Britje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kok je pa star,da še nima problemov s poraščenostjo?12,morda 13?Če je nima je pač nima in ne vem,kako bi se to lahko spremenilo,edino če začne jesti,kake hormonske tablete.
Sicer pa ne vem,kako naj si tip brije po prsih.Zdej mi ni jasno,al sem jaz iz drugega planeta,ali dejansko obstajajo tipi,ki si brijejo prsi?Če maš tam dlake jih pač maš,če ne pa ne in ne vem zakaj bi se tam depiliral?Če pa že to počneš moraš to početi vsakih nekaj dni,ali pa vse skupaj izgleda še bolj smešno,kot če bi bil poraščen kot gorila.
Pa tudi nekatere damice zahtevajo od moških,da izgledajo kot punčke,pobriti tu,pobriti tam,še malo pa se bo kakšna našla,da si začnemo briti še noge.Kam gre ta sve,še malo pa se moški ne bo več ločil od ženske,predvsem tisti malo nižji.
Sicer pa ne vem,kako naj si tip brije po prsih.Zdej mi ni jasno,al sem jaz iz drugega planeta,ali dejansko obstajajo tipi,ki si brijejo prsi?Če maš tam dlake jih pač maš,če ne pa ne in ne vem zakaj bi se tam depiliral?Če pa že to počneš moraš to početi vsakih nekaj dni,ali pa vse skupaj izgleda še bolj smešno,kot če bi bil poraščen kot gorila.
Pa tudi nekatere damice zahtevajo od moških,da izgledajo kot punčke,pobriti tu,pobriti tam,še malo pa se bo kakšna našla,da si začnemo briti še noge.Kam gre ta sve,še malo pa se moški ne bo več ločil od ženske,predvsem tisti malo nižji.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
A jebiga, eni bl kosmati, drugi mnj.
U najini zvezi sm js tista "ta dlakava" po naravi , saj men se dozdeva, da mam več dlakc kt moj desc. Po prsih jih ma lih ene par, tko da je narauno gladek, prau pa, da bi se u nasprotnem primeru najbrž briu, kr mu ljubavne preproge (!) pač niso ušeč. Lepo, men tut ne .
Pa še kr mi ni jasn, zakaj nej bi blo britje izključno (!) za ženske . Pa ne mislm na gladke nogce in rokce.
U najini zvezi sm js tista "ta dlakava" po naravi , saj men se dozdeva, da mam več dlakc kt moj desc. Po prsih jih ma lih ene par, tko da je narauno gladek, prau pa, da bi se u nasprotnem primeru najbrž briu, kr mu ljubavne preproge (!) pač niso ušeč. Lepo, men tut ne .
Pa še kr mi ni jasn, zakaj nej bi blo britje izključno (!) za ženske . Pa ne mislm na gladke nogce in rokce.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Aloha napisal/-a:
kr mu ljubavne preproge (!) pač niso ušeč. Lepo, men tut ne
Meni tudi ljubavni tepihi niso všeč. Nasplošno mi je ful fajn mišičast tebuh in prsne mišice brez nekih odvečnih dlak na tem predelu. Zdaj da bi se tip bril pod pazduhu pa mi ravno ni lepo, razen malo pristriženo. In na račun teh ljubavnih tepihov mamo vedno s kolegicami debate.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov