Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
Lej midva sva pač navajena, da se to pove, tako zvezo mava od začetka, pa ne mislm zdej čće gre na pijačo s kolegi, u trgovino, smeti odnest...ampak če se gre pa vn žurat se pove..sorry pr nama pač tko je in če mu jst to vedno lahko sporočim bo tut on men...
Pa sej nimam problemou s tem sam pač povem kaj mislm o tem, če bi mela drgač poštiman pa da se to ne bi sporočal že od začetka pač uredu, se ne bi...[/quote]
se strinjam s tabo!
Pa sej nimam problemou s tem sam pač povem kaj mislm o tem, če bi mela drgač poštiman pa da se to ne bi sporočal že od začetka pač uredu, se ne bi...[/quote]
se strinjam s tabo!
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
*teyci* - Komunikatorka
ALEX222 napisal/-a:Če že zamujam potem zamujam velik.Itek je vsen ali zamudiš deset minut ali pa nekaj ur derete se isto. .Če zdan ali pa dva je pa tako :knuddel:.
lp
saj, zamujanje, upam da vsaj obvestiš da te ne bo oz. da zamujaš... meni gre to zamujanje prav na k...zakaj so tel. zato da lahko sporočiš
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Kadar ni zmenjen z mano gre lahko ven kadar hoče in s komer hoče in mi tega ne rabi prej sporočat. Sej na koncu itaq sam pove kako se je imel. Jaz pa isto. Ta način je men najboljši, ker bi mi bilo odveč, da bi mi vedno govoril, da je kje zunaj, js bi morala pa npr. bit doma.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Maychy napisal/-a:Kadar ni zmenjen z mano gre lahko ven kadar hoče in s komer hoče in mi tega ne rabi prej sporočat. Sej na koncu itaq sam pove kako se je imel. Jaz pa isto. Ta način je men najboljši, ker bi mi bilo odveč, da bi mi vedno govoril, da je kje zunaj, js bi morala pa npr. bit doma.
Se čist strinjam. Pa jst mam tud rada, da če je zmenjen z mano, pa pol pride kej vmes, da mi pač pove, pa je pol use lepo in prav. Ne pa da jst čakam pa čakam, njega pa od nikoder. Itak, da se bom pol drla!
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
*teyci* napisal/-a:kaj naredite ko tipa ni po celo noč domu, ne da bi ti povedal kje je?
kaj ste naredile?
Pogovorta se. Če imaš mal feelinga, ga boš prokužila med vrsticami.
Lahko, da mu je zmanjkalo baterije v gsm-ju, lahko so šli žurat.
Če te ima rad in te spoštuje, ti bo vedno sporočil.
-
*teyci* - Komunikatorka
nič mu ni baterije zmankalo , ker ob 6 zjutraj pa je lahko napiso sms da je malo zabluzo...hmm, ne me basat. čebi jaz to naredla bi pa znoro pa bi bla vse sam človek ne.
saj sma se že pogovrjala o tem pa mi pove vedno samo okvirno, bistva pa ne. niti se več ne obremenjujem s tem, ker pove itak vedno en in a isto
saj sma se že pogovrjala o tem pa mi pove vedno samo okvirno, bistva pa ne. niti se več ne obremenjujem s tem, ker pove itak vedno en in a isto
-
MK - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
Ja res, ne maram zamujanja..pa ne glede na to koga čakam..sama res nikoli ne zamujam ker mi to deluje full žaljivo..kao v smislu..eh sej bo že počakala (kot da nimam kej boljšega delat kot čakat na nekoga.. )
Zato sem tudi jaz nervozna če vem da sem zmenjena pa se mi mudi..
Zato sem tudi jaz nervozna če vem da sem zmenjena pa se mi mudi..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
- Dr.Tom
- Komunikatorka
*teyci* napisal/-a:nič mu ni baterije zmankalo , ker ob 6 zjutraj pa je lahko napiso sms da je malo zabluzo...hmm, ne me basat. čebi jaz to naredla bi pa znoro pa bi bla vse sam človek ne.
In, teb se zdi na tak način vajina veza popolna?
Da bi bila moja ženska taka z mano, mislim, da si ne bi želel nadaljevat z njo. Sploh sem alergičen, če mi nekdo dela ovinke in ne pove bistva
Če ti pa dol visi glede resnice, to je pa drugo
-
*teyci* - Komunikatorka
Dr.Tom napisal/-a:*teyci* napisal/-a:nič mu ni baterije zmankalo , ker ob 6 zjutraj pa je lahko napiso sms da je malo zabluzo...hmm, ne me basat. čebi jaz to naredla bi pa znoro pa bi bla vse sam človek ne.
In, teb se zdi na tak način vajina veza popolna?
Da bi bila moja ženska taka z mano, mislim, da si ne bi želel nadaljevat z njo. Sploh sem alergičen, če mi nekdo dela ovinke in ne pove bistva
Če ti pa dol visi glede resnice, to je pa drugo
niti najmanj se mi to ne zdi ne popolno niti ne pošteno. saj zato sem pa se razburjala, ker mi da o tem nekaj za razmišljat in dvomit o njegovi zvestobi.
kaj mu naj vse dni pa noči glumim o tem ko me itak ne posluša!! saj, tako ali tako razmišljam da to ne ge več tako naprej in edina možnost katera je da pridem zadevi do dna in se lepo poslovim od njega!
- Dr.Tom
- Komunikatorka
lipgloss napisal/-a:pa sej to je normalno, to se dogaja.
Res je, to se dogaja večinoma samo naivnim, nezrelim, neizkušenim ne preveč bistrim najstnicam. Ženska, ki se ceni se v nobenem primeru ne bo pustila enemu kekcu izkoriščat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Odpret dve (!) let staro temo, zato, da poveš, da se to pač dogaja?! Oh, enim ne bi škodu kšn hobi ali dva.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja sam je pa zanimiva tema.Ne vem jst mela dost problemčke z bivšim k je ful na partyije hodu.Pa me je blo skoz strah zanga,pa še astmo je meu.Pa valda droga in vs k***c.Sej drgač mi je pisu sms k je šou notr pa k je biu konc partya.Tko da glede tega svaka mu čast.
Drgač pa ja poznam to živčnost k ne pokliče pa pove kje je.
Drgač pa ja poznam to živčnost k ne pokliče pa pove kje je.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ne morem si pomagat da ne bi napisala...
Jaz tega ne prenašam in pika. Če si z nekom v resni zvezi in celo živita skupaj je pričakovati, da bo nekoga skrbelo če partnerja ni domov do nevemkatire ure. To da se ne pokliče in da oseba kao zabluzi je meni neodgovorno, otročje, nepremišljeno dejanje. Sama k sreči nimam izkušenj, ker me moj pač pokliče in pove...četudi je samo da reče grem ven, ne čakaj me. Vsaj vem kje je.
Poznam pa primere (nažalost vsi tipi, ni osebno) ko tip ne pokliče ali še več se namerno ne oglaša ali izklopi telefon punci, da mu ne bo zatežila. Tukaj je meni osebno nekaj resno narobe. Ali je ona zatežena in ne vem zakaj je še z njo ali pa ma on nerazpucano v glavi in ni resen, kaj šele odgovoren.
Jaz tega ne prenašam in pika. Če si z nekom v resni zvezi in celo živita skupaj je pričakovati, da bo nekoga skrbelo če partnerja ni domov do nevemkatire ure. To da se ne pokliče in da oseba kao zabluzi je meni neodgovorno, otročje, nepremišljeno dejanje. Sama k sreči nimam izkušenj, ker me moj pač pokliče in pove...četudi je samo da reče grem ven, ne čakaj me. Vsaj vem kje je.
Poznam pa primere (nažalost vsi tipi, ni osebno) ko tip ne pokliče ali še več se namerno ne oglaša ali izklopi telefon punci, da mu ne bo zatežila. Tukaj je meni osebno nekaj resno narobe. Ali je ona zatežena in ne vem zakaj je še z njo ali pa ma on nerazpucano v glavi in ni resen, kaj šele odgovoren.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov