Bradica, brki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Moj mucek je ponavadi brez bradice. Se pa tudi kdaj zgodi, da se dobiva, ko ni obrit. Pa mi je všeč obrit ali ne. Vsakem primeru je sexy .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
mojmu tko paše ko je sveže obrit
preden sva začela hodi se je bril dokaj poredko, pol pa sm mu pa mal sitnarla, ker sem bla čist vedno vsa rdeča pa peklo me je.
no zdej se brije na 2-3 dni, ampak ga morem še zdej, po 3 letih vsakič ko se obrije pohvalt. če ne opazim takoj, me pa opozori
preden sva začela hodi se je bril dokaj poredko, pol pa sm mu pa mal sitnarla, ker sem bla čist vedno vsa rdeča pa peklo me je.
no zdej se brije na 2-3 dni, ampak ga morem še zdej, po 3 letih vsakič ko se obrije pohvalt. če ne opazim takoj, me pa opozori
- Gost
Sploh vec ne vem, kako izgleda cisto pobrit, ker se nikoli ne, ampak ima vedno par mm brade in brk In je iiii pa fajn me zgecka
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
ni ga bolšga filinga ko cartanje s tipom, ko se par dni ni obril...Men je všeč. ko je tk mal robustno, pa pika... Da veš, da se lupčkaš s tipom ne vem zakaj ampak mene nardi ful horny :knuddel:
ne paše pa "zanemarjen" izgled vsem. po moje najbolj tipom s svetlo rjavimi lasmi pa temno poltjo... ko se 3-dnevna bradica vidi, ni pa tok očitna... grozno pa pride pri večini bledih z temnimi lasmi...
ne paše pa "zanemarjen" izgled vsem. po moje najbolj tipom s svetlo rjavimi lasmi pa temno poltjo... ko se 3-dnevna bradica vidi, ni pa tok očitna... grozno pa pride pri večini bledih z temnimi lasmi...
LOVE hurts
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
najljubši so mi sveže obriti dečki. ker mam fetiš na vonj po kolonjski, pa še na zivce mi gre, če tipi pikajo, ker sem pol cela pikasta tudi jaz.
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
nora na bradico!!!
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
nora na bradico!!!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
floribunda napisal/-a:najljubši so mi sveže obriti dečki. ker mam fetiš na vonj po kolonjski
Hm, men je tud všeč, ko je moj sveže obrit, ker takoooo zeloooo diši
Drugače pa, če ima bradico me ne moti, ampak samo, če je malo daljša že, drugač me tudi pika in ni fajn.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov