A bi hodila z mano?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Jul. 2005 11:27

Jaz nič ne sprašujem...a ni jasno,da če je ženska samska...pa če z njo preživiš skoraj ves prosti čas,pa da seksata skupaj...in vse ostalo,kar paše zdraven,da sta par?!Sploh se mi pa zdi,da ženskam ful pomeni,da ko jo predstaviš kolegom rečeš to je moja punca...takrat potem že ve,da si jo vzel za svojo...no,vsaj jaz imam takšne izkušnje...
Če bi mi pa slučajno začela po tem govoriti,da sva samo prijatelja in naj jo več ne predstavljam kot mojo punco...in da me ima samo za lepo se ga imeti,pa bi tudi vedel kakšno mnenje ima glede naju,pa je tudi prav...samo tako bi potem skenslal v bližnji prihodnosti,ker se mi ne da časa izgubljati za brez veze...

Ne kompliciram glede tega?! :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 18. Jul. 2005 11:32

pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih

drugo je pa tole: A bi se poročila z mano :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 19. Jul. 2005 1:39

no nevem zakaj bi psloh kdo hotu koga to vprašat :)
no pustimo to... zanimivo vprašanje, tiste punčke k se rade nasmejijo, bi rekle jaaa :)
First to Know

Tres tres chic.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 19. Jul. 2005 6:23

miska13 napisal/-a:pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih

Meni je bilo fuuuul smešno, ko me je vprašal, če bi se poročila z njim. Oba stavka sta mi mimo. :cool:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 19. Jul. 2005 13:23

krfjolca napisal/-a:
miska13 napisal/-a:pomojm da itak veš kdaj sta par, tko da men to vprašanje ni glih

Meni je bilo fuuuul smešno, ko me je vprašal, če bi se poročila z njim. Oba stavka sta mi mimo. :cool:

Ti bom jaz dala smešno! Samo spomni se kako si bila srečna ko te je zasnubil,...kar smejalo se ti je
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 19. Jul. 2005 13:25

LARIKA napisal/-a:
krfjolca napisal/-a:

Ti bom jaz dala smešno! Samo spomni se kako si bila srečna ko te je zasnubil,...kar smejalo se ti je

aha cvetačka, pa te mamo :D itak da je to lepo :D
mrvica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mrvica » 28. Jul. 2005 11:41

Men uje tud otročje, sj če si z enim blizu, se kemija itak čut, pa pač en nardi še majhen korak pa je to to.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jul. 2005 7:34

No men se po eni strani to zdi osnovnošolsko tko kot ste ostale povedale.

Ali bi hodila z mano???? = ta beseda se ne zdi tko osnovnošolska oz.smešna, če te fant full na poseben način vpraša.

No meni je fant izrekel prav te besede. Ampak ker pa je naredil to na poseben način pa še tak trenutek je bil, da je full lepo izpadlo in prav nič otročje.

Odvisno kako in na kakšen način vas vpraša.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
magic woman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a magic woman » 31. Jul. 2005 0:24

rajs jo prasi ce bi mela kej bol resnga :) bo bols izpadl :cool:
sem kar sem in to sem!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 31. Jul. 2005 13:31

miska13 napisal/-a:
LARIKA napisal/-a:
krfjolca napisal/-a:

aha cvetačka, pa te mamo :D itak da je to lepo :D

he he, mene pa ni upam vprašati, če bi se poročila z njemu, je reku, da se je bal, da mu bo glasu zmankal...tko da mi je na čestitko napisu... pa še tm je bla vsa tresoča pisava :) :love:
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 31. Jul. 2005 14:28

am,men se pa ne zdi nč napačnega če te fant vpraša. men je to bolš ko da me kr zaliže al pa kej. sm pač bl romantičn tip. moj lubi mi je reku čeb bla njegova deklica :)
to se mi je zdel ful srčkano :)
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 31. Jul. 2005 23:31

hehe k je ena omenila da je najlepš če te nekdo upraša pol mu daš pa lupčka pa s tem odgovoriš..men je pa enkrat tok dogajal k sva si bla z enim sošolcem ful ušeč in nisva vedla kako začet in pol k sva bla nekje sama (in sm bla jz seveda še nalita ker drugač si neb upala) pa sm ga uprašala kaj bo zdej z nama in predn je loh kej reku sm ga že zažvalila tko da sm postavla uprašanje in takoj tud odgovorila nanga :lol: in še pol k sva se kdaj spomnla na to nama je blo čist smešn :D drugač je pa men čist sweet če te kdo upraša če bi hodila z njem,res je mau preveč osnovnošolsko sam po drugi strani pa loh tud lepo izpade :oops:
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 02. Avg. 2005 10:06

Po eni strani je res kjutkano: še mal :oops: in potem tk praša: A bi hodila z mano? (če je športnik pol lohk praša tut, če bi tekla z njim :lol: )
Je pa velik bolš, če praša: A bi bla moja? al pa kej v tem smislu.
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 02. Avg. 2005 11:42

aaaaaaaa, kok je blo pa prej neki lepga na anteni

bastjan je dal v eter enga tipa pa njegovo punco ... pa punca ni vedla da bo tip na uni strani

pol je pa Zoran (tko je unmu tipu ime) vprašu: Katarina, a bi se ti poročila z mano

:cry: :cry: kok je blo lepo :D fuuuuuuuuuuul :D
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 04. Avg. 2005 8:54

Moj tip je pa od mene 5 let mlajši in je bil zaradi moje samozavesti, izkušenj ... očitno tako prestrašen, pa tako si je želel, da bi bila njegova punca, da me je sredi enga sprehoda kar naenkrat zgrabil za roko in bleknil: " A bi bla ti sam moja, če bi jst bil sam tvoj?" Jaz sem dobesedno bruhnila v smeh, on je zafarbal, kot paradajz, ampak je blo taaakooooooooo cute, da nisem mogla reč druzga kot "o.k.". In sva zdej že 3 leta skupaj.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov