Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Tonja napisal/-a:Carkalnje po sexu, carkalnje med prvo in drugo rundo (ali drugo in tretjo,...), neko božanje, ... Mi je čisto mimo...
Zdaj sem malo boljši, ma par let nazaj, da bi se me kdo samo dotakno, bi mu verjetno lopatico vrgla vn .
Nimam jaz navade to delat, pa tut partnerjem dam vedet, da mi to ne paše... Malo že, ampak da bi skos neki žoko... Mooo...Sam šu
imo boš ti še precej spremenila mnenja o takih stvareh.
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Zelo rada se ga dotikam na kakršenkoli način. Moj zelo uživa v božanju in ga z veseljem božam, ker ima takoooo lepo kožo... Rada grem tudi skozi njegove lase, saj ima prekrasne... Ravno tako tudi jaz uživam v njegovih dotikih in se vedno prepustim njegovim nežnim rokam. Oba sva čisto "razcrklana" drug od drugega
Pain is temporary, glory is forever!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Uh.... saj ne vem kdo je večji crkljivček, jaz ali moj mucek. Mislim, da sva si kar enaka. Oba se zeloooo rada crkljava in božava. Sestavni del najinih zmenkov. Seveda je to božanje odvisno kje sva - če sva nekje v restavraciji, se božava malo po rokah, nič pretiranega (diskretno pač), a avtu ga js božam ponavadi po nogi ali se drživa za roke, če pa sva nekje čisto sama (moja soba ali kje drugje) - takrat pa se nama ni treba ozirat na druge .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
kadar sva doma se vedno božava..kakor kol al sediva,leživa..nam je kr navada..če sva pa kje uzun pa ne tok..
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest mojega zelo rada crklam in božam in objemam in mislim, da mu je všeč. Seveda tudi jest rada dobim njegovo pozornost, ko me boža in stiska lupčka
Mu že nekaj časa omenjam, če bi me zmasiral, pa še vedno čakam. Upam, da se bo enkrat opogumil in da bova mela dovolj časa
Seveda mu bom to poplačala
Mu že nekaj časa omenjam, če bi me zmasiral, pa še vedno čakam. Upam, da se bo enkrat opogumil in da bova mela dovolj časa
Seveda mu bom to poplačala
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ja...vsi ki so samski milijo da je to otročje...ampak nimajo pojma kaj zamujajo=)
midva se tut božava čohava...itak človek rabi dotik drugega...
pr nas v šoli se še kolegice med sabo čohajo=) recimo pr telovadbi k se nobeni nč ne da pa sedimo na blazinah pa se kakšni zlušta d bi jo nekdo čohov po hrbtu...pač nč tazga =)
midva se tut božava čohava...itak človek rabi dotik drugega...
pr nas v šoli se še kolegice med sabo čohajo=) recimo pr telovadbi k se nobeni nč ne da pa sedimo na blazinah pa se kakšni zlušta d bi jo nekdo čohov po hrbtu...pač nč tazga =)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Joj...to je pa meni bilo pred časom najbolj grozno opravilo...če jaz neko dekle cartam ni panike..ampak da se pa mene kdo dotika...sem kar kocine pokonci dobil
No ja..zdaj sem se malo navadil da tudi meni kdo posveča pozornost in me carta...samo kaj pa če ti celo všeč rata in si tega potem blazno zaželiš? Pa ni osebe ki bi te cartala?
No ja..zdaj sem se malo navadil da tudi meni kdo posveča pozornost in me carta...samo kaj pa če ti celo všeč rata in si tega potem blazno zaželiš? Pa ni osebe ki bi te cartala?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov