Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Oooo to je pa men neki najbolšga in sem res hvaležna, da mam takega fanta, da se ne pritožuje nad tem in, da mu ni težko, ker recimo masirat me mu je muka. Boža me pa tko dobr po laskah, ušesih in čelu, da me kr zmanjka od užitka
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Božanje? To men osebno zlo velik pomen... Mislm tko no, ful fajn je tist občutek, da si te nekdo želi božati, in ti prov tko njega... pa seveda use kr spada zravn-poljubčki ipd .
Mislm pa, da so tele tvoje kolegice, k praujo, da je to krneki, sam ljubosumne ( se strinjam z usm k so to rekle ). tko da če ti je to ql, pa če tipu sede, nadaljujta
Mislm pa, da so tele tvoje kolegice, k praujo, da je to krneki, sam ljubosumne ( se strinjam z usm k so to rekle ). tko da če ti je to ql, pa če tipu sede, nadaljujta
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
To je neki najbolšga! Js si sploh ne predstavljam zveze brez tega. Ful rada vidim, da me nekdo boža in fajn mi je tud, ko lahk js nekoga. Res je lep občutek.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Rada čoham, praskam, cukam, žgečkam in žokam , če se kej od tega smatra za božanje, pa ne vem. No ja, itak znam bit tut nežna, ampak ne zdržim douk.
On me zlo rad boža, učasih mi paše, učasih pa ne. Nikol nism bla crkliučk (tut kt otrok nism douk ustrajala), tko da lih cele ure se ne bi stiskala pa božala, brez pa tut ne bi hotla bit. Neki umes.
On me zlo rad boža, učasih mi paše, učasih pa ne. Nikol nism bla crkliučk (tut kt otrok nism douk ustrajala), tko da lih cele ure se ne bi stiskala pa božala, brez pa tut ne bi hotla bit. Neki umes.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
cartanje?... samo reči, jaz sem za meni ni nikoli dovolj.. rada se stiskam k mojemu, ga cmokam, objemam... vse vse... samo moj se nena rad preveč carta.. mislim včasih mu že paše, ampak definitivno pa ne tolikokrat in v tolikšni meri kot meni... če pa se vidva oba rada cartata, pa se le cartajta... :knuddel:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov