A bi hodila z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz nič ne sprašujem...a ni jasno,da če je ženska samska...pa če z njo preživiš skoraj ves prosti čas,pa da seksata skupaj...in vse ostalo,kar paše zdraven,da sta par?!Sploh se mi pa zdi,da ženskam ful pomeni,da ko jo predstaviš kolegom rečeš to je moja punca...takrat potem že ve,da si jo vzel za svojo...no,vsaj jaz imam takšne izkušnje...
Če bi mi pa slučajno začela po tem govoriti,da sva samo prijatelja in naj jo več ne predstavljam kot mojo punco...in da me ima samo za lepo se ga imeti,pa bi tudi vedel kakšno mnenje ima glede naju,pa je tudi prav...samo tako bi potem skenslal v bližnji prihodnosti,ker se mi ne da časa izgubljati za brez veze...
Ne kompliciram glede tega?!
Če bi mi pa slučajno začela po tem govoriti,da sva samo prijatelja in naj jo več ne predstavljam kot mojo punco...in da me ima samo za lepo se ga imeti,pa bi tudi vedel kakšno mnenje ima glede naju,pa je tudi prav...samo tako bi potem skenslal v bližnji prihodnosti,ker se mi ne da časa izgubljati za brez veze...
Ne kompliciram glede tega?!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
no nevem zakaj bi psloh kdo hotu koga to vprašat
no pustimo to... zanimivo vprašanje, tiste punčke k se rade nasmejijo, bi rekle jaaa
no pustimo to... zanimivo vprašanje, tiste punčke k se rade nasmejijo, bi rekle jaaa
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
krfjolca napisal/-a:miska13 napisal/-a:pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih
drugo je pa tole: A bi se poročila z mano
Meni je bilo fuuuul smešno, ko me je vprašal, če bi se poročila z njim. Oba stavka sta mi mimo.
Ti bom jaz dala smešno! Samo spomni se kako si bila srečna ko te je zasnubil,...kar smejalo se ti je
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
LARIKA napisal/-a:krfjolca napisal/-a:miska13 napisal/-a:pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih
Meni je bilo fuuuul smešno, ko me je vprašal, če bi se poročila z njim. Oba stavka sta mi mimo.
Ti bom jaz dala smešno! Samo spomni se kako si bila srečna ko te je zasnubil,...kar smejalo se ti je
aha cvetačka, pa te mamo itak da je to lepo
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No men se po eni strani to zdi osnovnošolsko tko kot ste ostale povedale.
Ali bi hodila z mano???? = ta beseda se ne zdi tko osnovnošolska oz.smešna, če te fant full na poseben način vpraša.
No meni je fant izrekel prav te besede. Ampak ker pa je naredil to na poseben način pa še tak trenutek je bil, da je full lepo izpadlo in prav nič otročje.
Odvisno kako in na kakšen način vas vpraša.
Ali bi hodila z mano???? = ta beseda se ne zdi tko osnovnošolska oz.smešna, če te fant full na poseben način vpraša.
No meni je fant izrekel prav te besede. Ampak ker pa je naredil to na poseben način pa še tak trenutek je bil, da je full lepo izpadlo in prav nič otročje.
Odvisno kako in na kakšen način vas vpraša.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
rajs jo prasi ce bi mela kej bol resnga bo bols izpadl
sem kar sem in to sem!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
miska13 napisal/-a:LARIKA napisal/-a:krfjolca napisal/-a:miska13 napisal/-a:pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih
aha cvetačka, pa te mamo itak da je to lepo
he he, mene pa ni upam vprašati, če bi se poročila z njemu, je reku, da se je bal, da mu bo glasu zmankal...tko da mi je na čestitko napisu... pa še tm je bla vsa tresoča pisava
Peek-a-boo!
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
hehe k je ena omenila da je najlepš če te nekdo upraša pol mu daš pa lupčka pa s tem odgovoriš..men je pa enkrat tok dogajal k sva si bla z enim sošolcem ful ušeč in nisva vedla kako začet in pol k sva bla nekje sama (in sm bla jz seveda še nalita ker drugač si neb upala) pa sm ga uprašala kaj bo zdej z nama in predn je loh kej reku sm ga že zažvalila tko da sm postavla uprašanje in takoj tud odgovorila nanga in še pol k sva se kdaj spomnla na to nama je blo čist smešn drugač je pa men čist sweet če te kdo upraša če bi hodila z njem,res je mau preveč osnovnošolsko sam po drugi strani pa loh tud lepo izpade
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Po eni strani je res kjutkano: še mal in potem tk praša: A bi hodila z mano? (če je športnik pol lohk praša tut, če bi tekla z njim )
Je pa velik bolš, če praša: A bi bla moja? al pa kej v tem smislu.
Je pa velik bolš, če praša: A bi bla moja? al pa kej v tem smislu.
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
aaaaaaaa, kok je blo pa prej neki lepga na anteni
bastjan je dal v eter enga tipa pa njegovo punco ... pa punca ni vedla da bo tip na uni strani
pol je pa Zoran (tko je unmu tipu ime) vprašu: Katarina, a bi se ti poročila z mano
kok je blo lepo fuuuuuuuuuuul
bastjan je dal v eter enga tipa pa njegovo punco ... pa punca ni vedla da bo tip na uni strani
pol je pa Zoran (tko je unmu tipu ime) vprašu: Katarina, a bi se ti poročila z mano
kok je blo lepo fuuuuuuuuuuul
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Moj tip je pa od mene 5 let mlajši in je bil zaradi moje samozavesti, izkušenj ... očitno tako prestrašen, pa tako si je želel, da bi bila njegova punca, da me je sredi enga sprehoda kar naenkrat zgrabil za roko in bleknil: " A bi bla ti sam moja, če bi jst bil sam tvoj?" Jaz sem dobesedno bruhnila v smeh, on je zafarbal, kot paradajz, ampak je blo taaakooooooooo cute, da nisem mogla reč druzga kot "o.k.". In sva zdej že 3 leta skupaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov