Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Obožujem božanje, in bi kar umrla zraven. Lubi me lahko boža noč in adn brez prestanka, ker sem dobesedno zaljubljena v ta način izkazovanja naklonjenosti . In brez problema lahko zaspim ob tem, še posebej če je čisto nežno božanje
aja potem moram usluge vračat
aja potem moram usluge vračat
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
moj pa ni na nč kej taga usekan. ne na božanje, ne na masiranje in podobno. na take stvari sm bl jz. ponavad mu jz težim s tem naj me mau boža. to pa večinoma rade vole nardi, a ne vedno.
-
rozica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: pod gorami...
Jaz tud ne vem zakaj naj bi bilo bozanje otrocje in pocukrano.
Mene more lubi zmerej ko leziva in gledava tv bozat, js pa njega ponavadi bozam ko greva spat. Pri nama je res ogromno bozanja, ker sem jaz cist nora na to
Mene more lubi zmerej ko leziva in gledava tv bozat, js pa njega ponavadi bozam ko greva spat. Pri nama je res ogromno bozanja, ker sem jaz cist nora na to
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men je tud zakon, ce me poboza al pa mal k seb stisne. Res naaaajbolsi filing. Al pa ce leziva tko, da je on na hrbtu jst pa na boku pa ma on eno roko pod mojo glavo. To njemu tooook pase. Pa men je tud fajn. Cartanje je zakoooon
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst sm ful odvisna od šohanja Moj me mora kr naprej čohat. To mi tk paše, bol kot vse drugo skor Niti se mi ne zdi to otročje, men se zdi to en lep prijeten dotik dveh ljubljenih oseb, ki si na ta način izkazujeta ljubezen in naklonjenost. Čeprav moj tega ful ne mara, nimam pojma zakaj.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
ja meni tudi fuuul paše ko me lubi boža pri njemu pa morem bit ful pazljiva z božanjem, ker je ful žgečkljiv in ga božanje hitro spravi v smeh mi je pa najboljše ko me trebuh boli, al pa mi je slabo pa mi kroži po buščeku in mi fuuul paše. pa to celo njemu paše
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]