Dalmatinci & Slovenke

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pingo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a pingo » 13. Dec. 2004 13:32

anny napisal/-a:oprosti, ampak to je pa že mal ksenofobno no.....nadaljevanje naroda....pa ja....ksenofobnega, rasističnega, če sklepam po tvojem postu....

no ja... ni bilo mišljeno kot ksenofobija.....(niti ne vem od kod ti to???) Bolj je šlo za razmišljanje, da moški in ženske morda gledamo različno na te zadeve... Da smo moški bolj obremenjeni z nacionalnostjo ipd... ženskam pa da je za te stvari manj in jim več pomeni srečen zakon pa tudi če otroci na koncu govorijo kitajsko (tako sem razumel tvoj prispevek...) ??? ne vem???
Uporabniški avatar
anny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a anny » 13. Dec. 2004 13:42

pingo napisal/-a:
anny napisal/-a:oprosti, ampak to je pa že mal ksenofobno no.....nadaljevanje naroda....pa ja....ksenofobnega, rasističnega, če sklepam po tvojem postu....

no ja... ni bilo mišljeno kot ksenofobija.....(niti ne vem od kod ti to???) Bolj je šlo za razmišljanje, da moški in ženske morda gledamo različno na te zadeve... Da smo moški bolj obremenjeni z nacionalnostjo ipd... ženskam pa da je za te stvari manj in jim več pomeni srečen zakon pa tudi če otroci na koncu govorijo kitajsko (tako sem razumel tvoj prispevek...) ??? ne vem???

Mislim, tko kot sem jaz razumela tebe, tebi ni vseeno, kako bodo tvoji otroci govorili....ja komu človek božji pa ne pomeni veliko srečen zakon???? Pa otroci tud če majo poševne oči al pa so črni, mislim....ja kakšni pa so potem tvoji načrti v življenju, oženit čistokrvno slovenko, da ne bo slovenski narod izumru, pa čeprav ti bo morda idealni partner avstrijka....sej je mal trapast napisan ampak veš zakaj se gre....
Pa to ne pomeni, da mi nič ne pomeni slovenski narod....ampak še vedno ne vidim nič slabga v tem, če si skupaj z nekom druge narodnosti, vere al pa barve....skupaj si s človekom....
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 15. Dec. 2004 3:24

Se strinjam z anny. Ne vidm v čem je fora, če spoznaš nekoga, ki ti je všeč, s katerim se ujemata, se spoštujeta in se imata rada, da morata biti ravno iste narodnosti....v tem primeru slovenske....verjetno se zaljubiš v človeka ne v nejgovo narodnost, versko pripadnost,....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 03. Apr. 2005 12:01

ja baje so naše ženske nore nanje-jaz nisem in se držim slovenskih moških
je pa tako:Dalmatinčki radi izkoriščajo poletne priložnosti, za kaj več jim pa mislim da ni
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Apr. 2005 12:06

Saša_26 napisal/-a:Ma šit ej...vsake besede za njih je škoda..

se podpišem pod tole,ker so g****
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 03. Apr. 2005 13:51

z nubenmu nikol...mi niso všeč ker se mi zdijo prenaduvani...kar sm jih jes spoznala vsi gobce obračajo tok da ne morš vrjet...tok da je vrjetn to o slo radodajkah tud precej napihnjeno...edn se je spomnu zj pa frajrčki usi to okol govorijo...
normalno pa da ene na morju iščejo avanturo...glede na to da jih oni tok ˝podelajo˝ bi se pa tud lahko reklo da so kurbirji (pa brez zamere) ..al pa mejmo enakopravne standarde pa tem ˝našim˝ radodajkam lepo rečmo frajerke, ker pač zapeljejo tok pa tok temperamentnih moških...sj k da deklca noge narazn je njim čist useen da je slovenka..tok da ne vem kva tok gobcajo ker so oni tud nemočni k da ena lepa slovenka hlačke dol.
Uporabniški avatar
electra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra » 03. Apr. 2005 16:37

No ja... ni treba ravno vseh v isti koš metat, ker so nekateri "normalni". :evil:
I used to be a scared of the dick, but now I throw my lips to the shit, handle it like a real bitch.
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 20. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a KranCk » 04. Apr. 2005 17:00

znano dejstvo je da so zdej-dalmatinci alpa capci alpa cefurji al kukrkol jim ze recete-u modi!!!!

jebat ga...tko kt so (ble) blondinke a ne...
manck + kranck
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 06. Apr. 2005 16:34

dalmatinci ... so dobri šarmerji... :respekt:
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 06. Apr. 2005 16:55

birikina napisal/-a:dalmatinci ... so dobri šarmerji... :respekt:

pa dej mi definiri kaj je zate sarmer. Ker ce razumes besedo sarmer kot jo jaz, se niti priblizno ne morem strinjat s tabo! Mislim halo?!
:roll:
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 06. Apr. 2005 16:57

januška napisal/-a:Dalmatinčki radi izkoriščajo poletne priložnosti, za kaj več jim pa mislim da ni

se podpišem pod tole, mam izkušnje s tem :?
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 06. Apr. 2005 17:50

*Ancy* napisal/-a:
januška napisal/-a:Dalmatinčki radi izkoriščajo poletne priložnosti, za kaj več jim pa mislim da ni

se podpišem pod tole, mam izkušnje s tem :?

ja... saj vsak izkorisca ce se le da...
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 06. Apr. 2005 17:52

pingo napisal/-a:

sploh ni res! jst nisem obremenjen z nacionalnostjo, imel sem slovenko, hrvatico, muslimanko, na pol srbkinjo... (uh, mater, sploh nism vedel da sm jih imel tok :D ) tako, da se mi sploh ne pomembno zdi kaj si po narodnosti.. clovek je clovek, in meni osebno je vazno tisto znotraj...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 21. Apr. 2005 0:29

Jz ne hodim več na hrvaško. Pa ne zarad politike pa njhovega obnašanja -poznam par hrvatov, od slavoncev, medjimurcev, istrčanov, pa so čist kul. Sam jih ma pa žal dost v krvi nek občutek za nacionalizem, pa čeprou so pravzaprav nule. No, ne hodim zarad tega, ker enostavno ponudba ni ok. Ni, pa pika. Za ta dnar in v sloveniji in v tujini dobiš razvajanje..prijaznost, lepe sobe v hotelu, bazene, savne, neomejeno pijače...kot pa da dam 70 al pa 80 cukov za en tedn na eni plaži k je ista od lošinja pa do brača, pa da mi prokleta konobarica nebo prinesla enga `leba pa če ji rečem `leb je to zame `leb, pismu nej se navad na obiskovalce iz beog...mislm bežigrada.
Skratka, za ta dnar se grem raj v kake terme razvajat al pa v Grčijo, Turčijo...
Tko nekak...
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 21. Apr. 2005 8:49

@ napisal/-a:Že neki časa ne hodim na hrvaško obalo, pa tut nikol prej nism mela nič z nobenim Hrvatom, tko da mam čisto vest :D

jaz tut nisem imela z nobenim hrvatom nobenega kontakta tako da mam tudi jaz čisto vest.Se mi pa zdi, da nas tako al drugače ne marajo in nas potem tako zaničujejo.Saj beremo in slišimo marsikaj, tako da nam je jasno zakaj tako o Slovencih.Punce glavo pokonc.Slovenci smo dobri ljudje!!Zato brez sekiranja,preslišmo vse skupi.To je moje mnenje. :cool:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov