Barve moških boksarc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
men so pa najbl hot na tipu črne boxarce.. rahlo oprijete.. njam
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
KLEMY napisal/-a:mislim, a si predstavljate, da si z modelom v akciji, pa se sleče in ima gor gate z nekimi barti simpsoni k kažejo rit...
Hehe, zdej si me pa spomnla na dva z boxarcami na podoben način. Sam da sta jih mela na ogled čez hlače (predvidevam, da sta jih dobila od kakih sošolcev takt za bday? .. smotkA, ste jih vi nabavl? ) .. Pa sej so ble čist kul, mene ne bi tok v smeh spravile .. Prej bi se mi zdele originalne al pa karkoli (če seveda ne bi ta homer al pa bart bil čez ceeele oz. tko čudno preveč izstopajoč?).
Drgač pa ne vem, kaka barva je najboljš? .. Verjetno črna, al pa kak karo/črtast vzorec.
Edit: Okej, sam če bi mel pa take, bi se pa tut jz začela al režat al pa ne vem .. Kriza.
Zadnjič spremenil miikena, dne 04. Dec. 2006 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Men so najbolše oprijete, kr tko lepo poudarjo ritko Moj lubi ma ene oprijete oranžne in sicer dokaj obične ampk so mi pa tuk hude, pa ful mu pašejo. Arrrr Drgač pa sploh ni pomembna barva. Ful so mi dobre tut s kakšnim naughty napisom al pa slikco...
lp
lp
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
miikena napisal/-a:KLEMY napisal/-a:mislim, a si predstavljate, da si z modelom v akciji, pa se sleče in ima gor gate z nekimi barti simpsoni k kažejo rit...
Hehe, zdej si me pa spomnla na dva z boxarcami na podoben način. Sam da sta jih mela na ogled čez hlače (predvidevam, da sta jih dobila od kakih sošolcev takt za bday? .. smotkA, ste jih vi nabavl? )
a to govoriš o mavriču mi smo jih s frendi z lucije nabavl
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Črne oprijete
Belih pa ne moren videt,sploj ne razumem kak se to nekomu lahko dopade.
Belih pa ne moren videt,sploj ne razumem kak se to nekomu lahko dopade.
Zadnjič spremenil s.j.parker, dne 05. Dec. 2006 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov