Ali se me je že naveličal?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- classy lady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2014
Živjo punce!
Zelo mi je všeč en fant, vendar pa nevem če sem jaz všeč njemu, pošilja mi zelo mešane signale. Kot prvo se skoraj nikoli ne tipkava, še takrat ko sva se je odpisoval na eno uro. Enkrat sva šla skupaj na koncert in po koncertu sva šla skupaj peš domov. vso pot sva hodila objeta ko je bil čas da se posloviva me je poljubil (francoski poljub) nekajkrat sva se še dobila po tem da sva šla na sprehod in cel sprehod sva se normalno pogovarjala ko prijatelja o vsakdanjih stvareh (ni bilo nobenega flirtanja) ko pa sva se poslovila me je nahitro poljubil na usta (ni bil francoski poljub). Sedaj me že več kot 1 tedne ni poklical če greva vn, jaz sem ga vprašala 2krat vendar ni imel časa. sedaj pa me zelo zanima na čem sploh sva.
kakšno pa je vaše mnenje?
vesela bov vsakega odgovora
lep pozdrav
Zelo mi je všeč en fant, vendar pa nevem če sem jaz všeč njemu, pošilja mi zelo mešane signale. Kot prvo se skoraj nikoli ne tipkava, še takrat ko sva se je odpisoval na eno uro. Enkrat sva šla skupaj na koncert in po koncertu sva šla skupaj peš domov. vso pot sva hodila objeta ko je bil čas da se posloviva me je poljubil (francoski poljub) nekajkrat sva se še dobila po tem da sva šla na sprehod in cel sprehod sva se normalno pogovarjala ko prijatelja o vsakdanjih stvareh (ni bilo nobenega flirtanja) ko pa sva se poslovila me je nahitro poljubil na usta (ni bil francoski poljub). Sedaj me že več kot 1 tedne ni poklical če greva vn, jaz sem ga vprašala 2krat vendar ni imel časa. sedaj pa me zelo zanima na čem sploh sva.
kakšno pa je vaše mnenje?
vesela bov vsakega odgovora
lep pozdrav
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Da nima časa je definitivno zelo slab znak, ker če želiš, si boš ziher vzel čas. Jaz bi za kako res posebno punco, vse odpovedal pa prestavil pa nikoli ne bi bil tak ful zaseden, da ne bi našo časa za zmenek. Tak, da ja. Pomanjkanje časa je ful slab znak.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
^^ Se strinjam.
Po moje se mu ne da razlagat, da ni zainteresiran in je pač najlažje rečt, da nima časa.
Po moje se mu ne da razlagat, da ni zainteresiran in je pač najlažje rečt, da nima časa.
- milan.miran
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2014
Definitivno, če bi hotel se s tabo srečati, bi že našel čas. Očitno je mu vseeno.
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov