včasih je blo modno se spomnim in mi je blo všeč...
zdaj so mi pa bol kul fanti ki nimajo brade.. mi je pa všeč ko se tip npr 3dni ne obrije in te pika malo ko se poljubljaš... uhhhhh
Željo moja, tugo moja Još sam tvoja, još si moj Sve, sve me boli od tebe Željo moja, tugo moja
Uf, una dva dni stara brada... njami! Prou grrrrrr
Mojmu skoz težim, če se kakšen teden ne obrije (jap, brije se približn 1krat na tedn, če ne še manj - a mu ni luštn?). Ampak se nikol na gladko k pol ma rdeče pike, to pa nočmo ane.
Kak kerem paše.Men je drgač bradica pr tipih v večii kul.Moj ma "Che Guevara"bradico,pa še Cheju je ful podobn.Jaz si ga brez bradice več ne morem predstavljat.
Piramida krije tajnu zemlje tajnu svemira piramida nosi grijehe ovog naseg vremena piramida skrivena. (Divlje jagode:Piramida)
Moj dragi itak ni nikoli čist obrit, ker sem mu s tem namenom kupila brivnik z nastavkom, tko da ko se obrije, mu ostane tok brade, kot da se že ene dva al pa tri dni ne bi... Men je res všeč tak .
moj ima sedaj že leto pa pol bradico. prej je ni imel, sem mislila, da bom imela ful težav s tem, da se ga bom navadila. sedaj bi mi pa bilo čudno, če bi jo pobril.
Si ne znam predstavljat, da moj ne bi bil čisto obrit. Ne znam si predstavljat, da bi se lupčkala, pa bi bilo vse kosmato in hvalabogu, tudi on nima želje po tem, da bi imel brado ali bilokaj drugega
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant