Darila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Feb. 2007 10:38

meni so ljubše prav tako majhne pozornosti, nekaj, kar je res skrbno izbrano in ne samo kot nek izhod v sili. Darila pa si poklnjava samo za rd, božič in obletnice. Za vse manjše me pelje na pijačo/sladoled/kino... meni je to včasih dosti lepše, kot pa neka pregrešno draga darila, ki jih daš na polico in se na njih nabira prah. :?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tashka » 21. Feb. 2007 15:53

Meni je blo kul, k mi je enkrat kupu enga pajkeca lesenga v škatlci za prstan..poznate?? pač..vsakič, ko kam potujem, če vidim, da jih tam prodajajo, kupim enega in ga dam nekomu, na katerega me pajkec spomne :D ...enkrat mi je pa en bivši naredu čestitko za rojstn dan iz kartona, na drugo stran pa prpopu kuhinjsko cunjo z žabicami, kr me je žabica klicu :lol: , notr pa še un pojoči gumb nalimu, :lol: eeemm..pa fajn mi je blo, ko mi je en kupu flumastre, kr rada rišem al pa naredu tunine sendviče za malco... :P Glavno, da je izvirno al pa od srca..tut če me ''samo'' nasmeje :)
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 18. Apr. 2007 17:16

tud men so najbl všeč osebna darila...enkrat mi je iz neke mase naredu (za božič) božično kapco-obesek.. drgač pa ponavadi zame ve, kaj si želim..tko d sm letos dobila eno knjigo, ki sem si jo zlo želela.. večja težava je kupovat darila za njega (ki redko kdaj prov posebej izpostavi,da si neki želi..),ampak se mi zdi,d sm kr kreativna, pa zlo rada obdarujem, tko d se pol vse lepo poklapa :D ..letos sm mu na lonček z barvami za steklo napisala sporočilo v ruski cirilici (zna rusko..),pa slika v obliki puzzel... :D
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 18. Apr. 2007 22:14

meni pa skos kinderjajčke nosi. :balloon: In sm že misnla, da ga bo že enx minilo to kupvat, da je pač sam na začetku tko pozoren pa vidm da ni tko...zdej mam teh figurc že za celo škatlo, pa nikol jih nism zbirala. :) Ful mi je lepo to, jst pa njemu kšne pisane in smešne nogavičke kupujem. Zanimivo je pa to, da je 10 let starejši od mene. :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 19. Apr. 2007 9:23

borboletta napisal/-a:meni pa skos kinderjajčke nosi. :balloon: In sm že misnla, da ga bo že enx minilo to kupvat, da je pač sam na začetku tko pozoren pa vidm da ni tko...zdej mam teh figurc že za celo škatlo, pa nikol jih nism zbirala. :) Ful mi je lepo to, jst pa njemu kšne pisane in smešne nogavičke kupujem. Zanimivo je pa to, da je 10 let starejši od mene. :D

Jooj, js sm tud usekana na lušne nogavičke... In jih tud njemu kupujem, tko da ma zdej mičken otročje zoknčke in mi full kjut deluje. Drgač mi pa full pomeni, da se vedno full potrudi z darilom, full si zapomni kaj mi je blo kdaj všeč, kaj sm si želela, tko da sm vedno znova prijetno presenečena... Tko kt vsakdanja pozonost je pa, da ko pride zvečer k meni na "muvi night" prinese sabo moje najljubše bonbončke, čips... Mam rada take drobne pozornosti.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Apr. 2007 12:13

meni je pa zdej za 2 obletnico kupil uhane in sicer me je pelal v zlatarno pa rekel da nej si jih zberem ker mam ful probleme z ušesi pa ni vedu katere lahko nosim in mi še zabičal naj ne gledam na ceno da mi itak zaupa. ma včasih res trenutke ko me prijetno preseneti :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Apr. 2007 21:06

Moj je pravi cukrček kar se daril tiče. Dobila sem že obesek za verižco (takšnega sem si dooolgo časa želela), vrtnico v ledu.. Uglavnem same take stvari, ki mi veliko pomenijo in ki jih bom vedno nosila v srcu :love:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 29. Apr. 2007 13:14

midva pa imama tako navado,da si vsak mesec nekaj podarima..pač ko mama "obletnico"...ko je tisti datum v mesecu...,recimo kakšna majhna čokolada..al pa jagode..al pa nevem..nekaj...al pa samo listek z lepimi besedami..men je všeč to...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Jun. 2007 13:26

:love:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 03. Jul. 2007 11:39

Mene je moj za rojstni dan tako presenetil (taktrat sva bila skupaj točno 10 dni), da je prišel zjutraj, preden sem šla v šolo k meni domov in mi prinesel najino prvo skupno fotografijo uokvirjeno v barvi moje sobe...pol me je še do šole pospremu, popoldne sm mu rekla da ga pelem na shake (pri nama je to nadomestilo z tortico, ker sva ga pila ko sva se spoznala), je prišel k meni in sem dobila še 18 vrtnic :love: ... ko smo imeli maturantski ples, me je prišel iskat (jas sem se še oblačla) in ko sem prišla po stopnicah dol (k v filmih :D ), sem dobila šopek in verižico :hearts: ...tko zna presenečat včasih, da komej verjamem... najbolši je!
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 03. Jul. 2007 13:06

*kayka* napisal/-a:Mene je moj za rojstni dan tako presenetil (taktrat sva bila skupaj točno 10 dni), da je prišel zjutraj, preden sem šla v šolo k meni domov in mi prinesel najino prvo skupno fotografijo uokvirjeno v barvi moje sobe...pol me je še do šole pospremu, popoldne sm mu rekla da ga pelem na shake (pri nama je to nadomestilo z tortico, ker sva ga pila ko sva se spoznala), je prišel k meni in sem dobila še 18 vrtnic :love: ... ko smo imeli maturantski ples, me je prišel iskat (jas sem se še oblačla) in ko sem prišla po stopnicah dol (k v filmih :D ), sem dobila šopek in verižico :hearts: ...tko zna presenečat včasih, da komej verjamem... najbolši je!

ful lepo od njega....

moj fant mi tudi rad zmeraj kaj kupuje, vendar mu niti ne pustim...ima sicer dobro plačo in mu ni žal denarja zame vendar jaz ga nočem izkoriščat, raje vidim da špara za cajte, ko bova živela skupaj :gut: :love: :hearts:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jul. 2007 17:43

moj fant me je pa najlepš presenetu za valentinovo, ko nisva mogla bit skupej ker sm se učila in s eje on prpelov do mene (30km), da mi je na hitr dav lupčka, vrtnico in reku da me ma rad, pol je pa spet šu nazaj domov, da sm se lahko učila :) takrat sm pa bla v devetih nebesih :love:
za rojstni dan mi je kupu neki podobnga kukr glasbeni stolp, mislm da je mikrokomponenta, al kako se že reče :) ker sm mela prej en star radio ...
za prav dober uspeh pa mi je kupu sončnico v lončku, ker so to moje najljubše rožice :)
jz njemu kupim bolj kakšno malenkost, ker še ne hodim v službo in nimam toliko denarja :) :oops:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 03. Jul. 2007 17:43

moj fant me je pa najlepš presenetu za valentinovo, ko nisva mogla bit skupej ker sm se učila in s eje on prpelov do mene (30km), da mi je na hitr dav lupčka, vrtnico in reku da me ma rad, pol je pa spet šu nazaj domov, da sm se lahko učila :) takrat sm pa bla v devetih nebesih :love:
za rojstni dan mi je kupu neki podobnga kukr glasbeni stolp, mislm da je mikrokomponenta, al kako se že reče :) ker sm mela prej en star radio ...
za prav dober uspeh pa mi je kupu sončnico v lončku, ker so to moje najljubše rožice :)
jz njemu kupim bolj kakšno malenkost, ker še ne hodim v službo in nimam toliko denarja :) :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jul. 2007 13:45

;) )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a tinaROSSI » 04. Jul. 2007 16:07

Jest sm pa oseba nora na darila, pozornosti... pa naj bo to tako, da jih jaz dajem ali pa prejemam... :) Mojmu luniju bi kar v vsaki trgovini nekaj kupila, ampak pač ne morem, ker delamo samo preko študentskega servisa... Mu pa npr. za rojstni dan, novo leto, valentinovo, obletnico kupim kaj večjega... če pa imam denar in kaj lepega vidim in ni tako drago mu pa tudi kupim... pliškote, čokoladke, majčke, nogavičke, boxarice,.. to je res skoz in on obožuje te male pozornosti... On je pa čisto drugačen. tako, da za posebne priložnosti dobim večja, dražja darila, takih "malenkosti" mi pa ne kupuje tako pogosto kot jaz njemu. Mi je pa res zakon, ker ima malo umetniške žilice in mi kdaj pa kdaj sam ustvari resnično najlešpe darilo... Joj ta darila pa še posebno cenim in obožujem

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov