Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 338 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
rammsteingirl napisal/-a:PIKApolonica15 napisal/-a:Groza me je kakšnih navadnih belih gat ipd... Upam da tega noben več ne nosi
pa nosijo. mi je ravno ena prijateljica povedala, da jih njen tip nosi in da je njej kar malo bad. pa je tip star ene 24.
Ojojoj.. Če niso glih kakšne razvlečene bele gate s tržnice za 1 € je čist kul. Meni ma recimo Skiny ful dobre modele in vem, da jih mami kupuje očiju pa so čist normalne. In meni ne bi blo nič bad, če bi jih moj fant nosu.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
potem je nisem spraševala dalje, kako točno izgledajo te gate. jo nisem hotela še bolj potreti.
ok, kakšne bele gate skinny še grejo. kakšne tiste res bele bele za stare ate so pa bog pomagaj.
drugače me pa kakšne pisane navadne gate sploh ne motijo. moj ima ene rdeče, pa je prav seksi, ker se mi zdi, da ga malo bolj stisnejo okrog khm in je hudo za pogledat.
ok, kakšne bele gate skinny še grejo. kakšne tiste res bele bele za stare ate so pa bog pomagaj.
drugače me pa kakšne pisane navadne gate sploh ne motijo. moj ima ene rdeče, pa je prav seksi, ker se mi zdi, da ga malo bolj stisnejo okrog khm in je hudo za pogledat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne vem. če ima tip res kakšne katastrofalne gate, potem jo razumem.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Važn, d amojmu najbl sedejo mljassk mljasskk
si predstavlate tipa od prjatlce od raimmstein haha da spoznate, pa greste v poslo pa SMEHH ..bele razvlečene gate
jz sm sojmu kupla rdeče s spermiji, neki Make love gor piše, itk jih niti 1x ni obleku!!!
si predstavlate tipa od prjatlce od raimmstein haha da spoznate, pa greste v poslo pa SMEHH ..bele razvlečene gate
jz sm sojmu kupla rdeče s spermiji, neki Make love gor piše, itk jih niti 1x ni obleku!!!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Anelise napisal/-a:chiqqa napisal/-a:jz sm sojmu kupla rdeče s spermiji, neki Make love gor piše, itk jih niti 1x ni obleku!!!
mogoc se boji,d bi spermijcki namest ljubezni naredli otroka
lol fora je ker so ble kr drage tisti FUNKY FISH al neki, kupljene posebi zanjga v Franciji, v provansi to ni kr tko..sam sje štekam, to je tko bolj v fori hehehe tko da ni zamer
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
bolhica napisal/-a:kakšne barve boksarc pri fantih so vam najbolj ušeč???
(pa vrste: oprijete..itd..)
RDEEČEEE wwaa.... čizztt sexxiii..jebaććkee
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
kakršne koli sam ne bele :O..jest mam strah..pred belo hehe
Prvi neprebran prispevek • 338 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja