Ali moški lažejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Itak, da so nekateri sposobni rečt to, brez da bi dejansko to čutili.
Vsi smo sposobni to rect. Da, tudi tvoj lubi bubi...
Horus najhujs je da kups tako tv, jo prvleces dam, pol pa ugotovis da u bajti nimas dovolj velike stene za dat gor...to bi blo ze prou brutalno..
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
kako pa misliš da jim potem takem uspe varati ?
pač kot so že rekli. odvisno je od človeka ne od spola.
tudi ženske smo zmožne tega. ne najdem razloga zakaj ne bi bile
nekateri imajo pač po tem slabo vest nekaterim pa to ni niič.
za to pa praujo da bodmo previdni .

pač kot so že rekli. odvisno je od človeka ne od spola.

tudi ženske smo zmožne tega. ne najdem razloga zakaj ne bi bile

za to pa praujo da bodmo previdni .

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nisem tega še rekla, da nebi tega resno mislila(vsaj da se nebi zavedala, da mislim napačno
kar se pa lahko zgodi, ha!). Drugače pa kako lahko taka vprašanja postavljate..saj ne živite v Disney landu..jasno, da ti lahko nekdo v obraz reče, da te ljubi in bi dal srce zate, na drugi strani pa bi raje pobarval fasado s tvojo krvjo, kakor kupil barvo. :\ DO NOT TRUST PEOPLE! (:P)

It was forever..but it didnt last long..
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
McLarnovc napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Itak, da so nekateri sposobni rečt to, brez da bi dejansko to čutili.
Vsi smo sposobni to rect. Da, tudi tvoj lubi bubi...
Ne bi rekla, da vsi, ker če bi bilo tako, potem bi bili očitno vsi neresni in bi govorili, kar nam pade na pamet. Jaz lahko z gotovostjo trdim za mojega in on zame, kaj si pa ti misliš o njem, ki ga ne poznaš, pa me tako daleč ne gane.

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ajme no... Možno je itak marsikaj, ampak razmišljat na tak način - to nikamor ne vodi, ker bi potem že na začetku zveze vsi obupali in bi se že tam vse končalo.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Ne bi rekla, da vsi, ker če bi bilo tako, potem bi bili očitno vsi neresni in bi govorili, kar nam pade na pamet. Jaz lahko z gotovostjo trdim za mojega in on zame, kaj si pa ti misliš o njem, ki ga ne poznaš, pa me tako daleč ne gane.
jada jada jada... Za tvojega ne moreš z gotovostjo trditi, niti me ne prepričuj v to, ker je to neresnica. Če on tega ne pove, še ne pomeni, da si misli tako oz., da ni sposoben tega rečt.

Jaz tudi marsičesa o marsikom ne povem, pa to še ne pomeni, da si o marsikom ne mislim marsičesa....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
A ti slučajno misliš, da si jack, ker na ženskem forumu pametuješ o moških in misliš, da vidiš v vse moške glave? Ne sodi drugih po sebi.
Opažam kako radi nekateri moški tukaj gor izkoristite priliko, da bi v isti koš zmetali vse moške in s tem dosegli, da bi se določena ženska zasekirala.
Get a life. Jaz se pa umikam iz te teme, ker je tale debata spet dobila "višji pomen", ko ste se vključili nekateri zagrenjeni tipi, ki veste vse o vsem in vseh. Zeeh.

Get a life. Jaz se pa umikam iz te teme, ker je tale debata spet dobila "višji pomen", ko ste se vključili nekateri zagrenjeni tipi, ki veste vse o vsem in vseh. Zeeh.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
McLarnovc napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Ne bi rekla, da vsi, ker če bi bilo tako, potem bi bili očitno vsi neresni in bi govorili, kar nam pade na pamet. Jaz lahko z gotovostjo trdim za mojega in on zame, kaj si pa ti misliš o njem, ki ga ne poznaš, pa me tako daleč ne gane.
jada jada jada... Za tvojega ne moreš z gotovostjo trditi, niti me ne prepričuj v to, ker je to neresnica. Če on tega ne pove, še ne pomeni, da si misli tako oz., da ni sposoben tega rečt.
Jaz tudi marsičesa o marsikom ne povem, pa to še ne pomeni, da si o marsikom ne mislim marsičesa....
sori ampak kdo si ti, da boš o vsem sodil? več kot očitno je, da neki v tvojem življenju ne more bit ok (ja, si drznem tudi jaz sodit tebe), da v vsaki stvari najdeš neki negativnega oz. hočeš prikazat kakšno je stanje (v tvoji glavi mogoče, ne pa v vseh). a teb gre v nos, da pa nekateri dejansko so iskreni v odnosu in da so srečni (zakonski) pari? aja sej res, to danes ni mogoče, vse kar povemo ima lahko v ozadju drugačno zgodbo.

-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:Nisem tega še rekla, da nebi tega resno mislila(vsaj da se nebi zavedala, da mislim napačnokar se pa lahko zgodi, ha!). Drugače pa kako lahko taka vprašanja postavljate..saj ne živite v Disney landu..jasno, da ti lahko nekdo v obraz reče, da te ljubi in bi dal srce zate, na drugi strani pa bi raje pobarval fasado s tvojo krvjo, kakor kupil barvo. :\ DO NOT TRUST PEOPLE! (:P)
Itak... vse po spisku pustit na določeni razdalji in imet za rezervo... tudi moža/ženo!

Diznija smo za sabo (vsaj eni) pustili že leta nazaj, kar pa ne pomeni, da smo ostali brez vere v dobre (beri iskrene) ljudi.

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov