Britje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Bageera napisal/-a:ampak tip pa res mora bit mal kosmat... že zarad estetetskega učinka!
Sj je po nogah kosmat pa mal po prsih pa je sj men tut tipi brez kocin niso všeč.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jst pa NIMAM MENJA, hehe..
ma res, nikol nism o tem razmišljala sploh - ne pr bivšem, ne pr sedanjem, res pa je, da se noben pod pazduho ni bril, spodaj sta se pa oba urejala, da je dost OK.
Nikol ne bi od tipa zahtevala oz. mu sugerirala, naj se zaradi mene brije pod pazduho, ker mi je res čisto vseeno - nikoli me še to pri mojih tipih ni motilo, če ima pač dlake pod pazduho,
to se mi zdi neki čist normalnega oz. sploh ni vredno debate. Zame vsaj.
ma res, nikol nism o tem razmišljala sploh - ne pr bivšem, ne pr sedanjem, res pa je, da se noben pod pazduho ni bril, spodaj sta se pa oba urejala, da je dost OK.
Nikol ne bi od tipa zahtevala oz. mu sugerirala, naj se zaradi mene brije pod pazduho, ker mi je res čisto vseeno - nikoli me še to pri mojih tipih ni motilo, če ima pač dlake pod pazduho,
to se mi zdi neki čist normalnega oz. sploh ni vredno debate. Zame vsaj.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
mater, da bi bil moj obrit...sej bi se počutla kot da sem v postelji z žensko thnx god da on itak ne bi kaj tazga nikol naredu.
sem pa že slišala za ženske, ki zahtevajo od tipa da se pobrije, ker se on noče, pa more met majco gor ko seksata. pa mi povejte če je to normalno.
sem pa že slišala za ženske, ki zahtevajo od tipa da se pobrije, ker se on noče, pa more met majco gor ko seksata. pa mi povejte če je to normalno.
to infinity and beyond!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti mal prevec verjames vsemu kar slisis.punchka napisal/-a:mater, da bi bil moj obrit...sej bi se počutla kot da sem v postelji z žensko thnx god da on itak ne bi kaj tazga nikol naredu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
OK res mi ni všeč, če je dedec poraščen kot opica, ampak še nikol pa nisem zahtevala od njega da se pobrije...sicer pa nikol nisem imela tipa, ki bi bil res ful poraščen, tako da si s tem nikol nisem delala težav.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je pa ušeč-tko kt je že ena prej rekla-da ni kt opica. Pod pazduho se mi ne zdi narobe, da se brije, mi je pa kul že če si jih saj prstriže, da niso douge en metr Drugo je na jugu-tm pa rada vidm urejenost-goloto al pa primerno skrajšane kocine k ne bi rada pr fafanju npr. na konc mela usta, pouna sramnih dlak-bljak
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
plezalec napisal/-a:Jst sm povsod pobrit. In mislim da bi morale to zenske bolj cenit. Navsezadnje to britje po celem telesu sploh ni lahka stvar. Sploh med ritnicama.
a uporabljaš vosek al depilacijski strojček?
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Bageera tut jz sem enakega mnenja. Moški ni moški če se pobrije. In če ni pobrit še ne pomeni, da ne pozna higiene. Moj fant prav lepo diši in mu nebi nikoli pustila, da se pobrije, ker bi mi zgledal bedno in grdo. Všeč mi je vonj po moškem (deodorant in ko se čisto malo zašvica)
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jst sem pa kar pri tistih, ki so za to, da se tip brije pod pazduho, ali pa vsaj pristriže... pa ne glih iz higienskih ralzogov, ker dvomim, da je neki blazno velik tipov, ki ne bi znal poskrbet za higieno, ampak ker mi preprosto grdo zgleda.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov