Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 338 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni so veliko bolj všeč oprijete boksarice cseh barv, samo lepo prosim ne navadnih belih gat- am NE
Moj dragi ima več ali manj oprijete- pisane ima pa tudi nekaj tistih ohlapnih- kiklc za doma.
Moj dragi ima več ali manj oprijete- pisane ima pa tudi nekaj tistih ohlapnih- kiklc za doma.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
LARIKA napisal/-a:Meni so veliko bolj všeč oprijete boksarice cseh barv, samo lepo prosim ne navadnih belih gat- am NE
kaj jim pa manjka?
(u mater, je tale tip obdarjen )
dost lulčkov, mislm gat, ker se mi je začelo že blesti ... matr, res mam preveč dela
če bi melo moje malo prase (joke lool) takole lepo postavo, pa par centimetrov manj (okol riti, opa), bi mu skoz tole kupovala, ker so mi nenormalno erotične tiste zelene ...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
saj res, Yaz, imaš prav...
četudi je ženska idealna, pa če ima bele gate....adijo!
ne vem, nekako nimam glih fetiša na gate in verjamem, da ste ženske tam spodaj zelo občutljive ter da so navadne gate najbolj zdrave...
je pa tudi res, da na kakšnih "debela deklca, je moja lubica" ritih verjetno tangice ali brazilke niti niso najbolj estetske...ampak to je že druga tema...
četudi je ženska idealna, pa če ima bele gate....adijo!
ne vem, nekako nimam glih fetiša na gate in verjamem, da ste ženske tam spodaj zelo občutljive ter da so navadne gate najbolj zdrave...
je pa tudi res, da na kakšnih "debela deklca, je moja lubica" ritih verjetno tangice ali brazilke niti niso najbolj estetske...ampak to je že druga tema...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
A bele gate pa so kao (estetske na "debeli deklci" mislm)?! Lih tok, k pa kšne druge pomojem.
Drgač pa jst skoz furam tangice, brazilke al pa bokserce in še nikol nism zbolela zarad tega
Pa sam še to...Jochie, dej spremen podpis...sj veš, da mam doma črno mačko !!!
Se opravičujem za OT...
Drgač pa jst skoz furam tangice, brazilke al pa bokserce in še nikol nism zbolela zarad tega
Pa sam še to...Jochie, dej spremen podpis...sj veš, da mam doma črno mačko !!!
Se opravičujem za OT...
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Ni ga čez rdečih lakastih tangic. S puhom znotraj da imaš jajčka na mehkem
Ne, sej ne. V moji zbirki prevladajo črne oprijete bokserce, čprov je nekaj tud sivih pa belih...
Čeprov pa mam nekaj ohlapnih Skinnyevih boksarc, takih ful s črtam, raznobarvnih
Ne, sej ne. V moji zbirki prevladajo črne oprijete bokserce, čprov je nekaj tud sivih pa belih...
Čeprov pa mam nekaj ohlapnih Skinnyevih boksarc, takih ful s črtam, raznobarvnih
Prvi neprebran prispevek • 338 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]