Bradica, brki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
uuff mojmu ful dobr prstoji : 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
aha ampak samo tako pod brado mal tko...več pa ne...tist mi hudo zgleda...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
sovražim bradice na tipih
po dolgem poljubljanju me začne cel obraz pečt, ker pač tista prekleta brada drgne ob moj obraz
in pol sm enkrat celo mela odrgnino, ker se je iz določenega vzroka vse skupi zagnojil.. ah
Naslednji, ki bo imel brado, bo moral biti res Wau, da ga bom isti dan poljubila. ... Tipu se ne da brit brade al pa misli, da je sexy< s tisto brado, nasrkajo pa babe ane

po dolgem poljubljanju me začne cel obraz pečt, ker pač tista prekleta brada drgne ob moj obraz

Naslednji, ki bo imel brado, bo moral biti res Wau, da ga bom isti dan poljubila. ... Tipu se ne da brit brade al pa misli, da je sexy< s tisto brado, nasrkajo pa babe ane

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*lilica* napisal/-a:Men je moj že tko všeč, če je mal zarašen. Njegovi stari mami pa ne
Isto pr men...stara mama bi najraj vidla, da bi se bril dvakrat na dan. Se zjutraj obrijem mi zvečer že reče, da se bo treba obrit (ker kao urejen moški se brije vsak dan).
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Men je moj že tko všeč, če je mal zarašen. Njegovi stari mami pa ne
Isto pr men...stara mama bi najraj vidla, da bi se bril dvakrat na dan. Se zjutraj obrijem mi zvečer že reče, da se bo treba obrit (ker kao urejen moški se brije vsak dan).
A pa nč ne znoriš. Jest bi rekla, da nej ona hod okol kokr hoče, jest bom pa tko kt jest hočm

-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
^^ Moj tudi ima ta "copic", samo meni ni vsec.
Drugace pa ja - bradica mora bit. Moj ime vedno lepo in negovano, urejeno in mu zelo pase. Taksen mi j zelo vsec, sploh ko se 3 dni ne brije. Mmmm mljask.
Drugace pa ja - bradica mora bit. Moj ime vedno lepo in negovano, urejeno in mu zelo pase. Taksen mi j zelo vsec, sploh ko se 3 dni ne brije. Mmmm mljask.
You want me to be something I can never ever be.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov