Britje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Naj moski dela kar zeli. Ce pa gledam iz svojega stalisca, mi pa ni vsec da je moski pobrit. Nas, ženske, je družba že "prepricala", da je lepse ce smo pobrite, zdaj pa hocemo da se po nas zgledujejo tudi moski. Verjetno imajo dlake kaksno vlogo, drugace jih ne bi imeli. Zivljenje je že tako ali tako zakomplicirano, mi si ga pa še bolj otežujemo.
lp
lp
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ves de, brijemo se zato, ker se zgledujemo po zenskah.freaky napisal/-a:Nas, ženske, je družba že "prepricala", da je lepse ce smo pobrite, zdaj pa hocemo da se po nas zgledujejo tudi moski.
Britje pod pazduho ima cisto prakticne vidike.
Ja izolacija in podobna zascita. Sm pa slisu, da so znanstveniki prisli na dan z noro idejo za nadomestek. Rece se jim oblacila. Malo pogooglaj.freaky napisal/-a:Verjetno imajo dlake kaksno vlogo, drugace jih ne bi imeli.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
moj brat se je začel brit ker je športnik. pa zdej ful manj švica
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- tina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
Jaz bom tak rekla... če se ženske brijemo, naj se še moški
Jaz osebno ne maram dlak nasploh...
No, pač stvar vsakega posameznika... Fajn je, če je moški obrit, samo da bi pa zaj zahtevala, dej pobrij se, to pa odpade - včasih prav paše naslont se na ljubavni tepih
Sam more moški vedet, kaj mu najbl paše, ker če men ne bi blo, si tud ne bi nog... brila, ampak ker pač mi je in sovražim dlake kjerkol na mojem telesu, si jih pač brijem (sam je pa tud vprašanje, kaj bi pol moški reko, če si ženska neb nog pobrila?!).
Jaz osebno ne maram dlak nasploh...
No, pač stvar vsakega posameznika... Fajn je, če je moški obrit, samo da bi pa zaj zahtevala, dej pobrij se, to pa odpade - včasih prav paše naslont se na ljubavni tepih
Sam more moški vedet, kaj mu najbl paše, ker če men ne bi blo, si tud ne bi nog... brila, ampak ker pač mi je in sovražim dlake kjerkol na mojem telesu, si jih pač brijem (sam je pa tud vprašanje, kaj bi pol moški reko, če si ženska neb nog pobrila?!).
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
da bi ga silila, da si brije noge ne, pa ljubavni tepih, ajde v mejah normale lohka..ampak dlake pod pazduho, pa brada in brki me pa groozn motjo, sploh tista en dan stara brada, ki lih začne praskat, groza..če si lahko jst vzamem čas da se pobrijem nej si ga še on.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
u_k_i napisal/-a: sploh tista en dan stara brada, ki lih začne praskat, groza..
Aaa, men je pa moj lubi tok hud, ko ima ene tri dno staro brado
in mi ful NI VŠEČ frišno obrit
pol ga zmeri prepričujem, naj se vendar še ne obrije, ker mi je res noro dober tak, z malo bradice..mnjami!!
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
hehe, Mimi_M, jst sem ista, kar se bradice tiče!
drugač pa sem za britje al pa pristrižene dlake pod pazduho. dejansko mi lepše zgleda in manj smrdi (oz. kasneje začne). drugje po telesu mi pa (zaenkrat) še ni tolk všeč, če se moški brije.
drugač pa sem za britje al pa pristrižene dlake pod pazduho. dejansko mi lepše zgleda in manj smrdi (oz. kasneje začne). drugje po telesu mi pa (zaenkrat) še ni tolk všeč, če se moški brije.
...just breathe...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Mimi_M napisal/-a:Aaa, men je pa moj lubi tok hud, ko ima ene tri dno staro brado
in mi ful NI VŠEČ frišno obrit
pol ga zmeri prepričujem, naj se vendar še ne obrije, ker mi je res noro dober tak, z malo bradice..mnjami!!
Same here.
Sicer mi je tudi obrit všeč, sam z malo bradice je...PREVEČ super.
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
jst mam pa ful občutljivo kožo,tak da se skor mora obrit..drugač se pa moj brije pod pazduhami in men je to ful fajn..brado si tut na 3 dni brije, k je ful bol luškan, poleg tega me pa brada pa brki ful motjo
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
men je čist ok če je moški kosmat. mojem se že po obrazu ne da tok redno brit, kaj da bi se še podpazduho??? mene ne mot no, k je kosmat, pač moški!
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
mojga sm prepričala, d se zdej pod pazduho.......k mu je vroče in še lepše zgleda. sicer se ne vsak dan malo počaka d zrastejo, pol se pa spet. hvala bogu
spodaj mam pa jst najraj če si jih lepo pristriže. ker na strnišču njegovem ne bi glih sedela.sm probala pa je blo ko da bi ježa zajahala tko d mu ne pustim več brit dol.
spodaj mam pa jst najraj če si jih lepo pristriže. ker na strnišču njegovem ne bi glih sedela.sm probala pa je blo ko da bi ježa zajahala tko d mu ne pustim več brit dol.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov