Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
bolhica napisal/-a:jemina napisal/-a:Men so pa vseč bele, sploh če so take, da se mal vidi skoz
na tipu?!!?
aha...sj zj ne mislem prozorne ...pač navadne bele...obične boksarce...sam še zmeri se vse stvari bl opazjo kot pri črnih
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Črne, rdeče, temno zelene..-mislm da so ble to ene od skinnya ...damn so ble hude.
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ja ne, to jaz non stop poslušam o teh kao flekih, sam jaz še tega nisem zasledila pa kr pogosto jaz davam cote prat. Meni ni važno kake barve so, sam kake rozaste ali pa kaj podobnega...no to mi lih ni preveč ok...drugač pa bele pa črn playboy bunny gor...so prav cute!Drugače pa sam da so tk fajn oprijete!!!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men tud ni preveč važno kakšne barve so, samo da so boksarce. ok razen kakšnih kožnih al pa ženskih pastelnih barv
najnagravžnejše moške boksarce imajo pa letos v zimski kolekciji od intimissimija. narejene samo za italijane, totalno pederske - črne prozorne, skor vsake imajo eno čudno slikco na predelu k...., čakam samo kdaj bodo čipkaste začel delat.
najnagravžnejše moške boksarce imajo pa letos v zimski kolekciji od intimissimija. narejene samo za italijane, totalno pederske - črne prozorne, skor vsake imajo eno čudno slikco na predelu k...., čakam samo kdaj bodo čipkaste začel delat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov