Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 12. Dec. 2005 16:09

Jz ga (jo) bi tut nekam brcnu. Pa ne da bi bil ukazovalen pa to. Sam valda je normalno da poveš..do petih bom bil s kolegi zuni...
Tko nekak...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Dec. 2005 16:20

men moj vedno jav ko gre, in ko pride domov... da vem da je vse kul... pa se umes mi ksn sms napise, da vem kako je...

se nikol ni blo nc narobe, in se nikol ni zahinavu...

srcek je :love:
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
majckena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a majckena » 12. Dec. 2005 16:42

Veste kaj se je pa zgodilo eni starejši ženski v našem kraju.
Mož se je pijan priklatil domov in ker mu je pustila ključ v ključavnici, tako da ni mogel v hišo, pa je šel do mame, ki živi v drugem kraju in ga je povozil avto in umrl. Groza... Malo za pomislit ne? :gruebel:

Mene pa zanima, če katera ve kako se znebit tega groznega scenarija v glavi, da nas fantje kao varajo...Jaz sem že cela :evil: , če mi reče, da gre na pijačo, pa ga pol ene štiri ure ni in ga moram potem jaz klicat in se mi že mal omotičen oglasi. :roll:
majckena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a majckena » 12. Dec. 2005 16:42

Najbolj pa sovražim, ko gre tip na službeno zabavo, kjer so same take, ki se mečejo po sodelavcih. In ker jaz honorarno delam za isto firmo pol ne vem kaj naj. Naj grem zraven in gledam one krave, ki me ponižujejo in se slinijo po mojem fantu (jaz valda da ga ne bom skoz za rokco držala, naj se še mal sodelovci druži), ali naj ostanem doma in se grizem!?!
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 12. Dec. 2005 16:46

majckena napisal/-a:Mož se je pijan priklatil domov in ker mu je pustila ključ v ključavnici, tako da ni mogel v hišo, pa je šel do mame, ki živi v drugem kraju in ga je povozil avto in umrl. Groza... Malo za pomislit ne? :gruebel:

Kaj naj bi se zamislili? Prav je nardila, nej bi se v gostilni streznu predn gre dam
Tko nekak...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Dec. 2005 17:15

Mene pa zanima, če katera ve kako se znebit tega groznega scenarija v glavi, da nas fantje kao varajo...Jaz sem že cela :evil: , če mi reče, da gre na pijačo, pa ga pol ene štiri ure ni in ga moram potem jaz klicat in se mi že mal omotičen oglasi. :roll:

To je pa zaupanje, ki ga pri tebi očitno ni v izobilju in pa tvoja samozavest.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2005 17:31

Mimi_M napisal/-a:To je pa zaupanje, ki ga pri tebi očitno ni v izobilju in pa tvoja samozavest.

Veš pomoje pa ni lih vse v samozavesti in v zaupanju. Dandanes slišiš (ali po možnosti celo vidiš/doživiš) tok enih groznih stvari o varanju in nevem čem še, ki se dogajajo, da je res težko bit 100% v nekoga oz. v to, da se teb to nemore (ali pa nebo) zgodilo :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Dec. 2005 17:33

MIGRENA napisal/-a: da je res težko bit 100% v nekoga oz. v to, da se teb to nemore (ali pa nebo) zgodilo :?

ne vem, kako si lahko skupaj z nekom, v katerega nimas 100% zaupanja. jaz ne bi mogel biti....tudi ce bi zaupanje padlo na 99%, ne bi mogel biti...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 12. Dec. 2005 17:39

V 8 letih,kar živiva skupaj se ni zgodilo,da ga ne bi bilo domov...
Večinoma greva skupaj ven,če pa greva vsak po svoje pa sva itak na vezi,
si pošljeva kak sms,če sva oba zunaj se pokličeva in sploh ni panike...
Midva sva takšne stvari razčistila na začetku skupnega življenja,...
Imam res pravega srčka
:razz:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2005 17:45

Jochie napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a: da je res težko bit 100% v nekoga oz. v to, da se teb to nemore (ali pa nebo) zgodilo :?

ne vem, kako si lahko skupaj z nekom, v katerega nimas 100% zaupanja. jaz ne bi mogel biti....tudi ce bi zaupanje padlo na 99%, ne bi mogel biti...

Sj jest mu zaupam in se tut ne obremenjujem s tem al me bo/bi prevaral... sam kako lahko veš kaj bo čez 10 let? Ne moreš vedt.

No mogoče sm tut zato taka ker sem 2 leti doma gledala kaj se je dogajal, ker je fotr mel drugo - in, če bi za koga rekla, da nikoli nebi varal je bil to moj fotr. Pa vseeno je...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Dec. 2005 18:02

To, o čemer pa ti govoriš, je nekaj drugega, se popolnoma strinjam s tem, da ne more nihče vedet, kaj koga kdaj prime, kaj se bo zgodilo čez nekaj časa, to jest že dolgo časa trdim. Ampak, ko sem pa z nekom, pa mi vsako minuto, ko ni z mano, ne roji po glavi, da me bo pa ravno zdaj prrevaral, to pa res ne. Ker mu zaupam in ne mislim, da je vsaka, ki mu pride na pot, boljša od mene. Ampak čez xy let bom pa lahko jaz tista, ki se bom zaljubila v drugega...
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 12. Dec. 2005 18:29

saj problem ni to recimo da mu nebi zaupala, ampak kot je je ena omenila...sprva sem pomisla da se mu je kaj zgodilo a pol pa prespi čist nekje v drugem kraju...to me je najbolj razp***.
pa sploh nič ne omeni!
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 12. Dec. 2005 19:35

Jaz bi sigurno znorela, če mi ne bi povedal oz. vsaj sporočil da ga ne bo domov, da grejo ven. In če se mi ne bi javil na mobitel, bi vidu hudiča :evil:
Če pa vem kje je,kdaj približno bo doma,da me vsaj ne skrbi kje je,a je živ,... pa ni panike. Zaradi mene naj hodi ven, ker potem imam tudi jaz možnost ven it, brez skrbi :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Dec. 2005 19:37

*teyci* napisal/-a:saj problem ni to recimo da mu nebi zaupala, ampak kot je je ena omenila...sprva sem pomisla da se mu je kaj zgodilo a pol pa prespi čist nekje v drugem kraju...to me je najbolj razp***.
pa sploh nič ne omeni!

Mislm, da boš mogla po mizi udart :wink:
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 13. Dec. 2005 13:50

Ma se zgodi da kdaj kdo od naju nenačrtovano kam zaide, pa si to potem povema naslednji dan in nimam potrebe da bi mi mogu raportirat vedno kam gre, sej nisem njegova mama. Bi bilo pa drugače če mi nikoli ne bi povedal, to bi vzela kot razlog da me ne spoštuje dovolj ali pa da ima kaj za bregom...
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov