Bradica, brki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
smotkica_ napisal/-a:am...tko no odvisno kakšen tip moškega je...enim prav fajn paše, drugim pa niti mal ne...
se strinjam
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Hm niti nism brada fan. Je pač to odvisno od moškega li mu paše ali ne.
Mi je pa všeč tko malo neobrito. Recimo moj se na ene 3 dni brije,pa je prov fino. Maj je obrit, mal pa ne.
Si je pa zadnjič hotu pustit bradico, pol se je pa vidu, pa se je rajš do konca obril k je vedu da mi nau všeč, ker baje še sam sebi ni bil.
Mi je pa všeč tko malo neobrito. Recimo moj se na ene 3 dni brije,pa je prov fino. Maj je obrit, mal pa ne.
Si je pa zadnjič hotu pustit bradico, pol se je pa vidu, pa se je rajš do konca obril k je vedu da mi nau všeč, ker baje še sam sebi ni bil.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
jackson napisal/-a:Vam je ušeč malo bradice na tipih?
Jaaaaaaaaaa! Ampak ne malo bradice - dosti!!! Meni so niti malo ne všeč tipi ki so gladki
Sicer pa - glavno da se moj ne brije, za druge me pa tak bk!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
incognito napisal/-a:nikakor, mam raje dojenčkovo ritko kot ostro preprogo
Jap, jest isto ....
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
LARIKA napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:am...tko no odvisno kakšen tip moškega je...enim prav fajn paše, drugim pa niti mal ne...
Se podpišem. Nekateri so hudo seksi z malo bradice- poudarek je malo bradice-ne šuma, nekaterim pa niti v sanjah ne paše.
se strinjam
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov