Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 26. Maj. 2008 18:57

kaj nej kupm fantu k sva skupi tko 1mesc in ga še ne poznam glih najbolš tko da bo treba bl ugibat kaj bi rd meu ..sam nebi pa nč velizga tko neki mejhna pa unikatnga ..sam se nč ne spomnm zdele :?

v eni temi sm zasledila(sam nevem zdele u keri) da je ena svojmu nrdila iz ene mase srčka kot obesk pa datum pol not napisala
no to mi je ful ušeč sam k nevem iz kakšne mase naj bi se ta srčk nrdiu? a ma kdo kej pojma o tem?

(okej no to niso glih njegova darila tebi sam vseen d ni nove teme :oops: )
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2008 18:58

da dobim od punce srček z datumom, se zjokam.... :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 26. Maj. 2008 19:00

lol
ja loh mu pa autk kupm nevem
al pa čokolado :)

sej pliškoti so pa isto za zjokat
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2008 19:05

objemi ga, pojdita na pizzo, posnemi mu kakšen cd z vajino glasbo, če jo že imata, to bo najlepše darilo.... :)

najhuje za moškega je, če dobi kakšno home made darilo, ker ne ve kam bi z njim....
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 26. Maj. 2008 19:08

ja ni najine glasbe tko da to nebo šli ..ja loh ga na pico pelem sam darila pol vseen nimam tko da sm na istem
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2008 19:09

posnemi cd z glasbo, ki je tebi všeč! :wink:
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 26. Maj. 2008 19:13

a ti bi biu veseu cdja z glasbo k ti neb bla ušeč? lol
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Maj. 2008 19:13

Jochie napisal/-a:objemi ga, pojdita na pizzo, posnemi mu kakšen cd z vajino glasbo, če jo že imata, to bo najlepše darilo.... :)

najhuje za moškega je, če dobi kakšno home made darilo, ker ne ve kam bi z njim....

So not true.

Js usakmu darilu dodam še pridih sebe (izdelujem kartice, čestitke, voščilnce, take in drugačne dodatke, aranžmaje, ...) in se mi zdi, da je lih to tista pika na i, k nardi darilo (po)osebno.

Pa verjamem, da ga moji "spominki" na policah njegove dneune ne spraulajo u zadrego :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 26. Maj. 2008 19:14

midva nimava velik denarja ampak vseen mi on za vsak mesec k sva več skupi kupi milko taveliko...navadno ker jo mam pač najrajš in ve d sm čokoladafreak...in tut pojem jo celo v večeru... :oops: ne sej delim z njim ampak sm res tok obsedena d se ne morm zadržat dokler ne zmanjka.za novo leto je dobil superman majčko ker je pač on moj superman =) pa ker ma rad spongeboba bo zdej dubu spongebob povštrček pa poster =) ko enga majhnga otroka ga obdarjujem ;) drgač pa za valentinovo sva šla na tortico u zvezdo pa on je dubu za k superman majčki superman nogavice =) pač to je fora...ker človk mora kao bit u stilu ;) ...on mi je pa kupu ful luškanga medvedka s srčkom. take male stvari pa kj sladkega.sva pa mela oba rojstni dan preden sva začela in še nisva pršla do rosjtnih dni.takrat pa ne vem kaj bom =) mu pa kupim tut kj ko greva skupi v šoping...pa dam mu kj za v avto, recimo kj za postavt notr...kakšne smešne stvari=) nikol preveč...ga mam rajš iskreno rada.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2008 19:21

Ann* napisal/-a:a ti bi biu veseu cdja z glasbo k ti neb bla ušeč? lol

bi punco zamenjal! :wink:
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 26. Maj. 2008 19:23

ja tud jz neb bla naudušena nad tipom k bi mi prnesu cd s kr eno musko a ne

kakšnega darila bi biu pa ti veseu k se mi zdi da nobenga:)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Maj. 2008 19:31

ne s kr-eno musko...z musko, ki ti je všeč, ki jo poslušaš, posnami CD, ki ga bi rada v avtu poslušala ob dolgi poti na morje... :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Maj. 2008 19:33

jaz enkrat res ful nisem mela ideje kaj naret... pa sem res zapekla cd z muzikami, ki so meni všeč in njemu... in na začetku mi je blo tak bedno darilo... skorajda mu nisem mislila dat CD-ja... ampak potem je bil fuul navdušen, pa še kolegu ga je posodil da si ga je še on prepekel :D ... vglavnem zadetek v polno :) to mislim ,d a sem mu dala za tretji mesec... za prvi mesec pa sem mu kupla parfum, pa tak enga plišastega srčka... pa je rekel, da je on meni mislo isto kupit, samo da ni nikjer našel takega srčka... jaz sem ga pa kupila na gornjskem, ker sem bla ravno na izletu....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Maj. 2008 20:18

us
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 26. Maj. 2008 21:56

jst mu pa nonstop boksarce kupujem. Jih ma že tolk d mu en mesc ni treba jih sploh prat dajat, pa to take pisane, smešne ... To pa zato k vem d je stvar uporabna, d bo nosu in tle res nimaš kej falit.

Men so pa teli pliškoti res čist mimo, sam prah se nabira. Najlepš mi je ko me pelje v Portorož na sladoled, al pa zvečer k pride k meni in prnese kinderjajček :D
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov