Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
LiL`B - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: CeLje, ...
Jaaa to je pa tak fajn pa lepoo Mi2 non-stop en druzga neki božama. Lubi ma sploh rad če ga božam po glavi, bušiji, ... rata tak k mali otroček v naročji ... Še ko se pelema v avtu mam jst roko na njegovi nogi on pa na moji in se božama
>> GooD GirL Gone BaD <<
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Carkalnje po sexu, carkalnje med prvo in drugo rundo (ali drugo in tretjo,...), neko božanje, ... Mi je čisto mimo...
Zdaj sem malo boljši, ma par let nazaj, da bi se me kdo samo dotakno, bi mu verjetno lopatico vrgla vn .
Nimam jaz navade to delat, pa tut partnerjem dam vedet, da mi to ne paše... Malo že, ampak da bi skos neki žoko... Mooo...Sam šu
Zdaj sem malo boljši, ma par let nazaj, da bi se me kdo samo dotakno, bi mu verjetno lopatico vrgla vn .
Nimam jaz navade to delat, pa tut partnerjem dam vedet, da mi to ne paše... Malo že, ampak da bi skos neki žoko... Mooo...Sam šu
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez bi pa vse dala d bi mela enga k bi ga loh božala al pa d bi on mene, pa d bi se stiskala...
pa ga nimam... kok pogrešam to...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
lakeesha napisal/-a::cry: jez bi pa vse dala d bi mela enga k bi ga loh božala al pa d bi on mene, pa d bi se stiskala...
lakeesha dej ne zrd tega jokat..."božalec" pride in gre boš vidla d boš tud ti hmali dobila tvojega "božalca", sam ne preveč na to razmišljat...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Annette napisal/-a:moj dragi bi se pa čohu 24/7... po hrbtu pa po trebuhu pa po glavi... ma, sam d se čoha medtem k men pa ni tok do tega... vsakmu svoje
Maaa, menjaš???
Pr men je blo ravno obratno - jest fuuul scrkljanček, on pa ne...
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov