Ali vsi fantje padajo na "ceneno"

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 13. Mar. 2009 19:34

Bolj kot se zamislim (glede na to da sem vedno bila veliko v moški družbi), bolj ugotavljam, da večina moških prej pade na (vsaj po mojih merilih) popolnoma cheap izgled ženske, medtem ko so (spet po mojem mnenju) okusno oblečene punce že po defaultu zategnjene, frigidne in zato nezanimive.
Res se mi zdi žalostno, da tipi sploh ne cenijo stila ampak samo dejstvo da je punca čim bolj peroksidna blondie z velikim dekoltejem, zdravo solarij-zagorelo poltjo, v miniču ki komaj kaj pokriva in petami, s katerimi po možnosti sploh ne zna hodit, vse skupaj pa naj sije čim bolj srebrno ali pink (ali v drugi kričeči barvi).
Na idejo me je napeljalo mnejne kolega, ki je zunaj v lokalu glasno komentiral take punce, češ da so oh in sploh najbolj hot bitja na zemlji, medtem ko je njegova punca daleč od tega. Je torej res, da tipi, tudi če so čisto zadovoljni z "urejeno študentko", še vedno hrepenijo po takem dekletu?

Seveda je vse zgoraj napisano mišljeno zgolj figurativno, zaradi mene je lahko tudi črnolaska, ampak mislim da je jasno o čem govorim..žalostno je, da tudi sama nisem pretirano daleč od tega in še bolj žalostno, da je tako, ker bi rada ustregla svojemu tipu..ampak glede na to, da je treba včasih iti tudi na fax ali kaj podobnega, kjer velja malo drugačen dresscode (čeprav ga eni veselo ignorirajo), se tiste dni že avtomatsko počutim manj privlačno.
Mogoče pa sem samo v napačni družbi..
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 13. Mar. 2009 20:40

***Ally*** napisal/-a:Mogoče pa sem samo v napačni družbi..

To bo to. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 13. Mar. 2009 20:41

Hehe. Zanimivo. Jst mam pa ful lih obratnih izkušenj. Nevem, midve s kolegico greva ven sploh zdej pozimi vedno ful oblečene - zavite do vratu. Puli, dve majci, kavbojke. In se nama čisto vedno zgodi, da naju ful tipov ogovarja, čeprav je 97% žensk okoli napol golih. Sploh v tisto 'diskoteko', kamor najpogosteje hodiva, hodijo vse punce oblečene ful 'cheap', kot ti praviš. Sva se že čudle, zakaj sva midve tolko tipom bolj zanimive od vseh tistih punc, ki jim skoraj da na čelu piše 'Iščem avanturo za eno noč'. :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Mar. 2009 20:42

kr.ena napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:Mogoče pa sem samo v napačni družbi..

To bo to. :wink:

Se strinjam :)

V vsej moji družbi se vsi fantje takim dekletom smejijo. Moj tudi itak kdaj rad pogleda naokol, sam takim barbikam se smeji. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Mar. 2009 21:02

mojga si tut ne predstavljam s kako tako :D :lol: pa dosti kolegov kao komentira te zenskice k so kao dobre pa to (pete, minica, dekolte in tona pudra), u resnici pa nebi meli take. ubistvu se mi zdi, da je res vazno v kaki druzbi se gibljes :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Mar. 2009 21:20

Jst sm tud opazla kako folk pada na take zenske..groza!!

En petkov vecer sma sle s sfrendico na pijaco v Niagaro in glej hudica, sma bile edine v kavbojkah,v petah nizjih od 10cm in brez peroksidnih las... In verjetno tud edine,k so si pijaco placale same (ne da me to moti,sploh ne,sam tolk,da vidiste kolk tipi padajo na take cenene kokoske). Bolj sma jih gledle (vse so iste..isto oblecene,ista frizura,barva las,ten koze) in opazovale,kolk obcudovalcev majo,manj nam je blo jasno kaj tipi vidijo na njih... Mogoce pa take prej "padejo"...Ne vem..
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 13. Mar. 2009 22:20

Ja, folk pada na takšne ženske in tudi na drugačne. Jaz imam okoli sebe trenutno 4 tipe, ki se pospešeno nekaj trudijo, na žurih pa se zmeraj jih še kaj najde, ki želijo plačat pijačo in upajo na kaj drugega. Sem pa vedno v kavbojkah, brez pet, nepobarvani lasje, enobarvna majica brez dekolteja, saj nimam kaj notri dati in brez nakita, saj ga ne maram. Make up pa korektor, črna črta nad očmi (pa še to ne vedno), maskara, labello. Tako da sam mal družbo zamenjat, mogoče samo lokal, v katerega zahajate in boste tudi nebarbike v centru pozornosti, če že niste :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Mar. 2009 23:08

Ce je letelo name, se nisma zastople, Sestavljenka :) Jst nimam nobenga namena bit v srediscu pozornosti zaradi peroksidnih las&cenenega stila. Ker sigurno s svojim vedenjem in oblacenjem izrazam neki drugega kot pa ena punca, k ji krilo komaj pokrije rit. Vsak ma svoj okus in mu sledi, hvala bogu, da smo si razlicni. Se pa strinjam s tabo, da je deloma odvisno tud od lokala in posledicno folka, k ta lokal obiskuje. Jst sm bla prvic v tem, in me je presenetlo kako so vse zgledale enako. :? (Mozno,da nakupujejo v isti trgovini?) :) Kar sm hotla in kar hocem rect je, da se strinjam z avtorico teme - tipi,ko zagledajo tako punco, so takoj paf. Kar je se bolj zalostno pa je to, da poznam (na videz) marsikatero zensko nad 35let, ki ma podoben stil.. In lih tko celo hordo tipov, k se slinijo za njo..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Mar. 2009 7:14

***Ally*** napisal/-a:Na idejo me je napeljalo mnejne kolega, ki je zunaj v lokalu glasno komentiral take punce, češ da so oh in sploh najbolj hot bitja na zemlji, medtem ko je njegova punca daleč od tega.

takšni tipi (s tvojim kolegom vred) trpijo za sindromom slabo pofukanega (ali nepofukanega) dedca in njim je važno samo da je hitro in vlažno...saj poznaš pregovor kdor hitro da dvakrat da ali v tem primeru kdor hitro dobi, dvakrat dobi. in tale dekletca morda hitreje dajo, zato norost v glavi kolega oz. takih tipov, ko jih vidijo...

jaz imam pa novo vprašanje...bilo je 10-12 let nazaj...v ljubljani sem se družil z italijanom, tip je res dobro zgledal, pogleg tega je bil pa asistent na medicinski fakulteti v Bariju, kar pomeni, da ni bil neumen. Enkrat v bivši diskoteki Eldorado mi je zastavil vprašanje: poglej ta dekleta, ki plešejo v prvi vrsti na odru. izzivalno oblečena, flirtajo, "izzivajo", itd. Ko se jim približaš, samo da bi jih želel spoznati, pa se zaprejo vase in odmaknejo. Čemu??? zakaj so najprej izzivalne, provokativne, potem se pa odmaknejo? pa je pristop čisto normalen! Nisem mu znal odgovoriti... Zna kdo od vas?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Mar. 2009 7:42

Jochie napisal/-a:takšni tipi (s tvojim kolegom vred) trpijo za sindromom slabo pofukanega (ali nepofukanega) dedca in njim je važno samo da je hitro in vlažno...
Jz ne bi ravno teh besed omenila, bi se pa strinjala, da večina tistih, ki pada na take bejbe, si predvsem želijo samo čimprej do "zabavnega" dela prit, ne verjamem pa, da bi jih mel za punce/žene - razen za trofeje mogoče; ampak verjamem, da se takih slej ko prej naveličajo. Al jim pa kej drugega fali v glavi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Mar. 2009 9:27

Danes sem nekaj čudno navdihnjena za pregovore, tako da bo moj odgovor, da iste sorte ptiči skup letajo :)

Obstajajo cenene ženske in tipi, ki se jim to grozno dopade. Fino. ampak jaz ne spadam med takšne bejbe in me takšni moški zato ne zanimajo. Posledično mi dol visi, če je komu bolj všeč peroksidna blondinka v zlati majčki :)

Je pa res, da v moji družbi ni kakšnega posebnega navdušenja za takšne ženske. Pokasira kakšen pogled (tudi z moje strani, se pač bleščijo in pritegnejo pozornost :) ), da bi jo pa kdo v resnici hotel, pa ni nevarnosti :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 14. Mar. 2009 9:37

ok...sem blont, ponavadi namazana. imam rada petke in srckane supergice. v solariju sem bila enkrat ker me je zanimalo kako to zgleda sicer sem proti. dekolteji pri meni ne obstajajo ceprav bi imela kaj za pokazat. da bi ga pa skombinirala z minicom...ni sans! ja...ga nosim ampak poleti na japankice in luskano majcko....

povzetek...nic nimam proti ce se nosi minic, ima dolge nohte, si blont,...fora je v temu da moras imeti obcutek kdaj je dovolj, ker potem izpades kot urska cepin(mislim stil oblacenja) kar paa ravno ni ql.
Uporabniški avatar
ancice*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ancice* » 14. Mar. 2009 10:14

s tem zadnjim odgovorom se popolnoma strinjam, punca mora vedet do kje je meja da ne bo izpadla ceneno :) da ne pozabim tud rdeče, rjavo in črnolaske lahko izgledajo še kako ceneno če se oblečejo v miniko in majčko z dekoltejem !
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Mar. 2009 10:49

Meni kičasto urejene fensišmensi ženske (in moški) niso všeč in ko vidim, da nekaterim moškim (tistim, ki ne izgledajo kičasto) so, ne razumem najbolje, kakšen okus moraš imeti, da ti je kaj takega fino. Ampak ljudje smo si različni in delati filozofijo iz tega, zakaj je nekaterim všeč to in ne ono, je neplodno in pretirano posploševanje.

Ne razumem pa tistega dela, kjer pišeš o tem, da si ti ista, ker želiš ugajati svojemu fantu. Zgrešeno? :?
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 14. Mar. 2009 11:08

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 20:30, skupaj popravljeno 2 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov