Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
*teyci* napisal/-a:kaj naredite ko tipa ni po celo noč domu, ne da bi ti povedal kje je?
kaj ste naredile?
joj to se mi je že dogajal. Grozno. Prvič sem norela, drugič samo čakala, tretjič sem zaklenila vrata, pustila ključ v ključavnici in šla spat. On je spal v avtu.
Nehala sem se sekirati. In to sem mu tudi povedala.
Zdaj vedno pokliče.
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
cotkica napisal/-a:Če men nebi tip povedal kje je oz. se ne bi celonoč javil, bi mu zamerla. Že samo zarad tega ker me pusti samo v skrbeh, da se mi kaj ni zgodilo. Toliko pa mislim da sem vredna da mi pove kje je.
Moj dobro ve, da ko se neham sekirati, mi je vseen za njega. In ko mi je vseen zanj, nima več kaj iskati v mojem življenju.
To on dobro ve, jaz pa se ( mala lisica) včasih res naredim, da mi je vseen.
Zato če že zamudi, se mi opraviči.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
v takem primeru bi sigurno popizdila in to fuuuulllll.
Sploh pa je tuki 1000 in en razlog zakaj ga ni bilo domov. Valda najprej pomislimo na varanje, čista ženska podzavest. Ampak ni vedno tako. Najbolje, da se pogovorita o tem.
Sploh pa je tuki 1000 in en razlog zakaj ga ni bilo domov. Valda najprej pomislimo na varanje, čista ženska podzavest. Ampak ni vedno tako. Najbolje, da se pogovorita o tem.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
No moj dobr ve, da če km gre, da mi more to sporočit k če ne si jest itak v glavi ustvarjam črne scenarije (sploh to, da se mu je kej zgodil), zato k vem, da me zmer pokliče, če km gre in poj sploh paniko nardim, če "pozabi" to narest...
Če bi pa skupej živela in da ga brez pojasnil celo noč nebi blo domov bi pa 100% isto nardila k Mumi - bi ga že izučil
Itak se pa tok svinarije na tem svetu dogaja, da nikol neveš kaj se dogaja za tvojim hrbtom
Če bi pa skupej živela in da ga brez pojasnil celo noč nebi blo domov bi pa 100% isto nardila k Mumi - bi ga že izučil
Itak se pa tok svinarije na tem svetu dogaja, da nikol neveš kaj se dogaja za tvojim hrbtom
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js bi pizdila edino v primeru, da bi bila mi2 zmenjena, pa da ga ne bi bilo in da nebi poklical. Ali pa če bi živela skupaj in nebi sporočil, da ga ne bo in bi me posledično skrbelo.
Tako pa, če se odločijo, da grejo s kolegi kam pit ipd. pa ne rabim vedt. Tako al tako mi pove potem naslednji dan...
Tako pa, če se odločijo, da grejo s kolegi kam pit ipd. pa ne rabim vedt. Tako al tako mi pove potem naslednji dan...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Nabrcam ga v rit!
Mojga enkrat ni in ni blo domov, pa je ob štirih zjutraj klical, naj pridem po njega, ker ga je policija dobla in je napihal. Sem bla tak jezna, da sem rekla: pridi kak hočeš in odložila. Potem pa sem se šla hitro obleč in v avto... Drugi dan je bla scena: slika je, zvoka ni....
Mojga enkrat ni in ni blo domov, pa je ob štirih zjutraj klical, naj pridem po njega, ker ga je policija dobla in je napihal. Sem bla tak jezna, da sem rekla: pridi kak hočeš in odložila. Potem pa sem se šla hitro obleč in v avto... Drugi dan je bla scena: slika je, zvoka ni....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
midva ne živiva skupaj...pa si zmeraj poveva kam greva...tako, da s tem nimam težav...tudi če se kje zadrži zmeraj pokliče....pri meni pa je isto....če pa bi mi počel kaj takšnega...bi pa krepko razmislila kako naprej....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Midva še ne živiva skupej, zato ga tut ne nadziram in ne sprašujem za vsak dan posebej kam gre, kje je, kok časa bo zuni ... Sej mi ponavadi vedno pove, če gre km vn in ko je doma tut pošlje mesič, da pač vem, da je doma in da je vse ok ...
Če bi pa živela skupej in ga pač celo noč ne bi blo bi me pa vrjetno fuullll skrbel, sploh če ne bi vedla kje je oz. če bi mi reku da gre samo na eno pijačo, pol ga pa kr ni ... vrjetno bi znorela , pol bi se pa hotla pošteno pogovorit in bi 100% zahtevala da se to ne ponovi
Če bi pa živela skupej in ga pač celo noč ne bi blo bi me pa vrjetno fuullll skrbel, sploh če ne bi vedla kje je oz. če bi mi reku da gre samo na eno pijačo, pol ga pa kr ni ... vrjetno bi znorela , pol bi se pa hotla pošteno pogovorit in bi 100% zahtevala da se to ne ponovi
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ko (z bivšim) še nisva živela skupaj, sem sicer vedela, ali je doma ali pa gre kam ven, ni pa mi javljal, koliko časa bo kje ostal in če se bo kje zadržal, vsakega premika torej. Ker ga tudi jaz nisem nadzirala in sem mu zaupala, tako je bilo čisto vseenom, če mi je naslednji dan povedal, kje in do kdaj je bil.
Ko pa sva živela skupaj, se to sicer ni nikoli zgodilo, je pa včasih prišel kasneje, rekel, da gre na pijačo in se je pač zavleklo...pa nisem od njega zahtevala, da mi mora to pozno zvečer sporočat, ker jst sm šal itak spat. Pa tudi sama vem, kako je, ko si v družbi in se zna res takoj zavlečt.
Ko pa sva živela skupaj, se to sicer ni nikoli zgodilo, je pa včasih prišel kasneje, rekel, da gre na pijačo in se je pač zavleklo...pa nisem od njega zahtevala, da mi mora to pozno zvečer sporočat, ker jst sm šal itak spat. Pa tudi sama vem, kako je, ko si v družbi in se zna res takoj zavlečt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov