Darila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
kaj nej kupm fantu k sva skupi tko 1mesc in ga še ne poznam glih najbolš tko da bo treba bl ugibat kaj bi rd meu ..sam nebi pa nč velizga tko neki mejhna pa unikatnga ..sam se nč ne spomnm zdele
v eni temi sm zasledila(sam nevem zdele u keri) da je ena svojmu nrdila iz ene mase srčka kot obesk pa datum pol not napisala
no to mi je ful ušeč sam k nevem iz kakšne mase naj bi se ta srčk nrdiu? a ma kdo kej pojma o tem?
(okej no to niso glih njegova darila tebi sam vseen d ni nove teme )
v eni temi sm zasledila(sam nevem zdele u keri) da je ena svojmu nrdila iz ene mase srčka kot obesk pa datum pol not napisala
no to mi je ful ušeč sam k nevem iz kakšne mase naj bi se ta srčk nrdiu? a ma kdo kej pojma o tem?
(okej no to niso glih njegova darila tebi sam vseen d ni nove teme )
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jochie napisal/-a:objemi ga, pojdita na pizzo, posnemi mu kakšen cd z vajino glasbo, če jo že imata, to bo najlepše darilo....
najhuje za moškega je, če dobi kakšno home made darilo, ker ne ve kam bi z njim....
So not true.
Js usakmu darilu dodam še pridih sebe (izdelujem kartice, čestitke, voščilnce, take in drugačne dodatke, aranžmaje, ...) in se mi zdi, da je lih to tista pika na i, k nardi darilo (po)osebno.
Pa verjamem, da ga moji "spominki" na policah njegove dneune ne spraulajo u zadrego .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
midva nimava velik denarja ampak vseen mi on za vsak mesec k sva več skupi kupi milko taveliko...navadno ker jo mam pač najrajš in ve d sm čokoladafreak...in tut pojem jo celo v večeru... ne sej delim z njim ampak sm res tok obsedena d se ne morm zadržat dokler ne zmanjka.za novo leto je dobil superman majčko ker je pač on moj superman =) pa ker ma rad spongeboba bo zdej dubu spongebob povštrček pa poster =) ko enga majhnga otroka ga obdarjujem drgač pa za valentinovo sva šla na tortico u zvezdo pa on je dubu za k superman majčki superman nogavice =) pač to je fora...ker človk mora kao bit u stilu ...on mi je pa kupu ful luškanga medvedka s srčkom. take male stvari pa kj sladkega.sva pa mela oba rojstni dan preden sva začela in še nisva pršla do rosjtnih dni.takrat pa ne vem kaj bom =) mu pa kupim tut kj ko greva skupi v šoping...pa dam mu kj za v avto, recimo kj za postavt notr...kakšne smešne stvari=) nikol preveč...ga mam rajš iskreno rada.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
jaz enkrat res ful nisem mela ideje kaj naret... pa sem res zapekla cd z muzikami, ki so meni všeč in njemu... in na začetku mi je blo tak bedno darilo... skorajda mu nisem mislila dat CD-ja... ampak potem je bil fuul navdušen, pa še kolegu ga je posodil da si ga je še on prepekel ... vglavnem zadetek v polno to mislim ,d a sem mu dala za tretji mesec... za prvi mesec pa sem mu kupla parfum, pa tak enga plišastega srčka... pa je rekel, da je on meni mislo isto kupit, samo da ni nikjer našel takega srčka... jaz sem ga pa kupila na gornjskem, ker sem bla ravno na izletu....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
jst mu pa nonstop boksarce kupujem. Jih ma že tolk d mu en mesc ni treba jih sploh prat dajat, pa to take pisane, smešne ... To pa zato k vem d je stvar uporabna, d bo nosu in tle res nimaš kej falit.
Men so pa teli pliškoti res čist mimo, sam prah se nabira. Najlepš mi je ko me pelje v Portorož na sladoled, al pa zvečer k pride k meni in prnese kinderjajček
Men so pa teli pliškoti res čist mimo, sam prah se nabira. Najlepš mi je ko me pelje v Portorož na sladoled, al pa zvečer k pride k meni in prnese kinderjajček
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov