Bradica, brki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
Bradica je cool če je tko urejena, ne pa zato k se mu že 2 tedna ne da brit.
Je pa res odviso od osebe kako komu paše, js vem da je meu en tip k sm ga spoznala ful brado, pol se je pa po ene 2h mescih pobriu je pa noro dobr zgledou.
Je pa res odviso od osebe kako komu paše, js vem da je meu en tip k sm ga spoznala ful brado, pol se je pa po ene 2h mescih pobriu je pa noro dobr zgledou.
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
jaaa bradica more bit! sicer ne una talibanska ampak tko par dni stara da ne bode več..
men je moj še po skorej enmu letu čuden če se obrije pa še zmer mu sikam da se ne sme brit.. no sej na srečo se mu ne da lih pogosto
men je moj še po skorej enmu letu čuden če se obrije pa še zmer mu sikam da se ne sme brit.. no sej na srečo se mu ne da lih pogosto

- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
[vanessa] napisal/-a:Jaqueline napisal/-a:Tista brda ko se 1 ali 2 dni ne obrije je najlepša! Deluje zelo devilish!
ooo jaa
ah jaaa

So give me your forever.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
am... ugotovila, da ni kul, če je bradica stara sam en dan... mela tak rdečo kožo
bolje če je mal več... ko tole preveč pika...

LOVE hurts
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nekaterim full paše, nekaterim pa sploh ne.. Načeloma so mi všeč, ampak moj fant je čist drugačen, ko poženejo kocince in je najlepši, če je gladko obrit. Je pa enkrat pustil tak čisto majhen trikotniček takoj pod ustnico in glede na to, da nima tistih črnih gostih dlak, ampak svetlejše, mi je bilo full všeč.. To je res čist odvisno od človeka in dlak. Se mi zdi, da vsem temnim fantom pašejo bradice in predvsem tistim, ki imajo izrazite moške poteze..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
cimet - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
bradice <3 včasih je pr komu sploh ne opazm (če je prej ni mel), ker se mi zdi tok samoumevno da jo ma. pač spodnji del brade poraščen, kej več mi pa ni glih všeč.
mi je pa skrajno neumn da majo 'bradice' pubertetniki, ki majo komej kšne 3,4 dlake
mi je pa skrajno neumn da majo 'bradice' pubertetniki, ki majo komej kšne 3,4 dlake

-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
moj je nima, niti ne vem če bi mu pasal... ne skoraj prepičana sem,d a mu ne bi... mu pa paše včasih, če je tak "zanemarjen"... da ima tak ene tridnevno brado
... sicer se to zgodi samo takrat ko nima časa, da bi se obril, ampak zgleda včasih prav ... opala... kaki ded 

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov