Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 25. Feb. 2009 9:19

men je moj kupo za rojstni dan kilsko čokolado in lacoste love of pink (90ml...70evrov). js tega darila nism hotla vzet, ker mi je predrago. potem sm ga vzela, ker se je tip namulo.
mam pa zaj en problem pa bom kr tule napisala: zarad tega,ker nism hotla darila vzet sma šla narazn...problem tu je, da ma pa on na netlogu še kr napisan da je v razmerju z mano in men ni nič jasn...ka naj nardim??? pa sm mu rekla, da mi več pomeni to da sma skupi, ko pa da mi taka darila nosi..
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 25. Feb. 2009 10:22

^^ zaradi parfuma sta šla narazen? pogovorta se no!!
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 25. Feb. 2009 10:39

rammsteingirl napisal/-a:^^ zaradi parfuma sta šla narazen? pogovorta se no!!

ja, ker ga nism hotla vzet...sj bi se pogovorila sam se on noče, ker je trmast :angry: vrjetn je najbolš, da še mal počakam, da se pomiri pa se pol zmenma
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MaLicKa* » 25. Feb. 2009 11:29

maybee napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:^^ zaradi parfuma sta šla narazen? pogovorta se no!!

ja, ker ga nism hotla vzet...sj bi se pogovorila sam se on noče, ker je trmast :angry: vrjetn je najbolš, da še mal počakam, da se pomiri pa se pol zmenma

povej mu, da se ti vse skupaj zdi predrago, da ti materialna darila ne pomenijo toliko pa ga vendar imaš rada
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 25. Feb. 2009 11:47

^^sm mu povedla to...hvala vseen
očitn bom mogla še mal počakat, da ta njegova trma popusti :(
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Feb. 2009 18:52

pepelčica napisal/-a: edino pri spodnjemu perilu mu številke včasih niso ble preveč jasne (npr. modrček 75D :D optimist :D ) čeprav se je zdej kr navadu.

Moj se je pa znašel - za božič mi je namreč kupil en lep modrček + 2 hlačke in totalno zadel številko. Sem ga vprašala, kako je vedel, pa je rekel, da mi je naskrivaj pobrskal po perilu v omari in pogledal, katero številko nosim. :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 25. Feb. 2009 19:10

Eno vprašanje za tiste, ki darila zavračate...
No, sej rečeš "ni bilo treba" pa "drugič dej kej cenejšega", sam fak, meni bi bilo tudi hudo da če se potrudim za koga kupit nekaj, potem noče vzet. Sej če bi bilo njemu predrago vrjetno nebi kupil. Konec koncev kaj naj potem on z zavrnjenim darilom naredi?

Pa vrjetno nista šla narazen, pomojem je sam jezen.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 25. Feb. 2009 19:43

metuljčica* napisal/-a:
pepelčica napisal/-a: edino pri spodnjemu perilu mu številke včasih niso ble preveč jasne (npr. modrček 75D :D optimist :D ) čeprav se je zdej kr navadu.

Moj se je pa znašel - za božič mi je namreč kupil en lep modrček + 2 hlačke in totalno zadel številko. Sem ga vprašala, kako je vedel, pa je rekel, da mi je naskrivaj pobrskal po perilu v omari in pogledal, katero številko nosim. :D

moj mi je kupo tudi za rd modrc in hlačke in je tudi totalno zadel. pa sem vprašala kako, pa je rekel, da sem enkrat kar tak povedala mimogrede, pa si je zapomnil.
pa mi je zdaj za valentinovo spet kupo en kompletek, tokrat pa je popolnoma falil. oz. ista firma in številka modrca, pa mi je bil dosti prevelik. :? saj ga je potem menjal, pa je zdaj super :D . drugače pa zraven še šopek vrtnic (sma se nasmejala polek zarad ene fore), pa eno ljubezensko knigo in dve lindtovi čokoladi (ki sta meni ah in sploh).

in sicer moram povedat, da se moj dečko kar fajn potrudi zadnje čase. kar tako iz nič mi nosi čokoladke, pa zadnjič mi je kupo en cd, pa rožce in tak. in za take male stvari je fajn, ko te malo preseneti. res je, dokler mi ne bo začel nositi kakih parfumov, drage kozmetike ipd.

sicer pa se mi za rd ne zdi predrago darilo parfum ali karkoli. oz. tudi če je drago, pa kaj? tvoj fant ga je kupo z razlogom in njemu ni bilo težko dati tega denarja. meni se pač zdi zelo neumno, da darilo zavrneš. jaz se sigurno nebi fajn počutila, če fant ne bi želel moje darila, iz kateregakoli razloga že. če ti je pa predrago, mu to poveš v smislu, da naj bo naslednjič varčnejši in da bosta privarčevano porabila skupaj za vajino razvajanje ali pa kaj.... vse se da na lep način.
ne dvomim, da si ga s svojim obnašanjem prizadela. je pa tudi čudno, da on prekine zaradi zavrnjenega parfuma, no.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 25. Feb. 2009 20:03

itak, da sprejmeš darilo, tudi če je drago in je iz srca.

je pa drug problem, če tip sploh ne čuti res nekaj do tebe in ti čustva vrača v materialnem smislu. :?
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 25. Feb. 2009 20:48

ma ja, js tut nebi nikol zavrnila darila, ker je to zalitev za osebo, ki ti je to kupila. sem tudi ze dobila precej draga darila (npr. od najboljšega prijatelja) pa sm mu sam povedala, da mi je neprijetno, ker je zadeva draga in da ne vem, kako mu lahko to povrnem. kot je tudi sam reku, je bila to njegova odlocitu, menil je da si to pac zasluzim, da je to pac zato, ker mu res nekaj pomenim kot prijatlca in mi niti ni treba poskusat vracat v tako dragem smislu. in ja, vem da bi ga zelo prizadela, ce bi mu rekla - nočem tega darila in na koncu bi bilo se meni hudo, pa ne zato, ker bi darilo ostalo v njegovih rokah, ampak zato, ker bo njemu hudo. sploh pa, kaj bo sel zdej vračat darilo? (sploh ce je specificno za zensko, npr. zenski parfum, majica). sm pa enrt zavrnila darilo mojih starsev za rd (v obl. denarja), povedala sem jim, da denarja nočem, ker sem prejšnji rd dobila predrago darilo, in naj bo to se za ta rd.

to, da naj bi sla pa narazen, se mi pa zdi tatalno cudno. mogoce res samo mulo kuha in nista sla res narazen. pogovorta se, ko bo mimo...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Feb. 2009 21:08

Js pa bi zavrnila darilo. Vsi ki me poznajo, dobro vedo da niso (pre)draga darila zame. Da se lahko najde marsikaj cenejšega, pa si tudi želim. Tak da bi se počutila užaljeno, da me prov nič ne poznajo, če bi uleteli s kakim dragim darilom. Js se počutim dolžno, če dobim kakršnokoli darilo, in če vem da tega ne bom mogla povrnit, me tako darilo prej razžalosti, kot razveseli.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 21:37

maybee napisal/-a:men je moj kupo za rojstni dan kilsko čokolado in lacoste love of pink (90ml...70evrov). js tega darila nism hotla vzet, ker mi je predrago. potem sm ga vzela, ker se je tip namulo.
mam pa zaj en problem pa bom kr tule napisala: zarad tega,ker nism hotla darila vzet sma šla narazn...problem tu je, da ma pa on na netlogu še kr napisan da je v razmerju z mano in men ni nič jasn...ka naj nardim??? pa sm mu rekla, da mi več pomeni to da sma skupi, ko pa da mi taka darila nosi..

prvič je tko, če bi bla jst tip,pa vložim čas,da ti neki kupm,gruntam, izbiram in končno najdem nekej kar vem da bo ful uredu,pridm dam, ti vsa vesela dam darilo,ti se pa mučkaš in darila nočeš vzet in zavračaš!
stvar, ki mi gre pri ljudeh abnormalno na žiuce!Če se tko malo noste, da niste vredne enga lacoste parfuma in če je tok drag za vas, nevem zakaj sklepate da nekomu niste vredne tega?najhuj je ko želiš nekoga presenetit,si vesel, ker veš da bo on vesel (usaj upaš na to), na konc dobiš pa nek jok pa stok pa jambranje in bog nedej besede naj darilo nese nazaj v štcuno!
Jst bi s takim človekom takoj prekinila.ker meni je to višek nesramnosti,pa si lahko uzameš kukr češ tele moje stauke.
men je to sam enkrat nardila ena kolegica, pa noben mi nkol več ne bo.Zbirala sem darilo direkt zanjo ful časa, gruntala, razkiskovala, vložila časa in misli, nakar sem mogla prou zares darilo nest nazaj!prodajalka se je kr križala :roll:

drgač se pa midva obdarujeva sam za posebne priložnosti, ampak takrat poslušava želje in potrebe en drugega in odštejeva tud več denarja.Nikol mi ni blo škoda odštet 100+ za mojga fanta s kterim sem malmanj kot uženena,če določeno stvar potrebuje in si jo želi.In enako je pri njemu.Letos sem dobila zlato verižico z zlatim obeskom, on pa smučarsko bundo.in sva bla oba vesela in zadovoljna.

zakaj sm bla vesela?ker sm si že od nekdaj želela nekega takega njegovega darilca ki bi ga stalno nosila s seboj in imela za spomin na določen datum.In ker vem, da sem iz njegove strani pa tudi svoje, vredna takega darila.Ker vem, da se je potrudil, da je uložil veliko časa in usega v nakup te ogrlice in ker vem, da mu glede na ceno, pomenim veliko.In enako je z menoj zanj.
kaj pa zaročni prstan?Pametnega in lepega pod 100 € sploh ni.boste s plastičnim zadovoljne če vam ga prinese, rekoč, pa saj nočeš nobene drage stvari?
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 25. Feb. 2009 21:45

Enkrat tolko, ma res enkrat tolko, prav čudno mi gre iz tipk, se morm s *purple* strinjat :D:D

Daril se ne zavrača.
Če govorimo o dragemu, ki je kanditat za do konca življenja, ne vidim smisla v zavračanju daril. Nekoč bova imela celo' skupno denarnico. Tako in tako pa si darila kupujeva v približno enakem znesku :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 25. Feb. 2009 22:08

Definitivno je res eno: darila se ne zavrne. Zaradi vseh zgoraj nastetih razlogov.
Je pa tudi res, da ce bi moj meni kupil darilo, za katerega bi vedela, da je odstel veliko denarja, bi mu pac prijazno povedala, naj nikar ne zapravlja toliko, ampak da pa sem mu seveda zelo hvalezna.

Sva pa tako ali tako zmenjena, da si ne kupujeva dragih daril, niti nimava nevem kako veliko denarja, za taka draga darila. Tako da s tem nimava in upam da tudi ne bova imela problemov. :P
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 25. Feb. 2009 22:53

a_pikica_a napisal/-a:Enkrat tolko, ma res enkrat tolko, prav čudno mi gre iz tipk, se morm s *purple* strinjat :D:D

Daril se ne zavrača.
Če govorimo o dragemu, ki je kanditat za do konca življenja, ne vidim smisla v zavračanju daril. Nekoč bova imela celo' skupno denarnico. Tako in tako pa si darila kupujeva v približno enakem znesku :)

tud jest :P

tud midva mava mal ravbarije glede daril... on bi men skoz neki drazga kupvou (npr mobitel za brzdej, sm ga komi prepričala da ga nii.. pa zdej me neki zafrkava za kufr za klarinet, k je pa 233eur... sam tega bi pa res nazaj nesu...) tko kt tud jest... velik in še več mi pomen in bi to pač rada tud nekje z darilom pokazala, da bi pa reku, da mu je predrago in da tega zato noče, smpa užaljena za 3 mesce :? se trudim, gruntam, skačem po štacunah in šparam ko budala, pol pa ne bi darila uzeu? niti pod razno se tko ne bomo šli... upam da zdej nism izpadla kt ena materjalistična in z dragimi darili obsedena pra*ica, ker to pa niti prbližn nism... mi je blo pa v največi vesele npr. Mojmu kupt uro, ki jo je res rabu (stara je obupala), pa dat za to 90eur in vidt kolk mu pomen, tko kt nemu, da usak dan nosm tisto verižco, ki mi blazno velik pomen, ker mi jo je prnesu za obletnco (čeprou sm se jo branla glede na visoko ceno... pa me je usen prepričou)...

maybee, drag dariu ni merilo kolk te ma kdo rd, je pa merilo to, da je tvoj pogruntou kaj ti je ušeč/kaj bi rada in se potrudu stvar tud dobit/kupt/nardit bla bla bla... če se mu ne bi zdela vredna, tud pomislu neb na tak dariu, kaj šele da bi ti to res prnesu... predstaulej si, da bi ti njemu kupla uro, ki jo je gledou že 3 mesce, mu jo usa vesela zaviješ in prnesš, pol jo pa noče uzet in svašta.. mislm da tud teb ne bi blo lih fajn... zakaj nis rajš vesela, da je tak? pa mu povej za naslednič, da hočš samo en bonbon in eno rožco...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov