Ali moški lažejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 14:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 23. Feb. 2010 14:52

Fancy Nancy napisal/-a:Jaz sicer ne spadam med take, ki bi vsak teden bile z drugim, ampak če so ženske kurbe, so moški kurbirji. Tipi, ki opravičujejo svoj spol z nazivom carji, so zame navadni bedaki.
Sem tip, pa se tukaj strinjam z izjavo. Sem že pisal, da poznam enega, ki je v resni zvezi (oz. ona misli, da je on njej zvest), medtem ko se on naokoli ku***i, in se s tem še hvali naokoli. Ni mi jasno, kako ga njegova še ni pogruntala. :?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Feb. 2010 14:57

Fancy Nancy napisal/-a:
Džeki napisal/-a:To je čisto pošteno, saj tudi obratno velja, da je tip, ki še nobene ni, luzer, ženska, ki je še noben ni, pa čista devica (iskano blago).

To je pa fora, potegnjena nekje iz srednješolskih let, in lepo prosim, če prevladuje tako mišljenje tukaj gor, potem je očitno velik delež uporabnikov še tinejđerov (ali pa imajo le tinejđersko mišljenje).
Kar se tiče "kvalitet", o katerih si govoril... Tudi vsaki ženski ni preprosto dobit seksa. Tudi tipi imajo vse višje kriterije, tudi samo za ons. Ampak enih se še vedno močno drži miselnost iz predpotopne dobe, da so ženske, ki menjajo več spolnih partnerjev, lahke, tipi pa so pač kar so ane... carji! Nihče pa ne pomisli, da pa tako eni kot drugi, ki se najdejo v tej zgodbi, le iščejo užitek in sprostitev. Tisti, ki so bili z veliko ženskami, se ne hvalijo naokrog, za nekatere se tudi ne ve, da so jih dali skozi že za en oddelek na faxu. Torej ni vse črno belo, da bi tip označeval črtice, kot je bilo moderno nekoč (seveda se še tudi danes najdejo taki, ampak to so itak bedaki, ki jim konkretno fali samozavesti). :wink:

Tako je, kot sem napisal in ti to dobro veš. V bistvu s svojim odgovorom prepričuješ samo sebe in iščeš morebitne somišljenice.

In ja, ženske dobite seks, kjerkoli in kadarkoli se vam zahoče. Res ne vem, čemu poskušaš spodbijat ta aksiom.Če povprečna ženska hoče seks, ga lahko dobi v roku nekaj ur.Čemu zanikaš to preprosto resnico?

Eeee, normalno, da ni mus, da bo dobila ravno od tistega tipa, ki je njej najbolj všeč, logično, ampak življenje ni potica, kajne?

To, da imamo tipi zelo visoke kriterije za ONS, je buča.ONS je instant seks in tipa, ki se bo odločal za ONS zanima samo, ali mu je ženska všeč, ali ne.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 14:59

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Feb. 2010 15:01

Fantin napisal/-a:
Fancy Nancy napisal/-a:Jaz sicer ne spadam med take, ki bi vsak teden bile z drugim, ampak če so ženske kurbe, so moški kurbirji. Tipi, ki opravičujejo svoj spol z nazivom carji, so zame navadni bedaki.
Sem tip, pa se tukaj strinjam z izjavo. Sem že pisal, da poznam enega, ki je v resni zvezi (oz. ona misli, da je on njej zvest), medtem ko se on naokoli ku***i, in se s tem še hvali naokoli. Ni mi jasno, kako ga njegova še ni pogruntala. :?

Jaz poznam cel kup takih tipov. In veš kaj, vedno imajo dovolj žensk, ki bi rade bile z njimi.

Hočeš še primere iz sveta celebrityjev? Tiger Woods, John terry, Christiano Ronaldo..Same velike varalice in kurbirji, vsi zelo iskana roba pri ženskah.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Feb. 2010 15:06

Ja okej, ampak pri teh igra veliko vlogo še denar in to KDO so, da se ženske pač pokažejo z njimi in pohvalijo kolegicam v svetu šovbiznisa s kom so šle tja pa tja. Kurbirji (pač meni najljubši izraz za kontra spol) pa itak, da imajo vedno izbiro... ampak ta izbira je na njihovem nivoju (torej kurbe s kurbirji), pa je volk sit in koza cela.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 23. Feb. 2010 15:29

Horus napisal/-a:
Džeki napisal/-a:To, da imamo tipi zelo visoke kriterije za ONS, je buča.ONS je instant seks in tipa, ki se bo odločal za ONS zanima samo, ali mu je ženska všeč, ali ne.

Majhen popravek. Nekaterih niti to pretirano ne zanima :P

Nekaterih to ne zanima, nekaterim pa, kot je tudi v zgornjem postu razvidno, nimajo nekih kriterijev, ampak bi pof**** kar leze in gre. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 15:32

Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 23. Feb. 2010 15:39

Če nočeš razumet, pač ne razumeš. Simpl :P

JS pa pravim, da nekaterih tipov to ne zanima, katera pa zanima, so pa določeni izmed njih takšni, da nimajo nobenih kriterijev, in bi pof*** vse kar leze in gre. :D

Bolj podrobno ti žal ne znam razložit :D Sej razumem, pač tisti dol.osebek moškega spola... :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Feb. 2010 15:40

Stvar je preprosta. Vsak tip, ki ima, dokler je samski in ne najde prave za zvezo, možnost menjavati ženske kot spodnje gate, bo to tudi počel. Vsak.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 15:43

Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Feb. 2010 17:17

Džeki napisal/-a:Stvar je preprosta. Vsak tip, ki ima, dokler je samski in ne najde prave za zvezo, možnost menjavati ženske kot spodnje gate, bo to tudi počel. Vsak.

Nič novega. Ampak debata je tekla o tem, da če isto počne ženska, je pa že tista grda beseda na k. :wink: Jaz mečem v isti koš tako moške kot ženske, ki menjujejo spolne partnerje kot po tekočem traku, ne glede na to, ali imajo kakšen poseben razlog za to ali ga nimajo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 17:20

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Feb. 2010 17:22

I feel sorry for you, če nimaš ženske in tukaj razodevaš svoje teorije. :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Feb. 2010 17:24

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov