Ali vsi fantje padajo na "ceneno"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Horus napisal/-a:3 stvari:
#1 Normalne moske ne privlacijo obleke (oz. pomanjkanje le teh) ampak energija, ki jo zenska izzareva. Ce je ta energija prava, je lahko oblecena kot eskim, ce pa je ni pa je lahko gola, pa ne bo istega efekta.
#2 Noben tip pri zdravi pameti ne bo svoji punci govoril, da mu je vsec stil oblacenja, ki se njej zdi popolnoma zgresen. Mogoce bo kdaj predlagal, da tu in tam malo spremeni svoj stil, to je pa tudi vse. Seveda pa se bo z njo strinjal, da je tako oblacenje v javnosti nesprejemljivo.
#3 Kure in petelini se bodo medsebojno zmeraj obcudovali. Skoda je le, da se prav taki najbolj razmnozujejo (glej: Idiocracy)
Žebljico na glavico
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- garview
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2009
- Kraj: Lj.
Anelise napisal/-a:Jst sm tud opazla kako folk pada na take zenske..groza!!
En petkov vecer sma sle s sfrendico na pijaco v Niagaro in glej hudica, sma bile edine v kavbojkah,v petah nizjih od 10cm in brez peroksidnih las... In verjetno tud edine,k so si pijaco placale same (ne da me to moti,sploh ne,sam tolk,da vidiste kolk tipi padajo na take cenene kokoske). Bolj sma jih gledle (vse so iste..isto oblecene,ista frizura,barva las,ten koze) in opazovale,kolk obcudovalcev majo,manj nam je blo jasno kaj tipi vidijo na njih... Mogoce pa take prej "padejo"...Ne vem..
Jaz sem tudi videla, kako neki fantje padajo na ženske, ki so ˝oh in sploh˝ (kao). Večina moških gledajo na velikosti nederčka, rit, tako rečeno botox XXL, obraz, postavo...Nič pa ne gledajo NARAVNEGA! Pol žensk imajo zdaj botox v ustih, silikone, kilo make-upa za znort! Raje vidim kakšno naravno žensko, ki je elegantno oblečena z glossom in podaljšanami trepalnicami, kot pa da vidim neko žensko z botoxom, silikoni, kilo make-upa oblečena kot prostitutka.
NARAVNO JE NAJBOLJE.
Be your self and be good to nature.
- Gost
garview napisal/-a:[ Pol žensk imajo zdaj botox v ustih, silikone, kilo make-upa za znort!
A res? Na kakšnem vzorcu pa si prišla do teh veleumnih ugotovitev?
Oprosti za nesramnost, ampak posploševanje je res neumno.
p.s.: V živo še nisem videla silikonov, botoksa na obrazu in tudi kilogram mejkapa na dveh nogah ne srečam vsak dan.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
A Miše Molk še nisi vidla v živo? Neumesno, ampak ravno zadnjič sem jo videla v mestu in lahko rečem, da je ona ena izmed takih zgoraj opisanih umetnin. Najbrž pa je tudi edina taka v Sloveniji ...
Garview, mene pa resno zanima, kje ti vidiš same silikonske "lepotice"? V Sloveniji že ne. Ali pa mogoče zamenjuješ realne in medijsko izpostavljene osebe?
A Miše Molk še nisi vidla v živo? Neumesno, ampak ravno zadnjič sem jo videla v mestu in lahko rečem, da je ona ena izmed takih zgoraj opisanih umetnin. Najbrž pa je tudi edina taka v Sloveniji ...
Garview, mene pa resno zanima, kje ti vidiš same silikonske "lepotice"? V Sloveniji že ne. Ali pa mogoče zamenjuješ realne in medijsko izpostavljene osebe?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
obliterator napisal/-a:Horus napisal/-a:3 stvari:
#1 Normalne moske ne privlacijo obleke (oz. pomanjkanje le teh) ampak energija, ki jo zenska izzareva. Ce je ta energija prava, je lahko oblecena kot eskim, ce pa je ni pa je lahko gola, pa ne bo istega efekta.
Žebljico na glavico
I agree. velik tipov mi je že rekl, da jim je všeč energija, ki jo izžarevam..predvidevam da je to to kar mam v mislih..amapk pač nezavedno.
pa sm lohka normalno oblečena, modno, poletno s hotkicami, ali pa z nosečniško oblekco, ali samo najlonke pa daljšo majčko (za vn) al pa kavbojke, pa lepo majčko, al pa pač srajčko..whatever..tut sam en huge pulovr pa pajkice..v moji garderobi se ne najde cheap frfotajočih minic iz mia butika pa majc na trebuh pa take cheap varjante..pit works
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
snezinka* napisal/-a:Tudi sama imam precej moških prijateljev, pa sem naletela ravno na obratno. Isto misli tut moj fant.
Te ženske, ki jih ti opisuješ sicer vsak od njih rad pogleda, da si na njih napase oči (ker ima npr. hud dekoltejček, in se ji že skoraj razkriva ritka), moški, ki pravijo, da take ženske ne pogledajo po vsej verjetnosti lažejo. TODA takih žensk (vsaj moji prijatelji) večinoma nebi imeli za resno vezo, ker se jim zdi, da drugega kot se rihtat in hodit na pjačke ne zna (pač ne jemljejo je resno, ampak dobr pof...bi jo). Seveda so tudi izjeme - ženske, ki se tko ušmekajo kak večer pa so v resnici čist super punce in znajo še marsikaj. Opažam pa, da je vsaj po večjih mestih punc, ki drugega kot se rihtat, hodit po kafičih, šopingih ipd. ne znajo (šport,...).
true. pogledajo, sma je pa neb mel..ker tako so pač ene navadne 'kure', k se znajo cele dneve sma lišpat pa tračat...in kaj se bojo tipi z njimi pogovarjal sma o tem, one jim pa jamrale kako jim pudra zmanjkal itd. haha
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
torej... še moje mnenje... mislim da ni fora v cenenosti oblačil ampak tud v cenenosti njihovega obnašanja... jaz sem se gibala v družbi s samimi fanti... in le enemu je bil tak stil oblačenja všeč, zakaj? ker so pokazale vse kar majo! ostali so jo pogledli, prečekriali pa pogledli stran...
sem pa naredla eksperimentek sem blodninka, dolgolaska... pa sem do zdaj bla 2x v življenju tisto ful lepo namazana (maturantski ples pa enkrat ko me je kolegica v roke dobila), drugače je pri meni tudi ko gremo ven obvezna samo maskara, korektor pa mogoče kaki glosek pa senčka za očke, pa še to taka nežna... sem pa v času pustovanja obleka dosti odprto majco (pod katero ob običanjih dnevih nosim še spodnjo majco!) in en fejst podložen modrc in se malo bolj namazala kot običajno, dala petke gor... in ja... rezultat je bil tu... k meni je pristoplo kr nekaj dečkov, pogledi pa komplimenti so kar deževali... ampak po dveh urah sem se počutla že taaaaak poceni da sem si šla oblečt spodnjo majčko ki sem jo mela v avtu, petke sem zamenjala za normalne čevlje... od makeupa pa tak ni več veliko ostalo
sem pa naredla eksperimentek sem blodninka, dolgolaska... pa sem do zdaj bla 2x v življenju tisto ful lepo namazana (maturantski ples pa enkrat ko me je kolegica v roke dobila), drugače je pri meni tudi ko gremo ven obvezna samo maskara, korektor pa mogoče kaki glosek pa senčka za očke, pa še to taka nežna... sem pa v času pustovanja obleka dosti odprto majco (pod katero ob običanjih dnevih nosim še spodnjo majco!) in en fejst podložen modrc in se malo bolj namazala kot običajno, dala petke gor... in ja... rezultat je bil tu... k meni je pristoplo kr nekaj dečkov, pogledi pa komplimenti so kar deževali... ampak po dveh urah sem se počutla že taaaaak poceni da sem si šla oblečt spodnjo majčko ki sem jo mela v avtu, petke sem zamenjala za normalne čevlje... od makeupa pa tak ni več veliko ostalo
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez pa mislm tko.. tut ce je zenska ceneno oblecena pa da se zna obnasat sploh ni to tok katastrofalna kombinacija kajti totalnoma jasno je da se usak kokr tok normaln tip k ve zakaj ga ma, se bo obrnu za tako obleceno zensko.
iz svojega stalisca bi pa rekla tko: jez sm mela obdobje takoj k mi je full sedel se enkrta na tedn al pa dvakrat cist ustimat pa jet vn zurat pa ubistvu uzbujat pozornost. hodila sm pa skupaj z best kolegico. ubistvu mi je blo ful usec k sm se s pomocjo pravih cot k so mi sedle pa uporabo make upa prelevila iz cist povprecne punce v punco k je zgledala k manekenka in valda sm tut pol v diskotekah pozela ful velko zanimanje. obe sva ble pa seveda nedostopne nakar je blo prsla noc k sva zurale v biusmn pa globalu in je kolegica dubila v pijaco tekoci ekstazi jez sm mela pa vec srece k pa pameti da sm se ponesreci v tistih visokih stiklih spotaknila in pijaco polila. hvala bogu sva obe odnesli celo kozo in pa tudi prenehale s tem izivanjem.
zdej se sam se kdaj pa kdaj zrihtam za svojo duso in mi to cist zadosca!
iz svojega stalisca bi pa rekla tko: jez sm mela obdobje takoj k mi je full sedel se enkrta na tedn al pa dvakrat cist ustimat pa jet vn zurat pa ubistvu uzbujat pozornost. hodila sm pa skupaj z best kolegico. ubistvu mi je blo ful usec k sm se s pomocjo pravih cot k so mi sedle pa uporabo make upa prelevila iz cist povprecne punce v punco k je zgledala k manekenka in valda sm tut pol v diskotekah pozela ful velko zanimanje. obe sva ble pa seveda nedostopne nakar je blo prsla noc k sva zurale v biusmn pa globalu in je kolegica dubila v pijaco tekoci ekstazi jez sm mela pa vec srece k pa pameti da sm se ponesreci v tistih visokih stiklih spotaknila in pijaco polila. hvala bogu sva obe odnesli celo kozo in pa tudi prenehale s tem izivanjem.
zdej se sam se kdaj pa kdaj zrihtam za svojo duso in mi to cist zadosca!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Smešno mi je to, da ene še vedno enačite urejenost s cheap videzom. Nikaragua, ti praviš, da si se rada uštimala za ven in o tem pišeš v temi o cheap videzu? A potem si se prav trudila, da bi bolj poceni "uredila"? Lahko gre ženska res zelo uštimana ven in tako jo ogromno moških opazi, take ženske so pač enostavno samo lepe, urejene, lahko tudi seksi. Če se pa ena obleče kot brez zamere neka lajdra, pa to ni uštimanost. To dvoje nikoli ni bilo in tudi nikoli ne bo enako. A ni bilo to že velikokrat povedano ...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
nikaragua napisal/-a: ubistvu mi je blo ful usec k sm se s pomocjo pravih cot k so mi sedle pa uporabo make upa prelevila iz cist povprecne punce v punco k je zgledala k manekenka in valda sm tut pol v diskotekah pozela ful velko zanimanje. obe sva ble pa seveda nedostopne nakar je blo prsla noc k sva zurale v biusmn pa globalu in je kolegica dubila v pijaco tekoci ekstazi jez sm mela pa vec srece k pa pameti da sm se ponesreci v tistih visokih stiklih spotaknila in pijaco polila. hvala bogu sva obe odnesli celo kozo in pa tudi prenehale s tem izivanjem.
Hm, če zgledaš k manekenka, za to ne rabš posebnih (sploh pa ne izzivalnih, kaj šele cenenih) cot ... ali?
Zate ne vem, ampak jst rada vem (in vidm), da sm moškim ušeč zarad same sebe (in seveda svojga stila, k izraža mene, pa nej gre za oblačila, obnašanje, govor, ...), ne pa zarad pomankljivih, izzivalnih oblek (ki poleg usega nimajo veze z mano) in presežka mejkapa (ki moj obraz spremeni u obraz neke druge ) ...
Tipou, k bi uzdihval ob cenenosti (taki in drgačni) nimam okol sebe, niti jih ne poznam. Da bi si pa moj moški želeu tega na men, se pa ni za bat.
Pa itak, zrihtana ženska ni enako cenena ženska, lih tko ni enako ženska u pocen cotah ... Se mi zdi, da tiste, k so nagnjene k cenenosti, take izpadejo ne glede na ceno, firmo in priložnost (špancir s psom, večerja u restauraciji, noč u diskaču).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Aloha napisal/-a:
Hm, če zgledaš k manekenka, za to ne rabš posebnih (sploh pa ne izzivalnih, kaj šele cenenih) cot ... ali?
Zate ne vem, ampak jst rada vem (in vidm), da sm moškim ušeč zarad same sebe (in seveda svojga stila, k izraža mene, pa nej gre za oblačila, obnašanje, govor, ...), ne pa zarad pomankljivih, izzivalnih oblek (ki poleg usega nimajo veze z mano) in presežka mejkapa (ki moj obraz spremeni u obraz neke druge ) ...
am to da zgledam tako oz sm zgledala (od takrat sm pridobila ene par kilogramou ) so pripomogla oblačila in predvsem make up k je pa pr men delu cudeze in mi dejansko obraz spremenil do te mere da si sploh nism bla podobna.
pac dons tut jez hocem da sm usec moškim zarad mene same ne pa zarad tega kako zgledam sam ucasih mi je biu pa videz velik bl pomembn in pumpanjem egota!
-
ena pač - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: mb
Anelise napisal/-a:
sicer pa, jst itak mislim,da "pravi moski" takih niti ne pogleda in isce zensko z znacajem,ki je urejena letom/postavi/priloznosti primerno.
...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov