Britje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dodal sem anketo. Glasujte, če mislite izraziti samo glas (da/ne/ne vem), oz. komentiraje, če želite debatirati.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Absolutno ZA!
Manj smrdljivega potenja, limastih kocin,....pa še veliko lepše izgleda . In da ne omenjam kako grdo (nagravžno) zgleda pragozd pod pazduho
Manj smrdljivega potenja, limastih kocin,....pa še veliko lepše izgleda . In da ne omenjam kako grdo (nagravžno) zgleda pragozd pod pazduho
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst sem dala NE VEM. To pa zato, ker me ne moti, če je obrit, ne moti me pa niti, če ni. Fantu pustim, da se sam odloči.. Zaradi mene je lahko tudi včasih obrit, včasih pa ne. Se mi zdi, da taka stvar je res tko nepomembna. Mislim, da če se fant dosti redno tušira tudi dlake ne morejo bit ne vem kako nehigijenske. Pa uporaba deozodorantov in podobno.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene je moj skoz neki spraševal kaj pa če bi? a ni to smešno? itd. pa sem mu kr jest pomagala prebit led zdej je pa tut njemu boljš sicer mi drugač niso všeč metroseksualci sam pod pazduho pa naj se kr popedena --> boljš za njega pa lepše zgleda.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Nujno more bit pobrit moj lubi... Na zivce mi gre ko ni Pol se pa svic in vse v tote trde dlake zarine pa ne gre vun pa ce bi se celi dan namakal v vodi in samponu... Pa se zgleda lepse, ko pa tisto grmovje pod pazduho
Sem pa vidla 1x v zivo eno tipico, ki je mela sumo pod pazduho, pa me je za trenutek primlo da bi se ubila od same groze!
Sem pa vidla 1x v zivo eno tipico, ki je mela sumo pod pazduho, pa me je za trenutek primlo da bi se ubila od same groze!
Hello, 911. I''m on fire!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Ooo fuj. Kako pa to zgleda no! Ni šans, da se moj fant pobrije. Sploh pa moj nima velik dlak, pa tut če jih ima še nikol v življenju mi ni smrdel, kvečjemu mi diši. Pa tudi če se malo prešvica mi lepo diši, ker je to moški pač.
-
*urshika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Valda, da more bit pod pazduho pobrit, sploh ne pride u poštev da ne bi bil!! Aja pa dol tud, al pa saj da je estetsko urejen! Dobr, jz sm mal mahnjena na na depilacijo, tko da sm bla prov vesela k me je kdaj kdo presenetu, pa si se ljubavnega odstranu!! No dostim kolegom tud pomagam pr tem!! Že vejo koga poklicat!!
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Men je tut u redu, če se pobrije pod pajsko, ampak se moj bl noče, ker ga pika vse pol revčka , ampak me tut ne mot, če se ne pobrije, ker itak fuuuul diši in švica samo ob izrednih dogodkih tko, da zard tega se mu že ni treba
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Jochie napisal/-a:najboljse, da se še levit začnemo!
mene britvica pod vratom ne bo videla! samo redno se je treba umivat pa uporabljat deodorant, seveda tudi obleko redno menjavat pa človek ne bo smrdel, kosmat ali obrit!
... saj ni poanta le higijene ampak tud vizualnega otipa.
Za lažjo demnostracijo: a si predstavljaš, da bi s tako enako ideologijo delovala tvoja punca? Kosmate noge, đungla pod pazduhi...muco, ki bi jo iskal vsaj 15 min pod vso prevlako dlak? ... a naj nadaljujem
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
puma napisal/-a:Jochie napisal/-a:najboljse, da se še levit začnemo!
mene britvica pod vratom ne bo videla! samo redno se je treba umivat pa uporabljat deodorant, seveda tudi obleko redno menjavat pa človek ne bo smrdel, kosmat ali obrit!
... saj ni poanta le higijene ampak tud vizualnega otipa.
Za lažjo demnostracijo: a si predstavljaš, da bi s tako enako ideologijo delovala tvoja punca? Kosmate noge, đungla pod pazduhi...muco, ki bi jo iskal vsaj 15 min pod vso prevlako dlak? ... a naj nadaljujem
takoj grem med pedre!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]