Dalmatinci & Slovenke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Naj še jaz napišem eno izkušnjo z Dalmatincem. Na morju spoznam enega fanta, ki me povebi na sladoled, tip je bil luškan in je zgledal olikan. Pol sav pa sladoled jedla in šla na sprehod, se usedeva na klopco un tip pa k... ven potegne pa začne, saj si Slovenka al ne.. :box: . Iskreno povedano nisem v tisti sekundi vedla kaj naj naredim, gledala sem ga ko bik v nova vrata, pol sem mu pa sladoled gor nataklna na.... pa ga lopnila in šla.
Jao, kaj vse se človeku ne zgodi.
Čavči
Jao, kaj vse se človeku ne zgodi.
Čavči
Qualis vita finish ita
-
Le Ann - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2004
- Kraj: Costarica
o bog
Punce poletje se bliža
bomo kej zasolile tem hrvatom
Lani na morju sem spoznala dve hrvatici,kateri so me na moč prepričevali, da so njihovi dečki boljši v postli in da moram provat,ker sploh ni primerljivo z našimi....
Punce poletje se bliža
bomo kej zasolile tem hrvatom
Lani na morju sem spoznala dve hrvatici,kateri so me na moč prepričevali, da so njihovi dečki boljši v postli in da moram provat,ker sploh ni primerljivo z našimi....
Le Ann
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
metron napisal/-a:Jz ne hodim več na hrvaško. Pa ne zarad politike pa njhovega obnašanja -poznam par hrvatov, od slavoncev, medjimurcev, istrčanov, pa so čist kul. Sam jih ma pa žal dost v krvi nek občutek za nacionalizem, pa čeprou so pravzaprav nule. No, ne hodim zarad tega, ker enostavno ponudba ni ok. Ni, pa pika. Za ta dnar in v sloveniji in v tujini dobiš razvajanje..prijaznost, lepe sobe v hotelu, bazene, savne, neomejeno pijače...kot pa da dam 70 al pa 80 cukov za en tedn na eni plaži k je ista od lošinja pa do brača, pa da mi prokleta konobarica nebo prinesla enga `leba pa če ji rečem `leb je to zame `leb, pismu nej se navad na obiskovalce iz beog...mislm bežigrada.
Skratka, za ta dnar se grem raj v kake terme razvajat al pa v Grčijo, Turčijo...
se en primer pretiravanja-dovolilnica za potapljanje je bla pred lani 10krat cenejsa kot lani!!!
sj kdo gre tazadn u eu-hrvati
manck + kranck
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Sem se ravno vceraj z eno Hrvatico na pijaci menil in je beseda priletela tudi na "lahke" Slovenke, ki so cez leto ful podhranjene glede seksa, ker smo pac Slovenci tak zavrt narod... potem pa se poleti spravijo na njihove "jebace" Dalmatince Tako kot je bilo ze prej receno, so pravi "sarmerji" in nase deklice padajo kot domine Pa se vpliv morja ne smemo zanemarit...
Je pa tudi zanimiva njihova miselnost (zensk mislim, ker poznam ene par Hrvatic), ce se upedenajo in grejo ven, potem bodo skor ziher tist vecer tudi seksale... ona sama pravi, da od kar je v Slo, je morala kar sama vedno v akcijo, ker bi drugace bila tako zamorjena kot ostale Slovenske deklice... mi pac ne znamo sarmirat.
Zanimivo je tudi to, da ima Slo. kolegice, ki tudi po pol leta nic ne seksajo in se jim zdi to cisto normalno... njej bi se pa zmesal, ce ne bi vsaj parkrat na mesec (trenutno ji pa ni do resnih vez)
Mah, jebi ga...
Je pa tudi zanimiva njihova miselnost (zensk mislim, ker poznam ene par Hrvatic), ce se upedenajo in grejo ven, potem bodo skor ziher tist vecer tudi seksale... ona sama pravi, da od kar je v Slo, je morala kar sama vedno v akcijo, ker bi drugace bila tako zamorjena kot ostale Slovenske deklice... mi pac ne znamo sarmirat.
Zanimivo je tudi to, da ima Slo. kolegice, ki tudi po pol leta nic ne seksajo in se jim zdi to cisto normalno... njej bi se pa zmesal, ce ne bi vsaj parkrat na mesec (trenutno ji pa ni do resnih vez)
Mah, jebi ga...
- C.Z.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2005
jas kot slovenec vam zagotavljam:
IMA I SLOVENCA KOJI SO GUZILI HRVATICE
kdo je kriv hrvatom da neznajo obrnit lastnih žensk čeprav je res da dalmatinke so zelo zadržane kar se tega tiče ampak: SVE SE MOŽE
Polek tega pa so zagrebčanke največje kurbe tako da nimajo kaj žalit slovenk kar se tega tiče
Punce jas pa bi vas proso da bojkotirate hrvate letos kr vas niso vredni...
Joj kak sovražim ko nas hrvati napadejo na nacionalni ravni... ni čudno da so jim srbi vukovar zrušli ko so tak prepotentni
IMA I SLOVENCA KOJI SO GUZILI HRVATICE
kdo je kriv hrvatom da neznajo obrnit lastnih žensk čeprav je res da dalmatinke so zelo zadržane kar se tega tiče ampak: SVE SE MOŽE
Polek tega pa so zagrebčanke največje kurbe tako da nimajo kaj žalit slovenk kar se tega tiče
Punce jas pa bi vas proso da bojkotirate hrvate letos kr vas niso vredni...
Joj kak sovražim ko nas hrvati napadejo na nacionalni ravni... ni čudno da so jim srbi vukovar zrušli ko so tak prepotentni
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
imam zelo lepo izkusnjo z dalmatincem iz korcule.
Mi je pa sam priznal da vecina njih caka samo na poletje, in tudi prica temu sem bila pri prijateljici, ko je hotu bil tip z njo samo zarad sexa, nakonc k ona ni hotla, jo je hotu se posilt.
Mi je pa sam priznal da vecina njih caka samo na poletje, in tudi prica temu sem bila pri prijateljici, ko je hotu bil tip z njo samo zarad sexa, nakonc k ona ni hotla, jo je hotu se posilt.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
*khm*.... bla z Dalmatincom, he broke my heart ..... ne sam da mi je trajal vec let da sm ga pozabla s tem da imam seel 16let in pol, zrt njega sm pustila super tipa, hvala bogu da je tok potrpezliv z mano, da sva spet skupi....
Drgac pa.. se mi zdi da negativn odnos do slovencev kot celotnega naroda majo predvsem v Istri in v Slavoniji.... ker zmeri ko smo mi prisli v Split so ns vsi veseli sprejeli, pa ne zato, da bi kaj zasluzili, ker so nam bili dol kot druzina. Z veselim srcom si jim dal denar za kaj, ker ze tako zasluzijo tudi do 5x manj kot pa v S Hrvaski kjer so prave barabe. Se vedno bi sla dol, sam sm doma raj rekla da negrem in NOCEM vec, pac zrt moje izkusnje....
Bla sm pa z best frendom od bratranca, res uredu decko, sramezljiv bolj kot ne, ampak v krvi se mu je vidl da je taprav Dalmatinc, ker je znou z mano delat tko k ne velik drugih....... U njega sm bla zihr 5 let, pa on tut vame, pa nisva sploh nikol mela ene fizicne ljubezni, cez let sva se pozabla, polet se je pa zmeri uzgala una iskrca.... Dokler nisva zadn let bla skupi (ne prou IT skupi)... ful je bla kriza k sva mogla it narazn, pol se pa kr ni javlu kej velik, jz ga pa nism mogla pozabt, pa se bratranc mi je skoz od njega govoru in je bla res kriza...... Pol sm bla z drugim tipom.. pa se je kr naenkrat javu k da bi vedu in me obtozvou da sm kurba pa da grem takoj z drugim, sam da se mi mal ne jav (tko po ene 5ih mescih) ... sm ga ignorirala pol polet je biu pa odlom....... sam recimo da je zdej cist usega konc ker sovrazm it dol na morje, tut mami se strinja, fotr pa itak ne razume...... ceprou je use lepo in to, eni so res mal neprijazni, sam kdr sm bla s kolegi mi nikol ni noben ocitou da sm slovenka, se prou ponosna sm bla da sm lohka slovenka, in so me vsi tok lepo gledal, čš lejo slovenko.......
sam zdej pa nevem, a je to da sam zrt njega ne prenesem vec Hrvaske kot drzavo, al je se kej drucga (mediji)..... sam neki pa pomoje da ne drzi, da usak hrvat napumpa slovenko, in da usaka slovenka da hrvatu, ker povprecna slovenka s povprecnim mnenjem o hrvatu - mu ne bi dala (za primer uzamem sebe )......
uglavnm........... bed.......
p.s.: sicer pa ni cudn da majo hrvati radi slovenke, kake pa so hrvatice, šugice mejhne ene.... sej ne da jih zalm, sam kukr sm jih jz vidla je Slovenka 1000x lepsa pa se usi frendi so rekl da nikol na svetzu ne bi bli s hrvatico... tko da maybe je pa tut to to razlagite si kukr hočte
Drgac pa.. se mi zdi da negativn odnos do slovencev kot celotnega naroda majo predvsem v Istri in v Slavoniji.... ker zmeri ko smo mi prisli v Split so ns vsi veseli sprejeli, pa ne zato, da bi kaj zasluzili, ker so nam bili dol kot druzina. Z veselim srcom si jim dal denar za kaj, ker ze tako zasluzijo tudi do 5x manj kot pa v S Hrvaski kjer so prave barabe. Se vedno bi sla dol, sam sm doma raj rekla da negrem in NOCEM vec, pac zrt moje izkusnje....
Bla sm pa z best frendom od bratranca, res uredu decko, sramezljiv bolj kot ne, ampak v krvi se mu je vidl da je taprav Dalmatinc, ker je znou z mano delat tko k ne velik drugih....... U njega sm bla zihr 5 let, pa on tut vame, pa nisva sploh nikol mela ene fizicne ljubezni, cez let sva se pozabla, polet se je pa zmeri uzgala una iskrca.... Dokler nisva zadn let bla skupi (ne prou IT skupi)... ful je bla kriza k sva mogla it narazn, pol se pa kr ni javlu kej velik, jz ga pa nism mogla pozabt, pa se bratranc mi je skoz od njega govoru in je bla res kriza...... Pol sm bla z drugim tipom.. pa se je kr naenkrat javu k da bi vedu in me obtozvou da sm kurba pa da grem takoj z drugim, sam da se mi mal ne jav (tko po ene 5ih mescih) ... sm ga ignorirala pol polet je biu pa odlom....... sam recimo da je zdej cist usega konc ker sovrazm it dol na morje, tut mami se strinja, fotr pa itak ne razume...... ceprou je use lepo in to, eni so res mal neprijazni, sam kdr sm bla s kolegi mi nikol ni noben ocitou da sm slovenka, se prou ponosna sm bla da sm lohka slovenka, in so me vsi tok lepo gledal, čš lejo slovenko.......
sam zdej pa nevem, a je to da sam zrt njega ne prenesem vec Hrvaske kot drzavo, al je se kej drucga (mediji)..... sam neki pa pomoje da ne drzi, da usak hrvat napumpa slovenko, in da usaka slovenka da hrvatu, ker povprecna slovenka s povprecnim mnenjem o hrvatu - mu ne bi dala (za primer uzamem sebe )......
uglavnm........... bed.......
p.s.: sicer pa ni cudn da majo hrvati radi slovenke, kake pa so hrvatice, šugice mejhne ene.... sej ne da jih zalm, sam kukr sm jih jz vidla je Slovenka 1000x lepsa pa se usi frendi so rekl da nikol na svetzu ne bi bli s hrvatico... tko da maybe je pa tut to to razlagite si kukr hočte
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Nimam glih kj izkušn z Dalmatinci! Se mi pa zdijo ful dobri Črnogorci! Ne morm pomagat, sam k majo neki tok posebnga v seb....tak šarm! Lohk povem, d mam res same dobre izkušnje z njimi, čeprav oni manj za Slovenkami gledajo, pa bolj za svojimi tm dol! Se men tud zdi, d majo ženske tam več šarma, so bolj vročekrvne in tud zlo dobr zgledajo!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
ja walda...vsi govorite...ne bomo šli na hrvaško obalo, pol pa prideš na neko plažo pa vsaki drugi slovenc. kaj se ni brezveze tu nekaj prepirat če itaq ne bo slovenec dal objektivnega mnenja o hrvatu, obratno pa tudi ne...Jaz sem dalmatinec po fotru, doli sem se rodil pa mam punco slovenko že 8 mescov pa nikoli nisma mela nekega problema. mislim kaj se ni brezveze prepirat zarad politike pa politikov ki nam perejo možgane zarad piranskega zaliva ipd. mislim haloo...je pa tak da boš v dalmaciji naletel na nadutega kelnarja pa v turčiji, grčiji pa vsepovsod isto...drugače pa na hrvaškem do slovencov niso nič kaj drugačni...če pa se to dogaja pa itaq že rečeno zarad politike pa gnara ko ga politiki s tem kasirajo...z obeh strani!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hja ce zenska isce za eno noc majo tujci definitivno prednost. Prvic ker so noviteta in zato bolj razburljivi (sploh USA in UK tipi so popularni), drugic ker skor zihr ne bo tega noben k ga ona pozna izvedu in pol se ne sekira "a bom kurbis izpadla"._n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm, ne vem jst pa takole mislim:
slovenke raje pogledajo za "ne slovencem", sam sicer ne vem zakaj je tako, ampak sem v vecih primerih to opazil. nekatere raje hodijo, se dobivajo s "cefurji", kokr da bi imele slovenca za tipa.
p.s. upam, da katera ni uzaljena
Za resne zveze pa nebi mogu rect, da se za tujce vec odlocajo, res je pa da jih premalo poznam da bi lahk statistiko delal. Sploh za tujce k ne zivijo v sloveniji ne, ce so kej pametne(razen ce majo rade razmerje na velko daljavo).
Bolj kot pri izbiri tipov sm to opazu pri kulturi. Pri mladih zenskah je trenutno vse kar je latino ful popularno. Sploh spanske zadeve. Spanske restavracije, salsa pa mehiske restavracije, latino glasba ipd.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moj prvi fant, k sem se z njim lupčkala in prvi k sm z njim hodila, je bil hrvat iz Rijeke in nimam nobenih slabih izkušnj ne z njim ne z njegovimi kolegi. men so se zdel čist fajn ljudje...zdaj kar se pa tiče tistih k take stvari pišejo-očitno ne morjo dobit nobene hrvatice ker jih očitno nočjo ker so tok glupi. pol se pa zgovarjajo kok slovenk so podrl-a očitno nobene hrvatice. Itak pa kaj pride punca na morje s kolegicam žurat, mal alkohola mal strasti....naj bojo veseli d vsaj dobijo kero!!!!
- Tamie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2006
Kaj njim ni jasn...sj pol so pa oni man whores...smeh pa to ni res sam ja pač poletje ene parim se mau odklop..in zdj so slovenke kao kurbe? ...ma da pridm dol pa eno slišm jih prekoljem use pa če me pol ganja en trop ustašov... ...ok pretiravam sam..ma škoda besed
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
thebest napisal/-a:ja walda...sam taki se bojo našli na vseh koncih...človek ne more dobit pičke, pa se hvali z eno ko nikol noben ne bo vedo če jo je res podr...mislim halloo...newem no...jas mislim da je to v posameznikih!
ja sej tko se lahko hvaljo, ker vejo da nikol nebo noben njihov zvedu al je blo res al pa ne.....to je balkanski temperament...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov