Ali vsi fantje padajo na "ceneno"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Po moje nobena od teh barbik zase ne misli, da je ceneno oblečena, ampak se imajo pač za zelo urejene.
Mi je pa tudi zanimivo, da nekatere pišete, kako se moški slinijo, ko jih gledajo - v moji družbi so iz moških ust letele kvečjemu zafrkantske opazke na njihov račun, takšne (opisane v 1.postu) ženske pa mislim da nihče ne bi hotel... (Pa daleč od tega, da njihove punce niso lepe in urejene - so, le ne na tak način, da bi od daleč vzbujale pozornost).
Mi je pa tudi zanimivo, da nekatere pišete, kako se moški slinijo, ko jih gledajo - v moji družbi so iz moških ust letele kvečjemu zafrkantske opazke na njihov račun, takšne (opisane v 1.postu) ženske pa mislim da nihče ne bi hotel... (Pa daleč od tega, da njihove punce niso lepe in urejene - so, le ne na tak način, da bi od daleč vzbujale pozornost).
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
metuljčica* napisal/-a:Po moje nobena od teh barbik zase ne misli, da je ceneno oblečena, ampak se imajo pač za zelo urejene.
to itak. tiste pa, k smo v kavbojkah pa smo v njihovih oceh verjetno "kmetice"
sicer pa, jst itak mislim,da "pravi moski" takih niti ne pogleda in isce zensko z znacajem,ki je urejena letom/postavi/priloznosti primerno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pa je zgrešeno mišljenje, da tip top urejena ženska po mnenju večine žensk nima značaja oz. je "dumb" (zlasti na blondinke mečete takšno luč). Da ne bo pomote, prej kot se kdo spotakne ob to - nisem svetlolaska, da bi jih zato zagovarjala. Kot da imajo na drugi strani vse ženske, ki ne dajo dosti na videz, zanimiv značaj. Včasih so takšne lahko še bolj brez značaja, zdolgočasene in nezadovoljne same s sabo. Nekatere stvari se tukaj preveč razvršča po predalčkih, v resnici pa stvari stojijo malo drugače kot v vaših glavah. Pa, no offense.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^Sej mislim da tle ni govora o tip top urejenih ženskah ... Ampak o takih, ki majo krilce tako kratko da se jim vidi pol riti in zraven majčko s takim dekoltejem da zgleda kot da jim bojo joške vsk trenutek ven skočle. To pa ni urejeno, ampak neokusno.
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Anelise napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Po moje nobena od teh barbik zase ne misli, da je ceneno oblečena, ampak se imajo pač za zelo urejene.
to itak. tiste pa, k smo v kavbojkah pa smo v njihovih oceh verjetno "kmetice"
Tud ženske v kavbojkah znajo zgledat ceneno, te to skombinirajo z belimni/zlatimi škornji, belo bundo, torbico, peroksidnimi lasmi, tono pudra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Jochie napisal/-a:jaz imam pa novo vprašanje...bilo je 10-12 let nazaj...v ljubljani sem se družil z italijanom, tip je res dobro zgledal, pogleg tega je bil pa asistent na medicinski fakulteti v Bariju, kar pomeni, da ni bil neumen. Enkrat v bivši diskoteki Eldorado mi je zastavil vprašanje: poglej ta dekleta, ki plešejo v prvi vrsti na odru. izzivalno oblečena, flirtajo, "izzivajo", itd. Ko se jim približaš, samo da bi jih želel spoznati, pa se zaprejo vase in odmaknejo. Čemu??? zakaj so najprej izzivalne, provokativne, potem se pa odmaknejo? pa je pristop čisto normalen! Nisem mu znal odgovoriti... Zna kdo od vas?
Poznam ene par takih ženskic, ki se rade izivalno oblačijo in obnašajo, potem pa se kot praviš odmaknejo. Vse so izredno nesamozavestne in pomojem si na tak način pumpajo ego. Tisti večer se počutijo izzivalno in lepo, ker dobivajo moško pozornost, več od tega pa nočejo, ker ne želijo avanture, ampak resno zvezo. Tisti tipi, ki se ponavadi slinijo po takih puncah, pa so več ali manj neresni, saj tudi one na prvi pogled izgledajo tako. Kadar niso v elementu, pa samo jamrajo koliko celulita imajo, kako debele in grde so in kako ne morejo dobiti resnega fanta. Začaran krog, če mene vprašaš.
Vprašanje ali vsi fantje padajo na ceneno, je pa ravno tako trapasto kot to, če so vse punce kešpičke ....
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Libido. napisal/-a:^^Sej mislim da tle ni govora o tip top urejenih ženskah ... Ampak o takih, ki majo krilce tako kratko da se jim vidi pol riti in zraven majčko s takim dekoltejem da zgleda kot da jim bojo joške vsk trenutek ven skočle. To pa ni urejeno, ampak neokusno.
tocno tko,ja..ne da se mi v vsakem postu ponavljat kaj spada v kategorijo cenenega in kaj spada pod na easy urejenost (kot sm npr.mal prej napisala kavbojke,mislim,da je avtorica teme fajn napisala in ni treba nc dodajat,pa sej itak vse vemo...ce ne pa mejmo urso cepin v mislih,pa je problem resen,ona je taka ikona cenenosti)
glede zensk z znacajem, zame je to zenska,ki ve kaj hoce,je samostojna, razgledana,se spostuje in spostuje druge,se znajde. ne da diskriminiram al karkoli, ma take zenske se ponavadi ne oblacijo ceneno.
sicer pa predlagam,naj se debata nadaljuje v smeri zakaj fantje padajo na take - kot je naslov teme - ne pa tem kake so kombinacije oblacil/frizur in nevem cesa.
in se ps: sm blondinka (ne peroksidna) se rada licim,mam dolge nohte (in bemtim,ko se mi kter zlomi),se rada lepo zrihtam oz. oblecem,vsake tolko grem v solarij. pa stavim,da neb noben zame reku,d sm cheap
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
samo meni je zanimivo... ene take za druge zrihtane blondinke v faco sploh niso privlačne... Če bi se normalno oblekle pač ne bi pritegnile toliko pozornosti.. morajo mal odkrit pa neki pobarvat..
Na to pomoje padajo sm tipi, ki jih zanima sex za popestritev.. pa js osebno ne bi mela take kolegice... tko da mene take ženske sploh ne motijo, jih niti ne opazim..
Na to pomoje padajo sm tipi, ki jih zanima sex za popestritev.. pa js osebno ne bi mela take kolegice... tko da mene take ženske sploh ne motijo, jih niti ne opazim..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Oh krasno, jaz imam tudi enega, k je čist nor na ta cheap videz...prav, da se mu zdi pač seksi (in o okusih se ne razpravlja)...in sem mu rekla, da doma si lahk oblečem, kar hoče, k grem kamorkoli ven, bom pa oblečena po svoje Da ne govorim, da sem bila čist nezrihtana in v supergah, ko sem ga spoznala in se je napalil name. Kdo bi razumel tipe
O puncah, ki pa izzivajo, pol se pa umaknejo. Meni se zdi logičen odgovor, da pač pecajo enega drugega in ne tega, ki pristopi, hahahaha
O puncah, ki pa izzivajo, pol se pa umaknejo. Meni se zdi logičen odgovor, da pač pecajo enega drugega in ne tega, ki pristopi, hahahaha
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
Ženske, ki so oblečene zelo vpadljivo, po vaše "cheap", dejansko dajo vtis, da so hotne in to je fantom všeč. Problem je, da so preveč vpadljive za vse moške hkrati (prostituiranke varianta). Moški hoče, da se ženska ne razdaja vsem na tako nizkem nivoju, kajti ta del hoče zase. Zagotovo so stvari, ki jih je šele potrebno odkriti.
Po drugi strani kake fensi šmensi oblekice in eleganca vzbudijo občutek nedostopnosti, zapetosti in samozadostnosti. Včasih izgleda, da se ženske dejansko dobro počutite, ko izgledate hladno elegantne - brez čustev, skrite za zidom elegance.
Moje osebno mnenje je, da je fajn vse kar je med tema dvema ekstremoma. Lepo je videti, da se ženska zna urediti, po drugi strani pa mora nujno dajati občutek, da je s tega sveta in da se je navajena sprehajati še po čem drugem kot samo asfaltu in parketu.
Po drugi strani kake fensi šmensi oblekice in eleganca vzbudijo občutek nedostopnosti, zapetosti in samozadostnosti. Včasih izgleda, da se ženske dejansko dobro počutite, ko izgledate hladno elegantne - brez čustev, skrite za zidom elegance.
Moje osebno mnenje je, da je fajn vse kar je med tema dvema ekstremoma. Lepo je videti, da se ženska zna urediti, po drugi strani pa mora nujno dajati občutek, da je s tega sveta in da se je navajena sprehajati še po čem drugem kot samo asfaltu in parketu.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men se zdi,da punce,ki se barvajo s peroksidom, preveč hodijo v solarij in se tlačijo v prekratke/preozke cunje, tak videz furajo v glavnem nekje v srednješolskih letih in malo čez. če pogledaš mal "starejše" punce je takih cvetk vse manj. tko da se za take punce najbrž palijo mlajši fantje. sicer pa cenen izgled obstaja tud v moški izvedbi. razni mladci s tono želeja v laseh, napihnjenimi mišicami, solarijsko poltjo, in ultra oprijetimi majčkami so mi smešni. ampak oni najbrž itak ciljajo na zgoraj opisana dekleta
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Podobni ljudje se druzijo, zato ni cudno da so vsi tvoji prijatelji taki. Ko/če se bos gibala v kakih drugih krogih bos imela pa drugacne izkusnje.***Ally*** napisal/-a:Bolj kot se zamislim (glede na to da sem vedno bila veliko v moški družbi), bolj ugotavljam, da večina moških prej pade na (vsaj po mojih merilih) popolnoma cheap izgled ženske, medtem ko so (spet po mojem mnenju) okusno oblečene punce že po defaultu zategnjene, frigidne in zato nezanimive.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov