Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 26. Feb. 2008 12:03

Hmm ja če mi pač pove kam gre zvečer pa to pol ni problema, pa da pošle vmes kšn sms...sam da mi pa nebi povedov pa to bi pa znorela ja :evil: :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 26. Feb. 2008 12:05

moj skos spi pr men in bi blo ful čudn če ga kr naenkrat nebi blo :)
drgač sva pa zmer skupi, k prideva iz šihta tko da mi itk pove če gre s kom na pijačo, drgač pa tud ne hodva neki prou žurat vn oz. vsaj ne tok pogosto.

aja pa zmer k gre domov al pa u službo al pa kamorkol mi mora zmer klic spustit, da vem da je varno pršu, sj na začetku je kr kdaj pozabu pa mi je npr. šele po treh urah sporoču in sm bla jz napsiherana, pa nism ga dobila na telefon (v službi), no skratka zdj se je navadu, k sm pa jz izpit nardila je pa on isto zahtevu, tko da sva si zdj bot :)

k je ena prej rekla da to hoče, sam če gre na dalšo pot...sam sj na cest se hitr kej nardi, lahk tud 100m od bajte :?
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 26. Feb. 2008 13:20

*zeljka* napisal/-a:aja pa zmer k gre domov al pa u službo al pa kamorkol mi mora zmer klic spustit, da vem da je varno pršu, sj na začetku je kr kdaj pozabu pa mi je npr. šele po treh urah sporoču in sm bla jz napsiherana, pa nism ga dobila na telefon (v službi), no skratka zdj se je navadu, k sm pa jz izpit nardila je pa on isto zahtevu, tko da sva si zdj bot :)

k je ena prej rekla da to hoče, sam če gre na dalšo pot...sam sj na cest se hitr kej nardi, lahk tud 100m od bajte :?

Dobr meni bi se zmešalo, da bi morala še razmišlati ko pridem v službo ali kamor koli z avtom da moram poklicati in sporočiti, da sem oki. Ni šanse preveč ur preživim na dan v avtu.
Tole je meni že psihopatsko!!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 26. Feb. 2008 14:44

no tok psihopatsko pa že ni no :D (mogoče sm se mal narobe izrazla).
on ni cele dneve na cesti, ampak se pele na šiht, domov pa do mene.

valda k gre npr. v štacuno al pa ne vem na petrol, trafiko al pa kej tazga, me ne kliče da je prispel :)

sam tko šiht pa dam, k dela tud nočne pa kdaj dela 12h skp in pol se pele ob 6h zjutri dam čist zaspan in valda me skrbi, da ni tm kje zaspau pa se zaletu (bog ne dej)!
Uporabniški avatar
× Emily ×
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a × Emily × » 26. Feb. 2008 17:25

Midva si poveva, če kam greva, tako sva navajena. Bi bila jezna, če bi šel ven in mi prej nič obvestil, da gre pač malo naokrog, a je to danes tak problem? Mislim, da ne en sms/klic in stvar je rešena.
Se mi je bedno it, da bi se šla neke skrivalnice, da bi kar nekam šel pa nič povedal jaz bi pa potem od drugih izvedela, da je prežural celo noč...pa nimam nič proti temu žuranju, sej jaz grem tudi seveda, samo to se pove, ker konec koncev se vse s takimi majhnimi lažmi začne...ja sem bil doma pa blabla...no konec dolgovezenja mora se povedat pa pika. :cool:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Feb. 2008 17:46

eno je, da ne obveščaš vnaprej, kam greš, drugo pa, da se lažeš.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rosomah » 23. Mar. 2008 18:04

Če moškega ni celo noč in ne pove, kje je, to pomeni da mu je prav vseeno, kaj njegova ženska doma preživlja. Očitno mu je lepše tam, kjer je, kot pa mu je doma, zato se mu svetlo fučka.
Tak tip s tem pokaže ženski, kje je njeno mesto. Približno vzporedno s pesjakom.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Nov. 2008 22:06

Če tipu zaupaš in veš,da ma s tabo čiste in resne namene se ne rabiš bat ničesar pa tudi če ti ne javi celo noč kje je.
Moj je tak ene parkrat zajadral pa kaj čem paniko zganjat.Ok,res da me je strah sam enga-Da se ni kaj slučajno na cesti zgodlo,drugega se ne bojim,ker mu zaupam in vem,da me ne bo prevaral.Zgodi se pač da zajadra pa da ni prilike,da ti javi(oziroma nima mobitela,kot ga tud moj nima).Ful mi gre na živce ko ženske al pa tipi zganjajo paniko okrog tega,če partner zažura.Meni ni važno ob kolkih zjutraj pride moj domov pa tud če po vseh štirih(pijan ko truga),važno mi je sam,da pride živ in v ene kosu.Nikoli mu ne pizdim nit ga zaslišujem kje je bil,ker mi itak vse sam pove.Taki,ki pa majo razne dvome v partnerja brezveze da so skup,kajti če maš rad svojo svobodo jo ne omejuj partnerju.Vsaj midva mamo tak odnos.Iskrenost in zaupanje sta glavna pokazitelja ljubezni in njen cement.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 08. Nov. 2008 14:43

oh, jaz bi popizdla :evil:
to se še ni zgodilo in se po moje tudi ne bo, glede na pretekle izkušnje in dejstva da pač živiva skupaj :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 08. Nov. 2008 16:59

no ja, glede na to da zivima skupi bi blo kr mal cudno ce bi se sama zbudla ja :D tk da vecinoma oba veva kje se kdo drug nahaja, pa ne iz neke obsedenosti, al pa ker bi kdo to zahteval...pac si omenima
med vikendom ce greva domov pa se tut ponavadi kej slisiva in si poveva kaki so kej plani za zvecer..ampak tut ne bi bla neki ful jezna ce mi nasledn dan pove da je biu zuni...ker se ne kliceva na 5 minut ce sva doma, se slisiva mogoce dvakrat na dan (doma sma pa tk najvec dva dni, tk da en dan skupi pridema domov, drug dan pa skupi greva :D )
pa tut ce ne bi zivela skupi bi se mi zdelo lepo da mi prej pove in js bi tut njemu najbrz..
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 09. Nov. 2008 16:09

Midva si vedno naprej poveva, da greva na kako pijačo al pa kaj podobnega. Če pa pride do "nenačrtovane" pijače, pa si potem najprej poveva še to. Ker si zaupava in imava rada razčiščeno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 09. Nov. 2008 19:39

noben nobenemu ne govoriva kam greva..ko se vidiva, si poveva, kje sva bila...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Nov. 2008 23:53

merisima napisal/-a:Če tipu zaupaš in veš,da ma s tabo čiste in resne namene se ne rabiš bat ničesar pa tudi če ti ne javi celo noč kje je.
.

mnja, če se to zgodi enkrat/dvakrat.Če se pa skos dogaja, pa ga kr ni in ni in nč ne pove, potem bi bilo, usaj meni, mal sumničavo.
Poleg tega pa imam rada iskren odnos in iskrene ljudi.Če si zmenjen zvečer na pijači, nevem in ne vidim razloga, zakaj tega meni nebi povedal, vkolikor sva se v času preden je odšel in vedel da bo odšel, videla.
jst mu tud zmeri povem če grem tko kam, razen če je to res neki na hitrco, mu povem pa potem, da sem bla tam pa tam, s tem pa tem, pa še verjetn celo zgodbo kuga je kej blo pametnga umes :D
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 10. Nov. 2008 14:44

Jaz pa moja sva ful nepredvidljiva in spontana,tak da se nikoli ne ve,kdaj se nam kaj"zalomi"in zaružimo.Gremo sam na pivo pa nam se celo noč zategne :cool: Pa kaj čemp zdej paniko okoli tega zganjat?No,ni pa to pogosto pa eno za drugim,1x,mogoče 2x na mesec.Sam jaz sm taka,da mu zaupam in vem,da se ne gre kurbat okoli,ker če bi se bi že zvedla,sam ni mi tega straha.Vem kje je bil in skom,kakor tud on zame.
Sem res dokaj tolerantna ,kar je dandanes ful velka redkost,kajti vsi preveč tradicionalno zagrizeni,midva pa živiva "moderno"kar pa tud malo jludi štekain se nama čudi kot cigan belem konju.
Jaz sem prepričana da je ravno ta toleranca ključ za našo lepo zvezo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 10. Nov. 2008 14:48

small_star napisal/-a:Midva si vedno naprej poveva, da greva na kako pijačo al pa kaj podobnega. Če pa pride do "nenačrtovane" pijače, pa si potem najprej poveva še to. Ker si zaupava in imava rada razčiščeno.

caki..recimo gres v mesto pa srecas prijateljico ki ma 20minut fraj, te povabi na kavo, in ti men potjo do kavarne napises fantu sms: hej! grem s to-pa-to prijatlco na kavo!

ha? :D se ne zafrkavam, res mi je zanimivo kk si napisala da si vedno poveta za vsako pijacko. :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov