Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 10. Jan. 2008 9:19

Heilie povsem prav imaš. Običajno so takšni najstniki in kao parčki in pa naveličani zakonci, ki so brez idej kako popesrtiti zakon in pozabili kaj pomeni beseda spoštovanje. Veliko je tipov, ki so pravi kreteni, ker kar vztrajajo pri ženski, ki jim teži. Mene osebno bi takšne zadeve dušile. Pričakujem popolno zaupanje ali pa nič, raje sem sam in da imam mir ter proste roke za druga dela.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 13. Jan. 2008 13:02

ej celo noč ga ni, potem pa dobiš sms, da je zabluzo...

mislim, da je tu vse jasno.. predstavi ga pred dejstvo... ali bo povedal, zakaj ga celo noč ni blo (brez ovinkarjenja) ali pa greš papa...

lahko pa se mu tudi maščuješ, pa tebe ni celo noč, pa mu potem pošleš sms, da si zabluzla....

v vsakem rpimeru, jaz ne mojega ne bi spustla brez pojasnila... če jo bo zdaj dobro odnesel, bo jo potem tudi naslednjič in naslednjič....

saj štekaš ne?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 13. Jan. 2008 13:08

Dr.Tom napisal/-a:Heilie povsem prav imaš. Običajno so takšni najstniki in kao parčki in pa naveličani zakonci, ki so brez idej kako popesrtiti zakon in pozabili kaj pomeni beseda spoštovanje. Veliko je tipov, ki so pravi kreteni, ker kar vztrajajo pri ženski, ki jim teži. Mene osebno bi takšne zadeve dušile. Pričakujem popolno zaupanje ali pa nič, raje sem sam in da imam mir ter proste roke za druga dela.

tudi jaz se s tem strinjam, ampak se mi zdi, da tukaj ne gre za problem, da mu *teyci* ne zaupa, samo skrbelo jo je za njega, on pa ji ni mogel poslati niti enga kurčevega sms-a, kje se nahaja...

pa to bi še dodala, ponavadi ženske ne težimo kar tako za brezeve. in če taki "kreteni" vztrajajo pri ženski ki jim teži, je ponavadi razlog ta, da dejansko vejo, da jim punca upravičeno teži...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 13. Jan. 2008 13:18

^^ se strinjam. Nobena punca ne teži brez razloga in mislim, da to niti ni teženje, ker če si v resni zvezi, mislim da imaš pravico vedet kaj se dogaja z fantom. Moram potrkat, da nimam takih problemov, ker mi moj zmeraj ko je zunaj s kolegi pošilja sms-e. To pa res. Vedno se mi javi, mi pove kje je, kdo je tam itd. Pa ga niti ne sprašujem, sam od sebe pove, pa ko pride domov se mi zmeraj javi, da je srečno prispel. Enako tudi jst- bolj al manj :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Jan. 2008 18:03

No poglejmo takole:
Eno je, da gre tip ven, in z odnosom "frajerja" in reče, jaz pa grem, kaj te briga kam in s kom, nimaš mi kaj težit, drugo pa je, da gre tip ven in reče, jaz pa grem tja in tja s tem in tem, približno takrat bom doma, če se zavleče ti pošljem sms.

In kaj smo dosegli?
V prvem primeru teženje ženske, ki ga je sprožilo njegovo obnašanje oz. nespoštovanje, v drugem primeru pa "lepo se imej" s strani punce in spoštovanje, ki prihaja z obeh strani.

In če ženska teži, se je treba vprašati, zakaj.

Moj gre tud ven, pa se ga nalije - ampak gre na drugi opisani način. In me ne skrbi in je vse ok.

In dragi fantje, ki tako zahtevate svobodo - če zahtevaš svoje pravice, imaš tudi svoje dolžnosti!
Če tega nisi sposoben, se ne spuščaj v vezo!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Jan. 2008 18:22

Smreka napisal/-a:če zahtevaš svoje pravice, imaš tudi svoje dolžnosti!
Če tega nisi sposoben, se ne spuščaj v vezo!

Uf, tole je pa ena boljših izjav v zadnjem času :) ... Ne da imam težave, ampak če jih bom slučajno kdaj imela, si jo bom kar sposodila kot argument zakaj težim :D .

Sama sem enakega mnenja... Kakršen odnos pač sam daješ, takšnega dobiš nazaj.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 13. Jan. 2008 20:35

ja se strinjam s smreko, je ful dobro ubesedila moje podobno mišljenje...

torej ja... če punce kdaj "težimo", težimo z razlogom in enako je pri fantih...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 31. Jan. 2008 20:20

Ne vem... mislm men se taka stvar za enkrt še ni zgodila. Zmer sm vedla kje je pa s kom gre pa vse....nazadnje sm ga šla še celo iskt nekam ker sta bla s kolegm tko pjana da kolega ni hotu pelat ker je spiu preveč alkota.
Drgač mava pa midva kukr en dogovor da pač k gre on vn s kolegi grem js tut...usak po svoje...mu zaupam, on tut men...se vmes ne kličeva ampak sam tko kšn sms mogoč. Pa če pride po temu prespat k men kdaj bom doma pa kdaj bo on pa take zadeve.
Je res tko k je napisala Smreka!! Kr daš to dobiš.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 01. Feb. 2008 10:50

Kar se tiče teženja z razlogom...ja včasih res težimo z razlogom!!!

Samo jaz poznam primere ko punca non stop preverja kje tip je, s kom je, kaj počne..do te mere da se ji tip neha oglašati in je zunaj ne da bi ji povedal kje je. Tukaj se vidi, da punca tipu sploh ne zaupa in ne vem, zakaj vztraja s takim tipom. Ker takšno teženje v mojih očeh omejuje oba in je brez veze. Če mu ne zaupa, če je tip kreten..karkoli, naj ga pusti in si najde boljšega!
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 04. Feb. 2008 15:40

mene so ponavad kake kolegice ''obvestile'' kje je , pa v kaki družbi , pa kaj počne - tko da mi je bil to najmanjši problem .
ker tudi če me ni zanimalo kaj dela , sem vedno izvedla takoj
ponavad je kira tko poklicala tist : kristi tvoj je pa glih pršu u lokal , pa naroču si je pivo , pa zdele se z unmu pogovarja....

de ti gre pol čez čas že naživce !!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Feb. 2008 16:08

meni bi šlo to iz prve na živce. že bolj pa, če bi njegovi kolegi njega obveščali, kje sem in kaj pijem.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 06. Feb. 2008 0:31

*teyci* napisal/-a:kaj naredite ko tipa ni po celo noč domu, ne da bi ti povedal kje je?

kaj ste naredile?

se mi ni zgodilo pa tud tega mi nebi nrdu...sigurno bi mi poslal sms alpa poklicu alpa karkoli no če ga že nebi blo alpa bi biu zuni. :?
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 06. Feb. 2008 8:14

Js mojga fentam lastnoročno da mi to nardi :twisted:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 06. Feb. 2008 9:38

:eek: sploh ga ne pokličem več! Moj je sicer tak da mi ze od vsega zacetka ce gre sam ven pošlje kksn sms pa pol k je doma ne glede na to kolk je ura, to mi je ful usec...upam da ga ne bo kdaj kj tazga prjel
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 06. Feb. 2008 10:22

To so mogoče kakšni fantje, ki so še zelo otročji in zvezo še ne jemljejo preveč resno!? Drugače se pa meni to ne zdi normalno. Naslednjič bi jaz njemu naredila podobno in bi potem videl kako je :evil:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov