Božanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moj hoče da ga eno uro praskam po glavi
če ne pa ni nič narobe ne z božanjem ne brez božanja..pač delaš tako ot tebi paše in tako kot pač narekuje vajina zveza..če mata za fetiš božanje nevem kaj bi blo tlele narobe..tiste tvoje kolegice so pa očitno nula romantične pa se jim čudno zdi..pač delej naprej tko kot si dozdej če nimata vidva nobenih problemov med sabo....
če ne pa ni nič narobe ne z božanjem ne brez božanja..pač delaš tako ot tebi paše in tako kot pač narekuje vajina zveza..če mata za fetiš božanje nevem kaj bi blo tlele narobe..tiste tvoje kolegice so pa očitno nula romantične pa se jim čudno zdi..pač delej naprej tko kot si dozdej če nimata vidva nobenih problemov med sabo....
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
zakaj bi blo to otročje...bi res prej rekla, da so ti prjatlce fauš
drgač pa se je fajn cartlat pa božat...mi2 oba to obožujeva...bi lahk bla cel dan v postli pa se sam božala, cartala, čohala lupčkala...to je najboljš od vsega, pa še posebej zvečer, ko lahk pol objeta zaspima
moj lubi ma pa sploh od vsega najrajš, če ga tk nežno čoham po hrbtu...dobi kr kurjo kožo pa take smešne zvoke spušča zravn
drgač pa se je fajn cartlat pa božat...mi2 oba to obožujeva...bi lahk bla cel dan v postli pa se sam božala, cartala, čohala lupčkala...to je najboljš od vsega, pa še posebej zvečer, ko lahk pol objeta zaspima
moj lubi ma pa sploh od vsega najrajš, če ga tk nežno čoham po hrbtu...dobi kr kurjo kožo pa take smešne zvoke spušča zravn
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Joj pr nama sem pa jest obsedena z božanjem pred spanjem me mora obvezno čohat po glavi pa laskah, da jest poj zaspim --> včasih k sm bla še ful mejhna je to mogla mami počet, če me je hotla spravt spat zdej more pa lubi Men to tok nenormalno pašeeeeee... sam, da neki čara po men pa sm vesela.
No on ni neki pretirano obseden s tem mu pa seveda tut paše.
No on ni neki pretirano obseden s tem mu pa seveda tut paše.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst pa tle nč anpačnga ne vidt..jst smčist upalena na božanje in bi se pustila dožat tut 3 dni skup..ful mi je zakon pa paše..tku da me mora tip velik čohat
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
čohanje, božanje, crkljanje... to vse tipom paše.. saj tistim, s kerim sm bla do zdj in ja, še bom to delala, dokler ne bo kdo reku, da tega ne mara... pa žgečkam jih tud rada in to sam iz principa, ker pravjo da tega ne marajo
nincy, ti se pa požvižgej na kolegice, pa tipu delej to, kar mu sede oz. delita to, kar vama sede
nincy, ti se pa požvižgej na kolegice, pa tipu delej to, kar mu sede oz. delita to, kar vama sede
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
božanje po celem telesu tko na meji z žgečkanjem al pa čohanje po laskih... obema je to totalno zakon in še rajcig.
in zakaj že nej bi bilo to otročje? ker so fovš ker jih njihov tip ne boža pa morjo neki butastga prjavit?
in zakaj že nej bi bilo to otročje? ker so fovš ker jih njihov tip ne boža pa morjo neki butastga prjavit?
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov