Dalmatinci & Slovenke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
pehta napisal/-a:bla bla bla
ne znam citirat ane
hvala za te super index.hr linke
hrvaška obala, njeni otočki, zalivčki,... je super, pa še blizu je. no vsekakor se njade 1000 lepših lokacij po svetu, ampak OK
problem lijepe njihove pa je prepotenten folk, zanič ponudba, cene ko da si na hawajima, zdejmajo še kr ene bedne navtične predpise,...
edin: ja naša smučišča večinoma suxx...
-
_ninikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Maribor
večina, ko jih danes vprašaš bo rekla, da na hrvaško pa več ne gre...in pol prideš tja, pa srečaš polno slovencev...jas osebno nimam nič proti hrvaški niti proti hrvatom. jih kr nekaj poznam, tud moj fant je od doli... ...tak da lahko rečem samo najlepše o tem ...ampak vsakemu se lahko kaj zameri...malo še politika pripomore...pa že mate slabo mnenje o njih...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Zakaj tako mislijo? Ker so ene res take...
Ker jih velik hodi na morje tja, torej je posledično več takih, ki podležejo... Pa še velik se družmo s Hrvati, česar kakšne druge tujke ne delajo že zarad jezikov, itd...
Jaz najdem ful razlogov za to, da veljajo ti stereotipi tam. Mi je pa vseeno, kakšni so stereotipi. Jaz nisem taka in velik je zlo lušnih naših punc, za katerimi se jim lahko sam sline cedijo, pa ne bodo za njih mogli nikol kaj takega rečt. Za tiste, ki se pa vlačjo okol... Kar nej se, če se jim paše.
Drugač je pa moj tip Hrvat, sam ga nisem spoznala na morju in ni Dalmatinc.
Poznam pa določene ženske osebke, ki se vlačjo okol z raznoraznimi tipi, pa kjerkoli že so. Take pol postavljajo stereotipe, ker za nas vse ostale nadoknadjo.
Ker jih velik hodi na morje tja, torej je posledično več takih, ki podležejo... Pa še velik se družmo s Hrvati, česar kakšne druge tujke ne delajo že zarad jezikov, itd...
Jaz najdem ful razlogov za to, da veljajo ti stereotipi tam. Mi je pa vseeno, kakšni so stereotipi. Jaz nisem taka in velik je zlo lušnih naših punc, za katerimi se jim lahko sam sline cedijo, pa ne bodo za njih mogli nikol kaj takega rečt. Za tiste, ki se pa vlačjo okol... Kar nej se, če se jim paše.
Drugač je pa moj tip Hrvat, sam ga nisem spoznala na morju in ni Dalmatinc.
Poznam pa določene ženske osebke, ki se vlačjo okol z raznoraznimi tipi, pa kjerkoli že so. Take pol postavljajo stereotipe, ker za nas vse ostale nadoknadjo.
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
- primorkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: Primorska
inchy84 napisal/-a:Jst hodm že od malih nog v Dalmacijo in morm rečt, da do sedaj nisem imela nobenih negativnih izkušenj z dalmatinci. Sm tut par domočinu spoznala in zdej zavsak k pridem dol kako rečemo pa gremo kej spit, nikol pa ni nobeden nakazu d ma tako mnejne o slovenkah
po moje odvisn s kakem folkam se dol družiš, kr jst tu ne vem od kej majo tako predstavo o nas
Se strinjam s tabo.. In sicer od tam imam sorodnike in tam sem bila na počitnicah. Nisem imela negativnih izkušenj s Hrvati. Da ne bi to razumeli, sem prov Slovenka, moja teta je preselila tam.
Meni je super tam in rade volje prihajam k njim na počitnicah. Kot pravi inchy84, da odvisno s kom družite...
thebest napisal/-a:Mea napisal/-a:Tale tema se je pa razvila v same predsodke in stereotipe. Ne bodte no tolk omejeni. Vsak človek je unikat, ne glede na to iz katere države prihaja.
se strinjam..popolnoma
Strinjam.
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
moja bivša ljubezen je iz hrvaške.......sva se spoznala na morju in sva bla mal več kot pol leta skupi zdej se pa slišva skor vsak teden....tip dela na pagu v enem hotelu kot natakar,velikrat pride mene pogledat v slovenijo al pa jst njega....model se je zame še slovensko nauču govort model mi vse zaupa če je kaj narobe kot en full dobr frend ki ga že dolg poznam pa jst njemu tut lahko zaupam
sam nekak se z mat nista nikol razumela s fotrm pa sta full dobra kolega
jst nimam nč proti hrvatom....to pa da majo oni full neki proti slovenkam in slovencem pa vse izvira iz politike
sam nekak se z mat nista nikol razumela s fotrm pa sta full dobra kolega
jst nimam nč proti hrvatom....to pa da majo oni full neki proti slovenkam in slovencem pa vse izvira iz politike
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov