Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Je bolj cartljiv kot jaz. Nikoli ni dosti. 

-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Oj!
O ja, jaz bi se pustila božat, samo 24 ur na dan njega, pa mi je včasih prav težko. Včasih bi rada samo ležala zraven njega, pa ga moram božat po hrbtu, čohat po glavi, masirat vse dele telesa ipd. ker si je v tistem trenutku tako zaželel. Ko bi pa jaz rada da me masira, pa to traja 2 minuti, pa še to tako močno, da že boli
. Sicer pa, ko prede kot mucek in že napol spi od užitka mi je v zadovoljstvo
Bivšega sem non stop morala v postelji božat po bedri, on je pa meni delal gnezdo iz las (ves čas je na prst navijal moje lase).
Lp
Moa
O ja, jaz bi se pustila božat, samo 24 ur na dan njega, pa mi je včasih prav težko. Včasih bi rada samo ležala zraven njega, pa ga moram božat po hrbtu, čohat po glavi, masirat vse dele telesa ipd. ker si je v tistem trenutku tako zaželel. Ko bi pa jaz rada da me masira, pa to traja 2 minuti, pa še to tako močno, da že boli

Bivšega sem non stop morala v postelji božat po bedri, on je pa meni delal gnezdo iz las (ves čas je na prst navijal moje lase).

Lp
Moa
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mmm men je toook lepo, če me dragi boža
Najlepš mi je pa takrat, ko me fest trebuh boli, pol pa samo ležim pa težim, on me pa boža. Je pa dokaj potrpežljiv - odvisno od dneva - kdaj se mu ljubi pa me boža pa me masira, kdaj pa sploh ne.

-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
iiiiiiiiii, skorda ni bolj kjut zadevce od božanja...
Sploh ne razumem kako se lahko to nekomu tdi čudno
Jst bi se lahko pustila čohat do onemoglosti
Sploh ne razumem kako se lahko to nekomu tdi čudno

Jst bi se lahko pustila čohat do onemoglosti

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]