Barve moških boksarc

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 27. Okt. 2006 21:58

allessya napisal/-a:klik :rofl:

:lol: :D :loldev: Sam sej so po svoje hude :D js bi pa mojmu dala kdaj kej tazga za probat..... :twisted:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Okt. 2006 22:08

o bruke :eek: :lach:
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 29. Okt. 2006 18:33

allessya napisal/-a:klik :rofl:

ahahahaha zdej sm se pa nasmejala :lach:

sicer je pa men čist vseeno kakšne barve so :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 02. Nov. 2006 9:27

Frederic napisal/-a:Ha Ha Ha! :D :D Joj, joj, joj, punce... Cel thread ste posvetili samo moškim spodnjicam?! Pa pravijo, da so moški fetišisti, ko se gre za ženske spodnje perilo.

Oh... Ko bi le bile punce danes tudi tako dovzetne, ko bi bilo treba kakšno perilo (med drugim tudi gate) oprati. :grinsevil:

hahahhaha :D
se pa strinjam s tabo frederic...

meni osebno.. je prav vseeno kasne gate, boksrce nosi, oz. nicesar... :D :P
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
nadjusha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nadjusha » 02. Nov. 2006 14:32

čau!
če se lahko pridružim debati...
že kar nekaj časa vrta en črviček, da bi dale mal fantom vedeti, da morajo kdaj tudi na svoje gate pogledat, ko komentirajo ženske. če nismo vsak dan iz škatljice, pa da potem uletijo ven z kakšno:a danes pa nimaš sexy hlačk?... nej mal pogledajo pod svoje hlače ker kdaj prinesejo-slečejo kaj takega kar ni ničemur podobno. pol se pa še upa komentirat bejbo... :(
bistvo: zakaj mora bit bejba vedno v sexy perilu, tipi pa lahko pridejo v pretegnjenih širokih plahtah? :roll:
društvo za oprijete boxarce...
lp, nadjusha
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 02. Nov. 2006 14:39

nadjusha napisal/-a:čau!
če se lahko pridružim debati...
že kar nekaj časa vrta en črviček, da bi dale mal fantom vedeti, da morajo kdaj tudi na svoje gate pogledat, ko komentirajo ženske. če nismo vsak dan iz škatljice, pa da potem uletijo ven z kakšno:a danes pa nimaš sexy hlačk?... nej mal pogledajo pod svoje hlače ker kdaj prinesejo-slečejo kaj takega kar ni ničemur podobno. pol se pa še upa komentirat bejbo... :(
bistvo: zakaj mora bit bejba vedno v sexy perilu, tipi pa lahko pridejo v pretegnjenih širokih plahtah? :roll:
društvo za oprijete boxarce...
lp, nadjusha

Hja, s tem se pa vsekakor strinjam!!
Res je da, ce nekdo kritizira..naj mal tudi sam sebe pogleda.
Drugace pa meni osebno, se ne zdijo gate ne vem kako pomembne... no, vsak ve zase, vsi smo si razlicni! :)
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 02. Nov. 2006 14:51

že kar nekaj časa vrta en črviček, da bi dale mal fantom vedeti, da morajo kdaj tudi na svoje gate pogledat, ko komentirajo ženske. če nismo vsak dan iz škatljice, pa da potem uletijo ven z kakšno:a danes pa nimaš sexy hlačk?... nej mal pogledajo pod svoje hlače ker kdaj prinesejo-slečejo kaj takega kar ni ničemur podobno. pol se pa še upa komentirat bejbo...

Ne vem za druge pripadnike moskega korpusa na tem svetu, ampak jaz nikoli ne kritiziram spodnje perilo moje punce, ceprav zapravi zanj za moje pojme kar dosti denarja?!? Gate so gate. Ni tukaj veliko za filozofirati. Lahko so rjave, zelene, rozaste, crne ali rdece, na koncu se vedno umazejo in na skrajnem koncu jih vedno slecemo dol z nasega telesa. Na ta ali oni nacin. :P

Mi je pa neka kolegica tukaj v sluzbi ravno rped dnevi pripovedovala, da je nekoc hodila z fantom, ki si je "depiliral" (crk.?) noge. :stumm: In menda ni bil transvestit, tako da je tole malo sumljivo obnasanje. :D

Sicer pa saj veste kaj pravijo za "Francoze" in spodnje perilo... :lol:
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 02. Nov. 2006 16:22

moj saci ma tko hudo ritko da mu pase karkoli da nanjo :)
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 02. Nov. 2006 17:25

moj saci ma tko hudo ritko da mu pase karkoli da nanjo

Aja, a res?! Tudi kaj takega na primer? :francais:

http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/article/711/711738/borat-20060607053153666-000.jpg
čokoladka666
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a čokoladka666 » 18. Nov. 2006 8:24

hmmm... oprijete morajo bit, pa od svetlih mi je roza všeč, ker mi je finta, drugač pa temne s kakim zanimivim potiskom :flamingdev:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Nov. 2006 13:30

ahahahahahahaaa...uMiraM, ker sm vidla največje gate na svetu!!!

Slika

kdo nej bi to na rit spravu??? :lol: :lol: :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 20. Nov. 2006 13:42

Am, črne, lahko tudi oprijete, ne vem, so še nekak najbolj seksi...sam znajo bit tele moške gatke tud killerske v čist drugi smeri...mislim, a si predstavljate, da si z modelom v akciji, pa se sleče in ima gor gate z nekimi barti simpsoni k kažejo rit.....jst sm crknla od smeha :D in je blo konc akcije :D :D
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 20. Nov. 2006 13:47

Mi je pa neka kolegica tukaj v sluzbi ravno rped dnevi pripovedovala, da je nekoc hodila z fantom, ki si je "depiliral" (crk.?) noge. :stumm: In menda ni bil transvestit, tako da je tole malo sumljivo obnasanje. :D

Am, kr dost športnikov si mora depilirat noge...kolesarji naprimer, ker če zaružiš s biciklom ni lih fajn pol k se dlake hudo vrastejo, pa bacili pa to :schlaumeier:
ups, tole nej bi izpadu citat pa ni... :oops:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 20. Nov. 2006 18:42

uh jst sm zadnč vidla od skinny take rdeče (med temno in osnovno rdečo), oprijete, na ritki so mele pa mejhn žepk z rumenimi šivi pa gor je z rumeno pisal TOUCH ME :) kao na roke napisan ful cute :hearts:
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 03. Dec. 2006 20:47

uh men so pa rdeče boxarce sexy.. pa če je še kaka sladka poslikava gor.. :flamingdev: aja..pa oprijete ja :D :twisted:
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]