Ali moški lažejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 23. Feb. 2010 19:26

Horus napisal/-a:
PooHika napisal/-a:Če nočeš razumet, pač ne razumeš. Simpl :P

JS pa pravim, da nekaterih tipov to ne zanima, katera pa zanima, so pa določeni izmed njih takšni, da nimajo nobenih kriterijev, in bi pof*** vse kar leze in gre. :D

Bolj podrobno ti žal ne znam razložit :D Sej razumem, pač tisti dol.osebek moškega spola... :D

Ok, a si sposobna napisati stavek, kjer zaimki in skloni dejansko imajo nek smisel? Iz tega zdaj se celo ze da predvidevati, kaj si hotela povedati (za razliko od prejsnjega), tako da je to vseeno korak naprej I guess.

In nc skrbet za moje kriterije. Ze ce pijes alkohol, ko sem jaz poleg, jih failas xD

Kdo govori o tvojih kriterijih? Če bi bral pravilno, pa poleg znal tudi razmišljat, pa malce povezovat poste, bi ugotovil, da se ti kriteriji nanašajo na nek drug post.
Koga zanimajo kriteriji takšnih primerkov moških osebkov, kot si ti, in tebi podobni :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 19:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 23. Feb. 2010 20:05

V bistvu se gre tu vse skupaj za mojo prijateljicoIn sve se menile o tem če ji tip laže al ne.
Skupaj bluzita že nekje 5 mesecev in ji je ful krat rekel da jo ma rad,da želi da je njegova punca,da jo obožuje in bla bla...in tudi če se ne vidita 3 tedne fant še zmeraj vztraja pr njej in jo kliče.A ona noče razmeraj ker mu ne verjame.Pač sumi da ji tip laže.Ker kar naprrej prihajajo sms na njegov telefon čeprav on pravi da so samo prijtaljice in da ma on samo njo.
No v bistvu je taka zgodba :D Zato sem tud odprla to temo :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 23. Feb. 2010 20:34

:roll:
potem pa mu naj jasno pove zakaj ne želi biti z njim. Itak pa se vse skupaj sliši dost otročje.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 23. Feb. 2010 20:38

Ja maš že prav,ampak če pa mu pač ne verjame in fant je nekaj let mlajši od nje.Jaz ga sicer osebno ne poznam ampak po vssem kar mi pripoveduje je kar zmedena.Danes je še ni poklical in se ji ni javil,čepraj je včeraj bila z njim.Saj ona ga ma rada ampak najprej je itak pej pomembno zaupanje in potem še vse ostalo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Feb. 2010 1:09

CorfuGirl napisal/-a:V bistvu se gre tu vse skupaj za mojo prijateljicoIn sve se menile o tem če ji tip laže al ne.
Skupaj bluzita že nekje 5 mesecev in ji je ful krat rekel da jo ma rad,da želi da je njegova punca,da jo obožuje in bla bla...in tudi če se ne vidita 3 tedne fant še zmeraj vztraja pr njej in jo kliče.A ona noče razmeraj ker mu ne verjame.Pač sumi da ji tip laže.Ker kar naprrej prihajajo sms na njegov telefon čeprav on pravi da so samo prijtaljice in da ma on samo njo.

A sta že seksala?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Feb. 2010 1:15

Fancy Nancy napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Stvar je preprosta. Vsak tip, ki ima, dokler je samski in ne najde prave za zvezo, možnost menjavati ženske kot spodnje gate, bo to tudi počel. Vsak.

Nič novega. Ampak debata je tekla o tem, da če isto počne ženska, je pa že tista grda beseda na k. :wink: Jaz mečem v isti koš tako moške kot ženske, ki menjujejo spolne partnerje kot po tekočem traku, ne glede na to, ali imajo kakšen poseben razlog za to ali ga nimajo.

Zate je mogoče isto, ampak družba generalno pa nikakor ne gleda isto na tipa, ki veliko polaga in na žensko, ki jo je veliko tipov položilo.Tako pač je.

Sem razložil, zakaj je tako. Ker se mora tip malo potruditi, da pride do seksa (če ni ravno zelo lep in/ali zelo bogat). Ženski se ni treba nič truditi, ne glede na to, kakšna je.
Uporabniški avatar
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LEEL00 » 24. Feb. 2010 3:25

Ne razumem tega. Zakaj se tip ki hoce ONS sploh ubada s tem "rad te imam" laganjem, ko gre lahko v kms in pobere tam eno pijano (ali nepijano) zensko - ce ze ni vazno kaksna je? Ok lahko da podre vse v kmsju, ki se jih da podret, ampak ima vec klubov na voljo in tudi vsako leto nov priliv punc. Mislim da mu tezko zmanka. Pa tudi nek velik napor mi to ne izgleda. Verjetno kaksna tudi do njega pristopi. In zenske, ki si zavestno zelijo ONS tudi obstajajo.
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 24. Feb. 2010 6:17

Džeki napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:V bistvu se gre tu vse skupaj za mojo prijateljicoIn sve se menile o tem če ji tip laže al ne.

A sta že seksala?

Sta ja...kaar dostkrat :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Feb. 2010 10:59

^^potem, IMHO, obstaja velika verjetnost, da ima tip dobre namene (no hidden agenda), če se še vedno ubada z njo in ni odšel po prvem (2., 3.?) sexu.
Punca pa naj neha bit tolk dvomljiva in se prepusti in uživa..sploh pa, če bi vsi tkole razmišljal in dvomili skoz, sej bi se redkokatera zveza razvila kam naprej. :)
(ko/če se bo kaj zalomilo, se bo takrat s tem ukvarjala)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Feb. 2010 11:01

CorfuGirl napisal/-a:
Džeki napisal/-a:

A sta že seksala?

Sta ja...kaar dostkrat :)

Potem je pa po moje tvoja prijateljica malo paranoična.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Feb. 2010 14:22

Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 24. Feb. 2010 14:47

Potem bi večina ons končala na sodišču, ker se taki, ki se najdejo recimo (karikiram, da ne bo samo ta klub izpadel na takem glasu) v kmš-ju, več ali manj dajejo dol pod konkretno dozo. :wink: Tako da, ne nismo Amerika.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Feb. 2010 14:51

Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 24. Feb. 2010 14:54

Horus napisal/-a:
Sicer pa ne vem zakaj bi kdo hotu pijano zensko (ali tipa I guess) dolckat (ali karkoli drugega z njo pocet for that matter. Yuck pa tak zadah :P

Jah, tudi taki obstajajo očitno, ker ko so že pijani (če sta oba), itak zadaha niti ne zavohajo. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov