Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Nekatere enostavno ne razumete, da to, da mi je všeč, če mi pove, da bo zamudil ne pomeni, da ga imam na povodcu. Če gre on popoldan s kom na pijačo al pa karkoli, jst sm pa medtem bilokje, itak ne bo klical pa mi tega govoru. Ampak, če sma zmenjena ob 7ih doma, on bo pa do 8ih na pijači, se mi pa zdi normalno, da mi pove.
Pa ni tu fore v paniki in kurbanju, kot je blo par strani nazaj.
Evo, danes je meu moj prometno na poti v službo in pač potem, ko so vse uredili in je šou na zavarovalnico, je pač poslau mesič oz. sva se slišala. Bolje kot, da mi kolegica reče: Ej tvoj je meu dans zjutr nesrečo, a je kej polomlen? Pa niti neveš, da je kaj blo.
Uglavnem za take stvari sva pač navajena, da si poveva. Če pa jst grem enkrt med popoldnevom usput na pijačo pa itak ne kličem: Ej, jst sm zdej na pijači.
Nevem, a je določene stvari tak težko razumet, al pa mate vi res tok zelo drugače odnose.
Pa ni tu fore v paniki in kurbanju, kot je blo par strani nazaj.
Evo, danes je meu moj prometno na poti v službo in pač potem, ko so vse uredili in je šou na zavarovalnico, je pač poslau mesič oz. sva se slišala. Bolje kot, da mi kolegica reče: Ej tvoj je meu dans zjutr nesrečo, a je kej polomlen? Pa niti neveš, da je kaj blo.
Uglavnem za take stvari sva pač navajena, da si poveva. Če pa jst grem enkrt med popoldnevom usput na pijačo pa itak ne kličem: Ej, jst sm zdej na pijači.
Nevem, a je določene stvari tak težko razumet, al pa mate vi res tok zelo drugače odnose.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
smešno...veš jaz mam tud to skos v glavi,če ga recimo ob 1 zjutraj še ni doma,pa se mora ob 4ih zbudit za na šiht...pa strah me je.v takih trenutkih ga bi nabrcala pa mu tud vratt zavila naprej in nazaj,pa ne zarad drugega,ampak strah,da je kje kaka nesreča v keri je udeležen.pol mi pride ob pol dveh domov smrdeč po piru in jackcoli in sm raje tiho,kot da ga napizdim(to me prime sam če se kaj takega zgodi med tednom),sam takrat se pa mu ne upam tud nč reč,zat,ki ko ga ma malo vriti zna popizdit,če mu kdo teži.pepelčica napisal/-a:Jz mu vrat zavijem. Ne zaradi drugega ampak bi me full full skrbelo.
drgač se pa ne sekeram.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Zgodil se je enkrat in nikoli več (mislim da še dons obžaluje).
Dobesedno je vanj priletela biljard kugla (dobr da ga nism u glavo zadela).
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
opasna si. borbene deklce ni kej...sej se mogoče še jaz kaj naučim it te temebarbika_444 napisal/-a:Zgodil se je enkrat in nikoli več (mislim da še dons obžaluje).
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Kdo je na strani