Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Frederic napisal/-a:Ha Ha Ha! Joj, joj, joj, punce... Cel thread ste posvetili samo moškim spodnjicam?! Pa pravijo, da so moški fetišisti, ko se gre za ženske spodnje perilo.
Oh... Ko bi le bile punce danes tudi tako dovzetne, ko bi bilo treba kakšno perilo (med drugim tudi gate) oprati.
hahahhaha
se pa strinjam s tabo frederic...
meni osebno.. je prav vseeno kasne gate, boksrce nosi, oz. nicesar...
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
- nadjusha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
čau!
če se lahko pridružim debati...
že kar nekaj časa vrta en črviček, da bi dale mal fantom vedeti, da morajo kdaj tudi na svoje gate pogledat, ko komentirajo ženske. če nismo vsak dan iz škatljice, pa da potem uletijo ven z kakšno:a danes pa nimaš sexy hlačk?... nej mal pogledajo pod svoje hlače ker kdaj prinesejo-slečejo kaj takega kar ni ničemur podobno. pol se pa še upa komentirat bejbo...
bistvo: zakaj mora bit bejba vedno v sexy perilu, tipi pa lahko pridejo v pretegnjenih širokih plahtah?
društvo za oprijete boxarce...
lp, nadjusha
že kar nekaj časa vrta en črviček, da bi dale mal fantom vedeti, da morajo kdaj tudi na svoje gate pogledat, ko komentirajo ženske. če nismo vsak dan iz škatljice, pa da potem uletijo ven z kakšno:a danes pa nimaš sexy hlačk?... nej mal pogledajo pod svoje hlače ker kdaj prinesejo-slečejo kaj takega kar ni ničemur podobno. pol se pa še upa komentirat bejbo...
bistvo: zakaj mora bit bejba vedno v sexy perilu, tipi pa lahko pridejo v pretegnjenih širokih plahtah?
lp, nadjusha
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
nadjusha napisal/-a:čau!
lp, nadjusha
Hja, s tem se pa vsekakor strinjam!!
Res je da, ce nekdo kritizira..naj mal tudi sam sebe pogleda.
Drugace pa meni osebno, se ne zdijo gate ne vem kako pomembne... no, vsak ve zase, vsi smo si razlicni!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
Ne vem za druge pripadnike moskega korpusa na tem svetu, ampak jaz nikoli ne kritiziram spodnje perilo moje punce, ceprav zapravi zanj za moje pojme kar dosti denarja?!? Gate so gate. Ni tukaj veliko za filozofirati. Lahko so rjave, zelene, rozaste, crne ali rdece, na koncu se vedno umazejo in na skrajnem koncu jih vedno slecemo dol z nasega telesa. Na ta ali oni nacin.
Mi je pa neka kolegica tukaj v sluzbi ravno rped dnevi pripovedovala, da je nekoc hodila z fantom, ki si je "depiliral" (crk.?) noge. In menda ni bil transvestit, tako da je tole malo sumljivo obnasanje.
Sicer pa saj veste kaj pravijo za "Francoze" in spodnje perilo...
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
moj saci ma tko hudo ritko da mu pase karkoli da nanjo
Aja, a res?! Tudi kaj takega na primer? :francais:
http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/article/711/711738/borat-20060607053153666-000.jpg
- čokoladka666
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
- Kraj: Maribor
hmmm... oprijete morajo bit, pa od svetlih mi je roza všeč, ker mi je finta, drugač pa temne s kakim zanimivim potiskom
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Am, črne, lahko tudi oprijete, ne vem, so še nekak najbolj seksi...sam znajo bit tele moške gatke tud killerske v čist drugi smeri...mislim, a si predstavljate, da si z modelom v akciji, pa se sleče in ima gor gate z nekimi barti simpsoni k kažejo rit.....jst sm crknla od smeha in je blo konc akcije
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Mi je pa neka kolegica tukaj v sluzbi ravno rped dnevi pripovedovala, da je nekoc hodila z fantom, ki si je "depiliral" (crk.?) noge. In menda ni bil transvestit, tako da je tole malo sumljivo obnasanje.
Am, kr dost športnikov si mora depilirat noge...kolesarji naprimer, ker če zaružiš s biciklom ni lih fajn pol k se dlake hudo vrastejo, pa bacili pa to
ups, tole nej bi izpadu citat pa ni...
Am, kr dost športnikov si mora depilirat noge...kolesarji naprimer, ker če zaružiš s biciklom ni lih fajn pol k se dlake hudo vrastejo, pa bacili pa to
ups, tole nej bi izpadu citat pa ni...
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]