Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 23. Jun. 2008 21:03

o ja, tudi midva sva v teh skoraj 3-eh letih nabrala ceu kup daril :) , podaril pa mi je že parfum, veliiik pliškotov ( še najlepši je biu pa ježek ), uro, ki mi krasi pisalno mizo, tud prstan + uhan, in takrat tega skorajda nisem hotla sprejeti, velikokrat pa mi napiše tud lep mail, še večkrat mi pa pove velik lepih besed kar v očke in to mi je najlepše darilo :oops: pa še in še ...
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 24. Jun. 2008 14:09

hm, mah ni važno, v kakšni vrednosti so darila (razen če je res razlika - jaz njemu za 200 evrov, on men za 10, recimo..ker takrat bi se res počutla kot kup dreka, pardon :) ), glavno, da so tistemu, ki jih dobi, všeč.
je pa res, da nikoli skoraj ne kupujem daril, ki potem stojijo nekje na omari ali pa v kakšnem predalu, zato kr mi je blo luškano :stupid: , ampak kupujem in tudi on meni, bolj praktična darila (skor nič nakita al pa kakih pliškotov, kr mi presedajo)

papa :D
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 13. Avg. 2008 21:36

zaenkrat še ni prišlo do takšnih dnevov, da bi mi mogo kaj kupovat. ful pogosto kupi čokolado, če se ustavima na bencinski, ker ve da sem čokoladoholik :D kupo mi je vrtnice in pa medeka. & točno, plačal mi je tangice, ki sem si jih mogla sama izbrat. dela, ampak men je boljše da mi ne kupuje dragih svari, saj tak tudi jaz nisem na oveznosti, da mu morm v neki visoki vrednosti kupit podobno reč :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 13. Avg. 2008 21:48

haha to pa je čist moja tema :D pri sedanjem se sicer nimam kaj pritoževat.. sva šele slabo leto skupaj in sem do zdaj dobila bolj malo darilc, ampak so bila pa skrbno zbrana.. še vedno imam tisti parfum Wish od choparda najrajši na svetu :hearts:

se pa zeplete pri bivšem :D on pa total NI imel smisla za to.. nikoli nebom pozabila prve obletnice, ko sem se najbolj namatrala z printanjem skupnih slik..rezanjem, lepljenjem, sestavljanjem verzov in besedilc in vse to kronološko (od začetkov do enega leta) strnila v ljubek zvešček. no on prvo kot prvo sploh ni prinesel darila s seboj..je pa mi ga dal naslednji tedn.. in to je bilo..khm SPODNJI DEL TRENIRKE! ne morm rečt, da nisem bila razočarana. pa ful nisem materialističen tip..bi mi prnesel eno rožco pa bi bla najbolj srečna.
no hecno je bilo tudi eno izmed rojstnodnevnih daril.. dobila sem navadno milko (ok to še je kul) pol eno keramično ploščico bež barve (do danes nevem čemu je namenjena..še najbolj je podobna talni ploščici) in mobi-kartico za 1000 SIT :D ma čist je zmagal :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 13. Avg. 2008 22:13

rachka_ napisal/-a:haha to pa je čist moja tema :D pri sedanjem se sicer nimam kaj pritoževat.. sva šele slabo leto skupaj in sem do zdaj dobila bolj malo darilc, ampak so bila pa skrbno zbrana.. še vedno imam tisti parfum Wish od choparda najrajši na svetu :hearts:

se pa zeplete pri bivšem :D on pa total NI imel smisla za to.. nikoli nebom pozabila prve obletnice, ko sem se najbolj namatrala z printanjem skupnih slik..rezanjem, lepljenjem, sestavljanjem verzov in besedilc in vse to kronološko (od začetkov do enega leta) strnila v ljubek zvešček. no on prvo kot prvo sploh ni prinesel darila s seboj..je pa mi ga dal naslednji tedn.. in to je bilo..khm SPODNJI DEL TRENIRKE! ne morm rečt, da nisem bila razočarana. pa ful nisem materialističen tip..bi mi prnesel eno rožco pa bi bla najbolj srečna.
no hecno je bilo tudi eno izmed rojstnodnevnih daril.. dobila sem navadno milko (ok to še je kul) pol eno keramično ploščico bež barve (do danes nevem čemu je namenjena..še najbolj je podobna talni ploščici) in mobi-kartico za 1000 SIT :D ma čist je zmagal :D

darila da te ubije:D... ne razumem zakaj moški, če nimajo ideje, ne poiščejo pomoči pri prijateljicah...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 13. Avg. 2008 22:19

Moj zdjšnji tut ni glih neki ful pozoren, kar se tiče teh darilc. Vrjetn me je bivši mal preveč razvadu ker mi je skos kupoval taka majhna darilca z velikim pomenom, vedno je zadel v polno - še posebej, kadar mi je kaj sam naredu. Npr. velikrat mi je kr tko nabral tak veliik šopek travniških rož - čist romantično. :love: Sej nism zdj neka materialistka, ampak res mal pogrešam te majhne pozornosti. Letos je pršu k men na morje za rojstni dan in je očitno preveč resno vzel ko sm mu rekla, da ne rab nč darila kupvat. :D Ampak, sej je kul, važn da vem da me ma res ful rad! :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2008 9:22

Moj bivsi je tud bil tud adijo glede daril, ceprav sm mu js veckrat podarjala pozornosti,vec kot zdejsnemu...sicer nwm zakaj, ker sm vidla kk je, ampak dober...to je ze mimo..za rojstni dan mi je voscil in pol tip rece; kaj bi mela za roj.dan, da mi da denar al pa naj grem zraven, pa naj povem, kaj hocem...halo??!! :eek: sm sam tist,ojej kaj me caka...no sedanji je pa cisto nasprotje..ne zalaga me neki ful, niti nisem materialist, ampak zna pa presenecat, in to mi je ful vsec, pa cetud je to, le cokoladica ali pa spalna srajcka..obvlada :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Avg. 2008 10:08

*LooBika* napisal/-a:za rojstni dan mi je voscil in pol tip rece; kaj bi mela za roj.dan, da mi da denar al pa naj grem zraven, pa naj povem, kaj hocem...halo??!! :eek:

Če bi meni moj tako rekel, kaj bi imela za roj. dan in da mi da denar rečem nič in ne vzamem niti ficka.

Drugače imam pa tudi jest zelo rada presenečenja za rojstni dan.
Čeprav letos sem že vedla, da mi bo kupil prstan, ker je rekel, če mu svoje (ki jih imam na roki) posodim za kak dan :D
Ni blo presenečenje...je pa prstan zelo lep :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Avg. 2008 17:15

Njegova darila: prstan+uhani, 2x kičasti uhani, dnevnik, majčke, 14 kaktusov, 2x parfuma, 3x vrtnice, 3x Me too you, miško, Adidaske. . .Ogromno stvari mi je kupu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 14. Avg. 2008 17:23

Moj je zlo pozorn glede dari.. prejšnji vikend mi je blo naiilepše ko mi je kupu vrtnico pred diskačm, za velentinovo sm dubila unega največjega Me to you in vrtnico, za rojstni dan mi je kupu uro od JustCavalli, za 8 marec, prstan z beuga zlata (očke so mi hmal vn padle, da mi je kupu tko veliko za tak mali praznik), .. majčke, en dan mi je kr tko prnesu nouga me to you, prfum, srček, tangice :P. Najbolj pa sm se nasmejala, ko smo se vračali z obale ponoči, da gremo na petrol jest.. pride zad za mano in mi kupi rožico u lončku nogometne žoge .. prou srček je ! .. no, še ful stvari..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 14. Avg. 2008 19:33

Moj ima kar okus za darila in vedno me razveselijo: CD,parfum,pliško,boni za masažo :D ,spodnje perilo,majice,rožice.... mi je pa najboljše in najlepše če mi da lučka ter reče nekaj kar je prišlo iz srca.
sem imela pa antitalenta za darila,moj bivši ni imel pojma kaj je lepo in kaj ne...tako,da njegovih daril nikoli nisem bila posebno vesela,ker so bila pač kar nekaj :roll: šlo mi je na živce,da sem se sama kar se da potrudila,njemu je bilo pa vseeno kaj mi da. :evil:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 14. Avg. 2008 20:29

Moj je glede tega res pozoren. Za obletnico je dal delat fotografije, ki so bile prej samo na računalniku in pri vsaki je kaj luštnega napisal. Sem bila takrat res presenečena, da se je kaj takega spomnil. Pa tko kdaj kr čokolado prinese, da se mal posladkava. Nimam se kaj pritoževati. :D
Nohea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Nohea » 14. Avg. 2008 20:31

Pri nama je čisto odvisno..za rojstni dan al pa okrogle obletnice sem dobla kaki parfumček, uhančke, rožice...jaz pa mu ponavadi kupim kake boksarke, majčko, al pa kaj ko vem da mu je všeč pa si noče kupit.. eza okrogla 20tko sem mu uro:D najbolj všeč pa mi je ko grema na čist navadn dan na kako tortico, al pa mu za kaki mesec več ko sma skupaj kupim kake bonbončke ko jih obožuje :) ..ful nisem nekaj mahjena na materialne stvari..ful več mi pomeni da se mi kaka lepa stvar pove oz. da vem da me ma res rad..
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 14. Avg. 2008 21:59

Meni se je v 2 letih nabralo kup rožic (šopkov nisem posušila), kaktus brez trnov, plišast srček, svečka, dobila sem 2x tudi bon za DM, zlato verižico, pisalo, majčko, mobitel, Lonely Planet turistični vodnik, ko sem se nekam odpravljala (tega sem bila sploh najbolj vesela :P ), pa gotovo še kaj...
Ponavadi mi je hotel še kaj kupiti, ko sva šla skupaj v shopping, pa nikoli nisem dovolila.
Aja, in prav zagroziti sem mu morala, ker mi je nameraval kupiti avto!!! :eek:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 14. Avg. 2008 22:17

metuljčica* napisal/-a:Aja, in prav zagroziti sem mu morala, ker mi je nameraval kupiti avto!!! :eek:

Hm..jest tega tudi mojemu ne bi dovolila. Nisem za to, da bi mi kupoval draga darila...to mi ne bi bilo všeč..ker bi skoz imela občutek, da sem mu nekaj dolžna..bolj so mi všeč drobne pozornosti in presenečenja :)
Torej bi me bolj razveselil npr. izlet nekam na morje in to samo midva..pa bi me mal razvajal..kot pa da bi mi prinesel zapakiran nov računalnik.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov