Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
a ve vse živite s svojimi fanti? midva namreč ne. ponavadi si pač poveva, da greva ven, pa okvirno lokacijo. glede tega, da mora sporočit ko domov pride, sem pa sitna samo takrat, ko gre na drug konec slovenije, pa je ponoči na cesti. res ne ven, zakaj bi moral mene, ki sladko spim, obveščat, da je prišel domov. si bova že naslednji dan vse povedala.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
nekaj takega kot julia_ sem se spraševala tudi jaz...
povem da sploh grem in okvirno kam grem. Takointako se potem sproti spontano odločamo in navadno pristanemo čisto drugje, kot planirano.
Pošljem vmes kak hecen sms, če bi se pa delala drama okoli tega na tak način kot tule od večine punc, mi pa nebi bilo kul.
Sploh če sklepam po sebi, ko gremo zares feštat niti nisem zmožna pisat kakšnih smiselnih smsov, se je pa zgodilo tudi da je on meni napisal kaj lepega in sem pogruntala šele naslednji dan, ker sem bila zvečer enostavno preveč v rožicah
ve da sem zunaj, ve da sem s prijatelji (tako da se mi ne bo nič hudega zgodilo), zaupa mi tudi, ve da imam na voljo kar nekaj lokacij za prespat.... To je to. Slišiva se pa potem naslednji dan, ko mu razlagam štorije prejšnega večera - pa ne zato, ker bi od mene to zahteval v smislu 'kje si bila, kaj ste pa delali, s kom pa,...'
povem da sploh grem in okvirno kam grem. Takointako se potem sproti spontano odločamo in navadno pristanemo čisto drugje, kot planirano.
Pošljem vmes kak hecen sms, če bi se pa delala drama okoli tega na tak način kot tule od večine punc, mi pa nebi bilo kul.
Sploh če sklepam po sebi, ko gremo zares feštat niti nisem zmožna pisat kakšnih smiselnih smsov, se je pa zgodilo tudi da je on meni napisal kaj lepega in sem pogruntala šele naslednji dan, ker sem bila zvečer enostavno preveč v rožicah

ve da sem zunaj, ve da sem s prijatelji (tako da se mi ne bo nič hudega zgodilo), zaupa mi tudi, ve da imam na voljo kar nekaj lokacij za prespat.... To je to. Slišiva se pa potem naslednji dan, ko mu razlagam štorije prejšnega večera - pa ne zato, ker bi od mene to zahteval v smislu 'kje si bila, kaj ste pa delali, s kom pa,...'

-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Jaz bi pop***ila!!
Kadar greva ven, greva vedno skupaj. Ali pa se kasneje zvečer dobiva. Tako je vsaj čez vikend, ko greva za več časa ven. Če pa gre med tednom s frendom na eno pijačo, pa itak ne težim. Sej grem tudi jaz s svojimi frendicami. Ima pa drugače nočno službo in če ga kdaj dolgo ni domov, se avtomatsko zbudim in ga pokličem. In to zato, ker me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, ne pa ker mu ne bi zaupala.
Če bi rekel, grem s frendi ven - ok, pejdi. Samo da vem, s kom je. Če pa ne bi vedela s kom je in kje in da je ura že 7 zjutri, bi me pa že grizlo.

Kadar greva ven, greva vedno skupaj. Ali pa se kasneje zvečer dobiva. Tako je vsaj čez vikend, ko greva za več časa ven. Če pa gre med tednom s frendom na eno pijačo, pa itak ne težim. Sej grem tudi jaz s svojimi frendicami. Ima pa drugače nočno službo in če ga kdaj dolgo ni domov, se avtomatsko zbudim in ga pokličem. In to zato, ker me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, ne pa ker mu ne bi zaupala.
Če bi rekel, grem s frendi ven - ok, pejdi. Samo da vem, s kom je. Če pa ne bi vedela s kom je in kje in da je ura že 7 zjutri, bi me pa že grizlo.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mene bi tud to vznemirlo, pa ne da bi me mogu obveščat kje in s kom je, ampak recimo če se mi nebi oglasu ne telefon, pa ne nazaj poklicu in tko, bi pa znorela.ne da mam neke dvome, ampak mene skos grozno skrbi ker se je že zgodil da bi kej spil potem pa peljal vinjen domov 

-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Jaz sem tud bolj panične sorte, tako da me mora tud moj mal obveščati, kje se nahaja... Nimam nič proti, če npr. po rekreaciji zaplava s kolegi, dokler mi pošlje vsaj SMS, da bodo pač zaplavali, dostkrat tud kje plavajo in to je to. Sploh če bodo nardil en "globok potop"
mi mora sporočit, ker ga verjetno pridem jaz iskat - pijan pa res ne sme za volan.
Zaenkrat nama kar laufa takle sistem, če te ne bo domov ob pričakovanem času, pač partnerju sporočiš.
Bi me pa verjetno stisnilo, če bi se ob 4h zjutraj zbudila in bi bila njegova stran postelje prazna, ker takoj pomislim da se mu je kaj zgodilo...

Zaenkrat nama kar laufa takle sistem, če te ne bo domov ob pričakovanem času, pač partnerju sporočiš.
Bi me pa verjetno stisnilo, če bi se ob 4h zjutraj zbudila in bi bila njegova stran postelje prazna, ker takoj pomislim da se mu je kaj zgodilo...
-
LiL`B - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: CeLje, ...
Včasi se tud to nardi da "zabluzi" z kolegi in ga ni celo noč
. Ampak mi potem naslednji dan vse pove kje je bil in se mi opravičuje ker se mi ni nič javil itd. . Kr glupo je da bi me klical sred noči, ko bi jst po vsej verjetnosti že spala in bi mi pijan neki nerazumljivo govoril tam v telefon
je res boljš da počaka do jutra.

>> GooD GirL Gone BaD <<
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js se z mojim ponavadi zmenim da mi pošlje sms al pa da pokliče ko pride domou. Če pa to ne, potem se pa vsaj slišiva predn gre vn al pa ga pokličem predn grem js spat.
Drug dan pa vedno sledi izčrpno poročilo.
Hvalabogu pa ne hodi velik ven.

Hvalabogu pa ne hodi velik ven.

-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
LiL`B napisal/-a:Včasi se tud to nardi da "zabluzi" z kolegi in ga ni celo noč. Ampak mi potem naslednji dan vse pove kje je bil in se mi opravičuje ker se mi ni nič javil itd. . Kr glupo je da bi me klical sred noči, ko bi jst po vsej verjetnosti že spala in bi mi pijan neki nerazumljivo govoril tam v telefon
je res boljš da počaka do jutra.
Po pravici povedano bi jaz najraje videla, da če gre žurat, da mi pošlje sporočilo ko pride domov. Na klice se itak ne oglašam ponoči, zato mi je ta varianta najbolj cute. Rada vidim, da mi pošlje sporočilo, ker si drugače v glavi ustvarim worst case scenarije in sem potem vsa panična

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jst bi zacela tuhtat kaj mi prekriva..in bi dregala tolk cajta dokler neb povedu.. če pa bi se zmer molcau,pol je to razlog,da ga odjebem.mislim namrec,da ni blem povedat kaj delas in s kom si,ce ne nc prekrivas oz.mas slabo vest. jst sm bivsim zmeri puscala ful svobode,me nikol ni niti najmanj motlo,ce so sli pit al na kako festo brez mene,sam da mi pa skrivas kje si biu.. bye bye baby
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
midva že ful cajta nisva šla kam posebi vn žurat...greva zmeri skupi in se zuni dobiva s klapo...
me pa ne bi motlo, če bi šou sam vn...in ne bi zahtevala d mi sporoči kdah pride domov...zdi se mi brezveze d me zbuja ponoči sam zato, d mi sporoči, da je doma...js mu zaupam in vem d mi bo naslednje jutro vse povedu...seveda morm vprašat, kar me zanima, ker mi sam od sebe ne pove lih dosti stvari
me pa ne bi motlo, če bi šou sam vn...in ne bi zahtevala d mi sporoči kdah pride domov...zdi se mi brezveze d me zbuja ponoči sam zato, d mi sporoči, da je doma...js mu zaupam in vem d mi bo naslednje jutro vse povedu...seveda morm vprašat, kar me zanima, ker mi sam od sebe ne pove lih dosti stvari

-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ok, odgovor na začetno vprašanje... Kaj narediti, če tipa celo noč ni, pa ti ne pove, kje je? Odgovarjam na splošno - srečno samska, hehe.
Emm... Ponavadi preden grejo dedci ven, tak ne vejo, kje vse ga bojo zabluzili. Če pošteno pove, da bojo najbrž bla bla bla, ok, pole ni problem.
Če pa pride do situacije, da pač se naredi kao frajerja, češ te ne briga, kje sem, pa s kom... Vredi, me ne briga. Ampak! Ko bom za vikende šla kam, me ne praši, kje sem, pa s kom sem. Te ne briga!
Z mano se že nebi zajebavo
.
Emm... Ponavadi preden grejo dedci ven, tak ne vejo, kje vse ga bojo zabluzili. Če pošteno pove, da bojo najbrž bla bla bla, ok, pole ni problem.
Če pa pride do situacije, da pač se naredi kao frajerja, češ te ne briga, kje sem, pa s kom... Vredi, me ne briga. Ampak! Ko bom za vikende šla kam, me ne praši, kje sem, pa s kom sem. Te ne briga!
Z mano se že nebi zajebavo

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Odvisno od situacije...bi me skrbelo, če nebi niti povedal, da gre ven oziroma da ga ne bo, ker bi misnla da se mu je na cesti kaj zgodilo. Če pa bi povedal da grejo, pa ni panike, pride ko pride, je pa lepo, da pošlje sms, če grejo z avtom.
Houd de wereld tegen
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
No ja, meni ne bi bilo vsec, ce ne bi vedela, kje se potepa. Naj vsaj javi, da nisem v skrbeh, kot sem bila v nedeljo, ko mi je rekel, da se gre en krog z motorjem peljat, potem pa ga ni bilo 2 uri. Valda sem bila cela panicna in ga klicarila pa se mi ni javil. On se je pa veselo vozickal z enim kolegon okoli z motorjem. Potem pa se dejstvo, da se res ne ve pomali vozit me je spravilo v obup. La catastrophe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov