Ali vsi fantje padajo na "ceneno"

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Mar. 2009 14:30

ful je v samozavesti. če furaš ti en stajl, če ti že ni pisan na kožo (po naravi bolj 'manekenskega' obraza,postave, kar ne vidš usak dan) potem morš pač mau sfejkat znat, nesmeš se delat da ti je bad kar nosš, amapk tko da s ponosom predstavlaš kar maš, da se na daleč vidi, d asi zadovoljna s sama s sabo, da kar nosš ti je hudo,udobno..če pa ženska išče face, k jo gledajo pa se pr seb sprašuje, joj kaj drugi pravjo, a dobr hodm, pa da hod tko nesamozavesnt u petah pa se še 100x spotakne ker je žiučna..pol pa itk da tipi tega ne pogledajo...tko da it work for me.. recmo za kolegico, k pravi da se folk čud k grejo mem 'kva pa je to?'-na trgovski, itak...

@nikaragua -- hm makeup te je ful spremenu, da sploh nisi bla več ti..sam to ni fora v tem.. dost je že da da ženska mau ličil gor pa zgleda gut! ker pol je to le 'fasada', in nisi to ti.se tip zjutri zbudi ob teb pa mu ni več jasno..jz zase rečm, da same sebe ne fejkam..je pa res, da včas sm bla 100x drgačna k zdej, lasje so se mi ful popravl, tko da mam zdj 'zavidljive' laske, razvila sm se tko k treba,da mam pousod glih prou, pol obraz je pa tko k eni pravjo bl tak spešl, 'eksotičn'..tko da je zdej vse na mestu, kar dam gor, to zgleda kot da tko more bit, brez truda :) pa nej bo fuul poslovno, strogo, al pa lihprou odkrito da je šezmer elegantno...s tem d ahodm po svetu s pokončno glavo, veselo, energično, odprto itd...
pa me folk ustav pa ne tisto 'tipi iz fužin' ampač tko moški v kravatah, pač ugledni :D pa nism usak dan u nulo zrihtana, ah kje..sploh ne,grem na fax pa kavice pa shopping, učas še prbližn nuli ne urihtana..pač oddajam tako energijo al kako je že ene par tipov rekl :D pa se nč ne hvalm..sam tko, k smo že pr tem.

sam to smo zdj OT..tle se gre za tiste frfotajoče elestan minike pa topke čez joške, pa je ženska kr že huda haha ya right..morš met tut gaštel za to pa tapravo samozavest pa da vse klapa v stilu!
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 18. Mar. 2009 18:44

"Res se mi zdi žalostno, da tipi sploh ne cenijo stila ampak samo dejstvo da je punca čim bolj peroksidna blondie z velikim dekoltejem, zdravo solarij-zagorelo poltjo, v miniču ki komaj kaj pokriva in petami, s katerimi po možnosti sploh ne zna hodit, vse skupaj pa naj sije čim bolj srebrno ali pink (ali v drugi kričeči barvi).
"

Uaaa, a govorimo o ženski s katero me je bivši prevaral? :razz:

Heh...v bistvu je po moje čisto odvisno od moškega - večinoma bi take samo položili, potem pa naprej.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 18. Mar. 2009 21:46

:snowman:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 18. Mar. 2009 22:44

LiEn napisal/-a:"Res se mi zdi žalostno, da tipi sploh ne cenijo stila ampak samo dejstvo da je punca čim bolj peroksidna blondie z velikim dekoltejem, zdravo solarij-zagorelo poltjo, v miniču ki komaj kaj pokriva in petami, s katerimi po možnosti sploh ne zna hodit, vse skupaj pa naj sije čim bolj srebrno ali pink (ali v drugi kričeči barvi).
"

Heh...v bistvu je po moje čisto odvisno od moškega - večinoma bi take samo položili, potem pa naprej.

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 20. Mar. 2009 16:06

Jaz ne poznam nobenega, ki bi padal na ceneno. Ker vsi tipi se smejijo iz takih bab in jaz z njimi.

Če pa bi moj tip padal na take, bi se jaz malo zamislila koga boga sem si jaz to našla! Takšne babe se mi zdijo nagravžne in več kot očitno je, da si samo ego pumpajo ob takih bednežih, ki se slinijo poleg njih. Ampak to zame niso pravi moški zato se tudi s takimi ne družim.

Sama sem zelo preprosta punca in zelo preprosto se oblačim. Nimam nič proti urejenim ženskam. Sama rada pogledam urejeno žensko in od katere poberem kakšno idejo za oblečti. Ceneno pa je čisto nekaj drugega.
You want me to be something I can never ever be.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Mar. 2009 10:41

Foxy-lady napisal/-a:Sama rada pogledam urejeno žensko in od katere poberem kakšno idejo za oblečti. Ceneno pa je čisto nekaj drugega.

enako jaz...

Tut sama poznam nekaj žensk, ki se oblačijo; in še huje- tut obnašajo ceneno; za njim se obrne marsikater potreben dedek; ampak take vrste pozornosti jaz ne iščem in ne potrebujem.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 25. Mar. 2009 17:17

ena pač napisal/-a:
LiEn napisal/-a:"Res se mi zdi žalostno, da tipi sploh ne cenijo stila ampak samo dejstvo da je punca čim bolj peroksidna blondie z velikim dekoltejem, zdravo solarij-zagorelo poltjo, v miniču ki komaj kaj pokriva in petami, s katerimi po možnosti sploh ne zna hodit, vse skupaj pa naj sije čim bolj srebrno ali pink (ali v drugi kričeči barvi).
"

In kako si se počutila, ko te je prevaral z barbiko?

Čisto po pravici povedano? Najprej sem bila besna, zdaj pa mi je lažje da me je prevaral z njo kot pa s katero drugo, ker vem da je šel na slabše. :)
Sicer sem bila začudena, ker je on izobražen, razgledan in pameten tip in prav nisem razumela kaj dela z eno tako kot je ona ampak hja... očitno so to takšni moški, ki hočejo ob sebi imeti neumno kokljo, ki ne bo razmišljala s svojo glavo ampak jo bodo lahko oni obračali kakor bojo hoteli.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov