Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
teyci... če bi tvojemu tipu bilo kaj do tebe potem ne bi delal s tabo kot dela... in to počne zato, ker mu pač dovoliš ... dovoliš mu pa s tem, da si še vedno v vezi z njim in kljub dokazom, ki mu jih mečeš pod nos, ne verjameš sebi ampak njemu ... in tako dolgo bo delal budalo iz tebe, dokler mu bot ti to dovoljevala.
in ne vem na kaj čakaš... na kakšno lekcijo neki ... on ti jih daje že cel čas, pa ti ne klikne.
začni verjet bolj sebi in malo več spoštovanja do sebe...
in ne vem na kaj čakaš... na kakšno lekcijo neki ... on ti jih daje že cel čas, pa ti ne klikne.
začni verjet bolj sebi in malo več spoštovanja do sebe...
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
puma... prav imaš, ampak včasih bi ga poslala v pizd....m.. a včasih pa ..saj veš . pa point še je v tem da ni več to to kar je bilo. še sama ne vem zakaj sem z njim . hočem ga pustit ker je en vlki egoist pa kup drugih stvari amapak kako???
še sama sebi se zdim budala da to prenašam.
še sama sebi se zdim budala da to prenašam.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- CMPK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2005
- Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ
ČE veš, da nekaj ne štima in nič glede tega ne narediš... hja, zakaj pa ga sploh še prenašaš? Po mojem nima smisla vztrajati, če vidiš, da ne pelje nikamor. Odšetaj in mirna bosna. Samo pisanje o tem ni še nikomur pomagalo. PReprosto rečeš: "Konec je." in ciao. ČE si sposobna preprosto oditi pa sama še najbolje veš.
___(_/)___
________/
Bunny pie, anyone?
________/
Bunny pie, anyone?
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Kdaj pa kdaj pa tud lahk ma frej dan...al ne? Sej tud ti vrjetno greš kdaj s frendicami ven itd. pa ne rabi vsega vedet...sam da je brez varanja!!!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
*smokvica* napisal/-a:Kdaj pa kdaj pa tud lahk ma frej dan...al ne? Sej tud ti vrjetno greš kdaj s frendicami ven itd. pa ne rabi vsega vedet...sam da je brez varanja!!!
Seveda da ma lahko frej dan, sam se to pove, mislm men je brezveze, da bi ga poklicala za lahko noč npr. okol 12ih on bi pa reku, ja evo lih sm u Bachusa pršu bejbi
Tu mač
How blind can you get and still have eyes?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ko berem vse te poste...vidim, da imam res srečo...moj v vseh štirih letih odkar sva skupaj...ni nikoli naredila kaj takega...nekako sva že od začetka navajena, da si javiva...če gre ven ko jaz že spim...mi ponavadi pošlje sms...res je full pozoren...in vidim, da me v tem oziru zelo spoštuje...tako kot jaz njega....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Latte napisal/-a:[sam se to pove, mislm men je brezveze, da bi ga poklicala za lahko noč npr. okol 12ih on bi pa reku, ja evo lih sm u Bachusa pršu bejbi
Tu mač
Ah, dej no...a za vsak korak ti mora poročat? Kako smo pa živeli mi pred 10 leti, ko ni blo mobitelov, da bi si sporočal vsak premik?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*smokvica* napisal/-a:Kdaj pa kdaj pa tud lahk ma frej dan...al ne? Sej tud ti vrjetno greš kdaj s frendicami ven itd. pa ne rabi vsega vedet...sam da je brez varanja!!!
midva imava brez problemov fraj dan....ampak si vse poveva....
ne morem razumet, zakaj še eni zmeraj dojemajo to tako kao da to naš partner ne sme vedet...mislim halllo???z nekom si skupaj...pol pa se boš skrival okol...pa mu kaj prikrival...jaz grem skor vsak teden ven s kolegicami...včasih tud večkrat...pa nimava res nikol problemov okol tega....zaupanje in iskrenost je bila in je pri nama zmeraj na 1.mestu...ker drugače veza ne more fukcionirat...!!
...i still believe in your eyes...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
mene ne bi motl ce bi zvedla od njega kje je bil & kaj so pocel.
pi pa cist vn padla ce bi mi reku da je bil doma v resnici je pa ob 3h dam prisel. al pa ce bi se mi zlagal s kom je bil. take stvari bi me fuuuul motile.
sam morm rect da mam sreco kr je moj ful pridn glede takih stvari. tko da v bistvu ne vem, kako lahko take stvari, ce ti ne pove kje je, motijo.
pi pa cist vn padla ce bi mi reku da je bil doma v resnici je pa ob 3h dam prisel. al pa ce bi se mi zlagal s kom je bil. take stvari bi me fuuuul motile.
sam morm rect da mam sreco kr je moj ful pridn glede takih stvari. tko da v bistvu ne vem, kako lahko take stvari, ce ti ne pove kje je, motijo.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
No midva nimava mobitelov da bi se skoz en drugmu javljala, pa je vse lepo in prav. Slišwa se wsak dan itak, si poveva kašne načrte mava za ta določen dan, pol se pa zmenva in to je to. Če gre pa kdo od naju zvečer vn, se pa sploh ne meniva za naprej, ker se itak ve, da bomo pozni ne . Pride več ksno .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
nimam nič proti da kam gre,..saj tudi jaz grem. ne zadržujem ga glede tega, lahko gre kam hoče s tem da mi pove kam!!! kot povem jaz njemu, ne rabi mi pol razlagat kje je vse bil kj je pil, kaj je delo...le osnovne stvari da mi ne da razlogov za ne zaupanje. a on mi to skoraj vedno nareji. tud nisva prileplena nonstop drug na drugega. amapk jaz enostavno ne razumem če je to tak težko povedat kje se nahaja oz kam gre in s kom?!
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Mimi_M napisal/-a:Latte napisal/-a:[sam se to pove, mislm men je brezveze, da bi ga poklicala za lahko noč npr. okol 12ih on bi pa reku, ja evo lih sm u Bachusa pršu bejbi
Tu mač
Ah, dej no...a za vsak korak ti mora poročat? Kako smo pa živeli mi pred 10 leti, ko ni blo mobitelov, da bi si sporočal vsak premik?
Lej midva sva pač navajena, da se to pove, tako zvezo mava od začetka, pa ne mislm zdej čće gre na pijačo s kolegi, u trgovino, smeti odnest...ampak če se gre pa vn žurat se pove..sorry pr nama pač tko je in če mu jst to vedno lahko sporočim bo tut on men...
Pa sej nimam problemou s tem sam pač povem kaj mislm o tem, če bi mela drgač poštiman pa da se to ne bi sporočal že od začetka pač uredu, se ne bi...
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov