Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
majckena napisal/-a:Najbolj pa sovražim, ko gre tip na službeno zabavo, kjer so same take, ki se mečejo po sodelavcih. In ker jaz honorarno delam za isto firmo pol ne vem kaj naj. Naj grem zraven in gledam one krave, ki me ponižujejo in se slinijo po mojem fantu (jaz valda da ga ne bom skoz za rokco držala, naj se še mal sodelovci druži), ali naj ostanem doma in se grizem!?!
ja pa pejt zraven a ne. pa ce se bo ksna po tvojmu metala pejt zravn pa ga prim za roko pa se ji rez v glavo. sej bo una trapa izpadla.
al pa ostan doma pa ne razmisli o tem. sej tebe tut najbrz kdaj tipi obletavajo pa se vsen ne pomisls da bi tvojga prevarala zdej
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
men je to stalno delu pol sem se pa doma žrla kje je a je z drugo al je kje u bolnici k se mu je kj naredl...pol je pa tak domu hodu k avion(pjan)
drug dan se ni spomnu ka je počeu ne nč....dostkrat sm mu rekla lej greva enkat skupi nekam bla bla bla....pol sm bla pa taka do njega k je biu on do mene......še jst sm začela vn hodt nism se mu oglašala na telefon....igrala sm tako igro k jo je on z mano......in lejga d je to užgal.........ni blo tega mesec k se je hotu z mano resn pogovort o tem kaj se dogaja....in a ti neki povem????še zdj sva skupi in rada se mava še bl kot sva se mela kadarkol in zaupanje je močnejše vsak dan!!!!
poskus morda ti bo pa usel tko k je men!!!!
drug dan se ni spomnu ka je počeu ne nč....dostkrat sm mu rekla lej greva enkat skupi nekam bla bla bla....pol sm bla pa taka do njega k je biu on do mene......še jst sm začela vn hodt nism se mu oglašala na telefon....igrala sm tako igro k jo je on z mano......in lejga d je to užgal.........ni blo tega mesec k se je hotu z mano resn pogovort o tem kaj se dogaja....in a ti neki povem????še zdj sva skupi in rada se mava še bl kot sva se mela kadarkol in zaupanje je močnejše vsak dan!!!!
poskus morda ti bo pa usel tko k je men!!!!
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
saj sem se glede tega zlo razjezla in mu rekla da tko ne gre več da mi ne more sporočit kje se potika...rekla sem mu da bom mu z isto mero vrnila, ker pri njemu samo to vžge.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Sam moški so res neka čudna bitja. Nič ne sporočijo, ne pokličejo,... blablabla in potem se jim zdi smešno ko punca, partnerica,žena nori zaradi tega
Kdo bi jih razumel
Kdo bi jih razumel
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Men se zdi, da je ful odvisno od tega kako si navajen od začetka zveze...midva z mojim sva pač navajena,da se zmeri pokličeva, pa ne zdej usakih 5minu pa ko grem smeti odnest ampak če gre zvečer vn s kolegi žurat se pa to pove..tko da bi se mi zdej bedno zdel, da bi kr celo noč žuru uzun jst pa doma spala pa nč vedla
How blind can you get and still have eyes?
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz bi dobila poizditis. ker mi to gre tak na k***c, da ne bi mogel poslat kak sms ali pa poklicat za sekundo. mislim, potem že ne misli nate. in kaj dobrega tudi dvomim, da bi delal.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
*teyci* - Komunikatorka
saj ravno zato sem, no še dvomim o njegovi zvestobi...hm...tam ko naj bi on zabluzil je doma v tistem kraju ženska ki je ne prenesem..zakaj?ker me je z njo prevaral pred 1 letom, in kak naj vem da ni bil spet z njo??saj zato pa me je razp... pa še laže se tak da vrjamem mu nič ne ne. saj vem, zdaj boste vprašale zakaj sem še z njim?! nevem, vem pa to da vrjetno nem več dolgo...le nekaj lekcij mu še želim dati da bo vido kako je biti prizadet, da pol nebo več delo tega meni ali pa kateri drugi.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
pa si ga vprašala kje je bil?... mislim kako ti noče povedat?
kaj pa vem... malo ag izsiljuj... saj pa te ni sklerozen da se nebi spomno kje je bil!
kaj pa vem... malo ag izsiljuj... saj pa te ni sklerozen da se nebi spomno kje je bil!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*teyci* - Komunikatorka
ne neživima skupaj, v bistvu pa sva vsak dan skupaj oz. spiva vsak dan skupaj zvečer.
ne saj mi je povedo da so ga pili pa to amapak saj pravim da se mi ne zdi vse nedolžno. gre za to da mi določenih stvari nebo povedo, tudi če silim v njega.
ne saj mi je povedo da so ga pili pa to amapak saj pravim da se mi ne zdi vse nedolžno. gre za to da mi določenih stvari nebo povedo, tudi če silim v njega.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jah...jz bi mu rekla, da se tkole pa ze ne bomo sli. hocm da je 100% iskren do mene in mi pove vse kar ga direkt vprasam (in to po resnici valda). se pa zdodi, da vcasih slisis kej tacga k ti ni prevec vsec...sam kaj hoces. se vseen mam rajs da se mi ne laze pa da mu lahk zaupam.
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
mene ne bi motilo, če bi reku vsake tok (kšn vikend ke pa sm recmo), da gre s frendi vn, ga žurat...ok naj gre in ga neb klicarla še takrat k je s kolegi....sam d bi se pa to kr naprej dogajal pa d mi neb povedu s kom pa zakai in kam šiba ne to pa neeee
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
če ti noče povedat, pomeni da nekaj skriva ...in tisto kar skriva, bi te najverjetneje prizadelo... zdaj pa pomisli, kaj je tisto kar bi te prizadelo?
... in potem se vprašaj ... ali si želiš biti z nekom, ki ni do tebe 100% iskren?
... in potem se vprašaj ... ali si želiš biti z nekom, ki ni do tebe 100% iskren?
-
*teyci* - Komunikatorka
saj vem, kar ne veš ne boli, že ampak nočem da se vlači okoli jaz pa bom pol ko neka trapa izpadla. saj problem je v tem da ga dobim na laži...mam dokaz pa mi v faco trdi da to ni bil on ali pa da to ni res...to me pa tak razpizdi. saj nem več dolgo zdržala, dovolj imam tega igračkanja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov