni dan kakšno igračko iz sex shopa... in da jo bo zavil v celofan in mi jo izročil na faksu pred vsemi :yau: po mojem se mi hoče za kaj maščevat :roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Jun. 2008 19:42

o joj..sej vem da mamo ljudje razlicno mnenje glede teh stvari ampak men je ob nekaterih odgovorih skor slabo..(nc osebnega) :eek: da poves kaj bi rad za darilo, in je to se po moznosti iPhone? HALO? nikol nisem vedla 1. u cem je fora da poves ka hoces??? ce neki rabis si to kupis sam...fora daril je pa to da ti nekdo sam neki izbere kar misli da ti bo vsec, in bi naj blo presenecenje - sj vete...darila se ZAVIJEJO, da se NE VE KAJ JE NOTR! mislim eni ste POPOLNOMA RAZVREDNOTLI SMISEL OBDAROVANJA!

res ne razumem tega. js sem za rojstni dan 100x bol vesela enga sopka rozic k jih je ukradu na sosedovem vrtu, kot pa iPhona za katerega sm mu js rekla naj mi kupi :eek: o maj gad..materialisti =)

se opravicujem ce je delovalo kot napad...podeljujem svoje mnenje z vami :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Jun. 2008 20:52

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov