Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
na njem najrajš vidim oprijete boksarce, najrajš v temnih barvah, tut rdeča je kul...pa loh so tut bele z vzorcem...ma saj pravzaprav sploh ni važno...
mi je pa ful dobr, k recmo med vikendam, ko se največ vi2, obleče boksarce, k sm mu jih kupla za novga leta...so mu ful všeč in jih rad nosi....men pa tut to ful pomen, se mi fajn zdi
mi je pa ful dobr, k recmo med vikendam, ko se največ vi2, obleče boksarce, k sm mu jih kupla za novga leta...so mu ful všeč in jih rad nosi....men pa tut to ful pomen, se mi fajn zdi
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahhh, Quiksilver mi ma še vedno najbolše Sam mora bit tut dečko k jih nos taprau, kr NE pašejo VSEM Še vedno ne morem pozabt enga soooo sexy!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mhm definitivno oprijete...
drugače imam pa najraje črne. temne barve.
hja zagotovo mi ne bi bilo všeč če bi opazila da bi imel moj tip riza boksarce...čeprav zgledala bi pa zagotov hudo
hmm pa di imel tudi kešne bolj otroške npr narejena za odrasle ampak bi bili gor medvetki ok za pogledat huda sam drugače pa ne...
drugače imam pa najraje črne. temne barve.
hja zagotovo mi ne bi bilo všeč če bi opazila da bi imel moj tip riza boksarce...čeprav zgledala bi pa zagotov hudo
hmm pa di imel tudi kešne bolj otroške npr narejena za odrasle ampak bi bili gor medvetki ok za pogledat huda sam drugače pa ne...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men so pa najboljše kakšne črtaste, pa ne iz bombaža ampak iz takga neraztegjivga blaga, no sej ne vem točn kak se reče Sicer so mi pa tud črne ok, pa bele še tud prenesem, sam rdeče pa mi res niso nekak. So mi pa ful grde (upam da ne bom koga užalila ) tiste iz New Yorkerja, no vsaj večina. Prav gnusne so.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov