Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 14. Avg. 2008 22:22

To boš težko dočakala.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 15. Avg. 2008 1:43

srčica* napisal/-a:darila da te ubije:D... ne razumem zakaj moški, če nimajo ideje, ne poiščejo pomoči pri prijateljicah...

Jaz sem enkrat šla z bivšim kupovat darilo za njegovo mami. Pa sem mela par tko dobrih predlogov (čeprav je nisem dobro poznala), pač za ženske srednjih let. In on je pr vsaki stvari reku "ma ne, to že ma, to ne rab..." in ji je pol dejansko hotu kupt SPENJAČ :cry: (ker ga vedno rabi)
No, na koncu sm ga prepričala da ne, in ji je kupil vsaj neke müslije, ker ona kao zdravo živi. :? Groza. Hvala bogu, da nisem doživela svojega rojstnega dneva z njim, verjetno bi me fršlok, ko bi me na moji mizi dočakal zvezek... (ker jih vedno rabim)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 15. Avg. 2008 7:03

h3x0r89 napisal/-a:To boš težko dočakala.

Kdo, kaj, zakaj? :?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 19. Avg. 2008 15:36

sončk napisal/-a:
srčica* napisal/-a:darila da te ubije:D... ne razumem zakaj moški, če nimajo ideje, ne poiščejo pomoči pri prijateljicah...

Jaz sem enkrat šla z bivšim kupovat darilo za njegovo mami. Pa sem mela par tko dobrih predlogov (čeprav je nisem dobro poznala), pač za ženske srednjih let. In on je pr vsaki stvari reku "ma ne, to že ma, to ne rab..." in ji je pol dejansko hotu kupt SPENJAČ :cry: (ker ga vedno rabi)
No, na koncu sm ga prepričala da ne, in ji je kupil vsaj neke müslije, ker ona kao zdravo živi. :? Groza. Hvala bogu, da nisem doživela svojega rojstnega dneva z njim, verjetno bi me fršlok, ko bi me na moji mizi dočakal zvezek... (ker jih vedno rabim)

hahahah...temu sem se pa jaz nasmejala,oprosti ampak res.
hm..kako bi rekla...sej ponavadi tipi nimajo neki idej kaj bi kupili ženskam nasploh,razen če ne vedo v naprej kaj si ženska želi ali kaj potrebuje(kaj je sama izjavila...hehe)...
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 21. Sep. 2008 13:50

velik je čokoladk :D
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 21. Sep. 2008 14:12

men je moj podaril najino sliko, dal jo je uokvirit in je res najlepša! pol mi je podariu še en okvir za 2 slikci, v kterga je dau njegovo in mojo slikco z morja, k sva bla oba slikana na istem mestu in je res lepo izpadl .... vedno me preseneti :) ( v pozitivnem smislu, seveda )
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 21. Sep. 2008 14:51

Midva si dava taka uporabna darila.
Pač kar mi je všeč in bi rada mela mi kupi za darilo oziroma kar bi on rad mel mu js kupim. Mislm sj si ne rečeva tko direkt: "ej za rojstn dan bi rada to pa to...", ampak se poslušava in dojameva kaj bi en rd in kaj drugi. Pač raje mu kupim nekaj kar hoče in kar rab kot pa eno bedarijo, k se bo prah na njej nabirou.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 21. Sep. 2008 21:57

ja, midva imava tudi uporabna darila. mi je pa kupil zvočnike, miško, kamero, slušalke za komp. potem 2GB kartico za mobitel. švic majico, kiklco, še eno majčko. fen. rdečo vrtnico. svojo matrikulo.

pa še kaj bi se našlo. ma res mi ful kupi. ponavadi se pa itak pogovarjava, kaj bi kdo rabil kupiti pa potem s tem presenetiva en drugega.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Sep. 2008 9:43

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 22. Sep. 2008 9:47

sončk napisal/-a:

Oh, ja.

Jaz sem šla prav tako v nakup z bivšim za darilo za njegovo mamo in prav tako sem mela cel kupprav lušnih idej.
On je prav tako razlagal, da ne, da to ji ne bo kul ker ne rabi in to ni zanjo...
in na koncu ji je kupu .... CEV ZA ZALIVANJE VRTA.
Aha.

Meni prvih nekaj let ni kupil nič, ker se mu je to zdelo brezveze. Pol mi je kupil eno majčko in pričakoval, da bom hvaležna kot da mi je dal ledvico. Groza od tipa. :?
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 22. Sep. 2008 10:26

in na koncu ji je kupu .... CEV ZA ZALIVANJE VRTA.

:rofl:
Moški so res zabavni... Moj kolega je svoji punci kupil ROŠTILJ. :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 22. Sep. 2008 11:06

ah tipi vse to bolj gledajo s praktične strani, kot pa z romantične...moj je nekak pou-pou glede tega..sem dobila že vrečo za sedet za rojstni dan, dežnik-za božička itd. se pa tudi že dobila ene lep obesek srčka, elektronski okvir za slike na katerega je dal najin komad+ vse skupne slikice in mi to zavrtel (za 3 obletnico), pripravu mi je zabavo presenečenja, ker je vedu, da še nikol nism mela žurke itd. če se hoče se spomne kr lepih stvari :D
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 22. Sep. 2008 14:28

Meni mi je vedno všeč kar mi kupi.Moram priznat, da ima glede izbiranja daril kr dobr okus.Itak sva tko zmenjena, da si kupujeva praktične stvari.Itak se tko dobro poznava, da veva en za druzga kaj rabiva in si potem to kupiva.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 22. Sep. 2008 15:40

kolk sm se pa zdej nasmejala...o hudo =) roštilj, dežnik, cev...ok, tipi so res nori =D

men je moj kupu parfum ki diši božansko, medvedka k ma pikapolonico v tačkah(za srečo, pa še tko z magnetkom se ga drži) in pa sončnico veliiiiiko....meter pa pou =) in bla sm FUL vesela.res se tko sladko nasmeje pol ker je ves zadovoljen ko zagleda d sm lepo sprejela darilo in sm res vesela....torej, roštilja ne pričakujem, ker mi je zanč enkat reku da se je pogovarjal z velik kolegicami kaj bi si želele od tipa za rojstni dan, hvala bogu jih je resno vzel. :D
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 22. Sep. 2008 15:44

mislm, da men moj že 3 leta kupuje medvedke :D

Ponavad je tko, da mu js kupim za veliko več denarja dariu, k vem kaj mu kupt... on se pa niti ne spomne kaj bi lohk kupu :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov